DV2024 Sohbet Odası
-
@Yaman-0 merhaba istediginiz eyalette kalip istediginiz eyalete gecis yapabilirsiniz sorun teskil etmez. Mülakatta sorulma sebebi greencard in teslim edilecegi adresi teyit etme amacli soruluyor iciniz rahat olsun.
-
@Yaman-0 https://yesilkartforum.com/forum/post/441036 iyi yolculuklar 👍
-
@rezanclz Teşekkür ederim canım 🤝
-
@ATS16 Teşekkür ettim 👍
-
Arkadaşlar selamlar, acil bir sorum var
Ankara Maillere kaç günde dönüş yapıyor bilen var mı ya da mail gönderip cevap alan?
Sistem üzerinden Ds-260 form açtırma ve güncelleme talebi ve ayrıca mailden bilgi gönderdik, dönmelerini bekliyoruz. Sizce kaç güne dönüş yaparlar ?
-
@Didem-G teşekkür ederim çok sağolun
-
@Blacksocks
Kısaca amerika "money talks bullshit walks" -
@Yaman-0 hala sohbet odasında süreci ile alakalı soru soranlara ve onlara ciddi ciddi cevap verenlere rastlamak..
-
@gucarslan evet haklısınız cevap vermemek lazım.
-
@cemal1153 benim numaramı atladılar ben gidemiyorum de rahat edersin kimseye söyleme ben öyle yaptım rahat ettim
-
@Erhan-2 , 500 bin dolar mı 🫣
-
@salih-atilla öyle yapacam abi
-
@Didem-G evet.
-
@Henry-bloor dediklerinize aynen katılıyorum ve 1 artırarak söylüyorum, 50K bile yetmiyecek...
-
@Erhan-2 Aynen katılıyorum Amerika sizin hayallerinizdeki gibi asla değil emin olabilirsiniz. 3 Yıl yaşamış birisi olarak ( 2000-2003 ) söyleyebilirim. Her şey ama her şey paradır Amerikada, çok çalışmazsanız geçinmek zordur. İki iş yapmanız gerekebilir çok yorulursunuz sosyal hayat falan, zaman bulamazsınız ama bu şekilde çalışırsanız para yaparsınız o ayrı.
-
Merhaba arkadaşlar ve nihayet son anlarda mülakatımıza Viyana’da girdik ve o sabırla yorgunlukla geçirdiğimiz sürecin sonucunu olumlu bir şekilde aldık. En kısa zamanda süreci paylaşacağım.Herkese canı gönülden bol şans ve başarılar dilerim.
-
@pınarcan tebrikler sevinciniz bizim sevincimiz herşey gönlünüzce olsun.
-
@pınarcan herşey gönlünüzce olsun. Yolunuzda açık olsun inşallah
-
@cemal1153 çok teşekkür ederim darısı başınıza
-
@AstamRua teşekkür ederiz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum