Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

@Olurya35 Selamlar...Tr deki ikinci 8X....😂😂
    Sorularınız için doğru adres https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları
    Daha çabuk cevap almanız için...😉

• @Flight101 teşekkürler hocam evet tr’de 2. 🙂

• ⭐⭐⭐

@Olurya35 O halde bilgilerimizi https://bit.ly/4b6swID adresindeki tabloya eklesek hiç te fena olmaz. 😉

• Herkese Merhaba,

Bir kaç sorum olacaktı umarım doğru yere yazıyorumdur.

İlk sorum : Biliyorsunuz ''Yeşil Kart'' talihlilerine ''Case Number''lar veriliyor örneğin Dv2025 için için benim numaram 5300 olsun. Tüm Dünya'da seçilmiş 5300. kişi mi oluyorum yoksa Sadece Türkiye'de mi bu numara geçerli?

1. Sorum: Visa Bulletin bana Ekim ayı için 01-6000. sıradaki talihliler için randevular başlıyor diye bilgi verdiğinde Dosyamın durumunu ''DS-260, Online Immigrant Visa and Alien Registration Application''dan mı bakmalıyım yoksa henüz bir randevu verilmemiş olmasına rağmen ''Check My Visa Application Status'' dan mı bakmalıyım?

3.Sorum : Diyelim Dv2025'i kazandım, DS-260, Online Immigrant Visa and Alien Registration Application dan formumu doldurdum gönderdim. Dosyanız şuan da KCC yazısını gördüm ve en altta bütün bilgiler ''Completed'' yazısınıda gördüm. bunun dışında ekstra bir şey yapmalı mıyım ? ve bu sayfaya sürekli girip Dosyamın Durumuna bakarsam bir şey olur mu ?

4.Sorum : Diyelim Visa Bulletin dediki Ekim ayında senin olduğun Cn aktif. KCC'ye mülakat tarihimi sorabilir miyim ? yani bunda beni kötü etkileyecek bir durum olur mu ?

Şimdiden Teşekkürler Bu sorularım Aslında 2026 da bana çıkarsa diye umut edip sorduğum sorulardır. Forumda biraz gezindim ama cevaplarımı tam göremedim o yüzden sormak istedim.

Saygılarımla.

• ⭐⭐⭐⭐

@IgotHope olası DV2026’da talihli olmanız halinde, yapmanız ve dikkat edilmesi gerekenler DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığının ilk post’unda mevcut. Bu başlıktan fikir edinebilirsiniz. Bol şans

• @IgotHope Bulundugun bölgede ki 5300. talihli oluyorsunuz. EU ise Avrupa bölgesinde 5300. talihlisiniz.

1. 6000 e kadar olanların sıraları aktif oldu. Eğer Ankara da mülakata girecekseniz Muhtemelen en az 7-8 sonra sıra gelebilir. Zira 2024 yılında 5300 lü sıralara Haziran-Temmuz civarı sıra geldi.

2. Completed yazıyorsa sadece mülakat mailinizi bekleyeceksiniz. Ortalama mülakattan 6-8 hafta öncesi gelir.

3. Ankara da gireceksen hiç soru sormakla uğraşma. Ankara şuan 400 lü rakamlarda. Bu tempo devam ederse eğer 5000 lere aylar var.

• Merhaba ben paylaşmalı bir apartmanda kalıyorum oda kiraladım yani. Falat kontratım kasımda bitiyor. Sorun şu ki evdeki diğer kişiler tarafından ırkçılığa ve zorbalığa uğradım. Buradan çıkmıak istiyorum ama kontrat var yani bunu nasıl iptal edebilirim daha fazla kalmak istemiyorum bu insanlarla yardımcı olabilecek var mı?

• Yaş 26,
    Bütçe Max 12-13k $.
    Dosya Hong Kong veya Tayland tarafına taşınacak.
    Opsiyon Kanada'ya dil okuluyla taşımaktı fakat Kanada vizeleri şuan kapalıymış mecburen rotayı çevirdik.
    Dil okulları ile 3 aylık gitsem tahmini 7 8 K Dolar maliyeti oluyor, Hong Kong sanırım daha ucuza gelebilir. Farklı bir önerisi olan var mıdır ?

• ⭐⭐⭐

@emirhankd Selamlar...DV2025 süreci ile ilgili sorularınız için https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları başlığını kullanırsanız daha fazla kişiye ulaşacağı için hızlı ve doğru yanıtlar alabilmeniz mümkün olacaktır...
    Bu soruna bildiğim kadarıyla cevap vereyim..12-13k usd bütçe uzak doğu için yeterli..Git-gel, konaklama yemek, sağlık muayenesi, vize parası derken 6-8k gider...Mülakatta gösterebileceğin başka bir para yoksa bütçenden gösterebileceğin 5-7k usd sana kalır..Bu para konsolosu tatmin eder mi, gideceğin eyalet için yeterli mi orası ayrı...

• @emirhankd avusturalya ya da baktın mı

• Kanada vizeleri kapalıymış derken neyi kastediyorsunuz? Başvuru yapılamıyor mu, sonuçlanmıyor mu?
    @emirhankd, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

Yaş 26,
    Bütçe Max 12-13k $.
    Dosya Hong Kong veya Tayland tarafına taşınacak.
    Opsiyon Kanada'ya dil okuluyla taşımaktı fakat Kanada vizeleri şuan kapalıymış mecburen rotayı çevirdik.
    Dil okulları ile 3 aylık gitsem tahmini 7 8 K Dolar maliyeti oluyor, Hong Kong sanırım daha ucuza gelebilir. Farklı bir önerisi olan var mıdır ?

• @eciskoec karadağda sırkwt kurup oturum alabılırsın oturum kartınla Sırbistan Belgrad’a taşıyabilirsin dosyanı

• @16bilgin AP ye bırakıyorlar. tavsiye etmem.

• Tavsiyeniz için teşekkürler de benim hangi soru veya yorumum kaynaklı bu öneriyi vermek istediniz anlamadım 🙂
    @16bilgin, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@eciskoec karadağda sırkwt kurup oturum alabılırsın oturum kartınla Sırbistan Belgrad’a taşıyabilirsin dosyanı

• ⭐⭐⭐

Tavsiye gelmiş işte kur şirketi geç 😂😂

• @eciskoec Konsolosluktan aldığım bir bilgi değil ama, dil okulundan kanada hakkında bilgi almak istediğimde şuan vizeler kapalı olması nedeniyle kanada dil eğitim programına kayıt yapamıyoruz dediler.

• @Onur-Kürekçi Avustralya da var ama maliyet artacak baya bir de Avustralyanın prosedürleri nasıl bu konuda hiç bilgim yok araştırmam lazım

• Dv2025 Kasım bülteni geldi. Maalesef 6.000 de kalmış yine.

• @Canyesin yüksek Case nunber lar için kötü oldu.

• Merhabalar, Dosya taşıma için balkan ülkeleri hakkında bilgisi olan var mı acaba? Karadağ öncelikle.

Benzer Başlıklar

• 682
  • 30813
  • 9899
  • 22394
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

138

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |