DV2026 Sohbet Odası
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@rnc Zaten gurbetçiler diş olsun sağlık için olsun hep tr ye gelip yaptırıyor. Hem fiyatı uygun hemde burada en iyi özellerde yaptırabiliyorlar
Abd de dişe ayrı sigorta var sanırım
hocam siz anlamadiniz... 6000 euro tr de istediler.... Diş konusunda tr ucuz değil ki? Hatta avrupadan bile pahalı.. Adam Almanya da doktor bulamiyo burda soruyo uçuk söyleniyo :)
-
@rnc ben almanyada anladım onu... Ne diyim ki alamanya bitmiş :face_with_tears_of_joy:
-
Başvuruları kaçıracağım diye aklım çıkıyor :D
-
@JesusLord Keşke başvurular şöyle en azından 7 gün alınsaydı, çok fena rakip elerdik. Bu kadar uzun tutulmasının sebebi ne acaba başvuru sürecinin :beaming_face_with_smiling_eyes: 4-5 hafta felandı herhalde
-
@rnc ben almanyada anladım onu... Ne diyim ki alamanya bitmiş :face_with_tears_of_joy:
Malesef. Burada fiyat verirken dolar euro üzerinden fiyat veriyorlar :)
-
Bu ileti silindi! -
Tünaydın. Son 15 gün kaldı başvuruya
-
@Witch-Lilith Siz öyle diyince heyecanlandım vallahi :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@newbie97 Öyle tabii :)) :rabbit_face:
-
@Witch-Lilith Ayın başında başlamıyordu sanki başvurular diye hatırlıyorum boşa heyecanlanmayayım :beaming_face_with_smiling_eyes: sanki böyle ayın 5 inden öbür ayın 10 una kadardı
-
@newbie97 Ekim ayının ilk çarşambası diye biliyorum.
-
@Witch-Lilith, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
Tünaydın. Son 15 gün kaldı başvuruya
Şaka maka gelmiş be. Zamanı iyi yedik ,güzel yedik.

-
@Witch-Lilith Ayın başında başlamıyordu sanki başvurular diye hatırlıyorum boşa heyecanlanmayayım :beaming_face_with_smiling_eyes: sanki böyle ayın 5 inden öbür ayın 10 una kadardı
1 ay sonra sanki aciklanacak. :) Hoş onada 8 ay felan kaldi :)
-
@rnc yaz gelince açıklanacak işte ramazan ayı gelsin geçsin çok az zaman kalır zaten
-
Diğer açıkşamanın üstünden ne kadar zaman geçti hemen hızlıca geldi gibi geldi bana. Buda böyle geçer bence
-
@Witch-Lilith 5,6,7,8 geçti yarımda öyle geçirdik tamı tamına 4 buçuk ay geçti. Yılbaşıydı ramazan bayramıydı 23 nisandı derken bu da geçecek. Özellikle sayaç gelsin 160 lardan başlıcaz 99 u sayacağız 81 ilden geriye diyince zaman akıp gidecek :beaming_face_with_smiling_eyes:
Çok heveslenmemek lazım ben mesela gram üzülmedim. Ancak çıkarsa sevinirim onun dışında kendini kaptırmamalı insan. Herkesin b planı olmalı
-
Uzun zaman sonra yine giriş yapmış bulunmaktayım, başvuru tarihlerinde aktif olmayı düşünüyorum. Bu sefer olacak umarım, herkese iyi sohbetler bol şans :)
-
@newbie97 akışına bırakın oluru varsa olur zaten inşallah 2026 talihlisi olursunuz.
-
@cemal1153 İnşallah hocam çıkması şahsen işimi kolaylaştırır
-
@rnc yaz gelince açıklanacak işte ramazan ayı gelsin geçsin çok az zaman kalır zaten
zaman geçtikçe herkes gelmeye başlar. Daha dogrusu geçen seneki odadakiler gelmeye başlar :grinning_face_with_sweat:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum