DV2026 Sohbet Odası
-
- askerlik yapmamış olmanız sorun değil askerlik evrağı alın yeter
- ds260 doldurduktan önce yada sonra fark etmez evlenebilirsiniz. Ds260ı doldurduktan sonra illa ki hayatınızda yaşadığınız değişiklikler olabilir herhangi bir sorun olmaz
-
@Emre-Kurtulmuş 28 yaş muhtemelen tecil yoktur hocam. O olayi kaldirdilar çogu kişinin tecili yok çogu kaçakta şuan.
Ancak bedelli başvurup gidecek yada diğer yöntemlerle halledicek. Yada dosyayi askerlik belgesi istemeyen konsolosluga taşıyacak. -
@rnc askerlik belgesi istemeyen konsolosluk duymadım ancak araştırmak lazım olabilir. Tecil noktasını bilmiyorum ancak istenen belge tezkere gibi askerliğini yapmıştır belgesi değil
-
@Uçan-hollandalı cevabınız için teşekkür ederim. Peki ds260 sonrasında medeni durum değişikliğini bildirmek için mülakat tarihinin belirlenmesini beklemek mantıklı olur mu? Yani eğer mülakat tarihi öncesinde formu güncellemek istersek case number değişiyor mu?
-
@rnc, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@Emre-Kurtulmuş 28 yaş muhtemelen tecil yoktur hocam. O olayi kaldirdilar çogu kişinin tecili yok çogu kaçakta şuan.
Ancak bedelli başvurup gidecek yada diğer yöntemlerle halledicek. Yada dosyayi askerlik belgesi istemeyen konsolosluga taşıyacak.Tecilliyim hocam. O yaşta nasıl diyeceksin, haklısın. Ön lisans sonrası lisans eğitimi ve şu an master eğitimi, zamanı geldiğinde bedelli yapmayı düşünüyorum.
-
@murat-can-atilla, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@rnc, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
Ancak bedelli başvurup gidecek yada diğer yöntemlerle halledicek. Yada dosyayi askerlik belgesi istemeyen konsolosluga taşıyacak.Tecilliyim hocam. O yaşta nasıl diyeceksin, haklısın. Ön lisans sonrası lisans eğitimi ve şu an master eğitimi, zamanı geldiğinde bedelli yapmayı düşünüyorum.
Ne olursa olsun şuanda tecilin olmamasi gerekiyor idi. Askerlik şubesine giderseniz muhtemelen tecil iptal olur. Hatta tecilli görünüp ceza yiyen arkadaşım vardi :D var ise bedelli biran once yapin yoksa ceza yemediyseniz bile yemeniz an meselesi.
-
yeni bir günden herkese günaydınlarr
-
@ATS16 'geçersiz fotoğraf uyarısı veriyorsa tekrar fotoğraf çekilmesi' kendi çektiğiniz fotoğrafla mı kazandınız acaba :)
-
@evrentnrkl yok üzülmem olursa olur olmazsa da olur :) ama o sürede beklemek sıkıyor :)
-
Günaydın.. Uzun bir aradan sonra uykumu alarak güne başladım dün birazda olsa esti bu yüzden enerjim yerinde iş yerinde verimli bir güne başladım :)
-
Günaydın arkadaşlar 2026 serüvenimiz başlıyor bu meşakatli yolda herkese bol şans diliyorum, inşallah herkes USA hayallerine kavuşur ve her şey umduğumuz gibi olur.
-
@serel Kazandığımız dönem olan DV2024'de fotoğrafçıda çektirmiştim, DV2023 başvurusu esnasında kendim evde çekmiştim. EB3 sürecinizi dikkatle okuyorum, DV2025 çekilişi sizin yılınız olur umarım :four_leaf_clover:
-
@serel bence hiç dışarıda fotoğrafçıyla uğraşmayın geçenlerde bu konu başlığında biri yazmıştı fotoğrafçıların ne kadar para istediğinide hiç gerek yok böyle bir masrafa evde kendiniz çekebilirsiniz. Katıldığım bütün çekilişlere evde fotoğraf çekildim
-
@ATS16 teşekkür ederim inşallah :folded_hands_light_skin_tone: :)
-
@Emre-Kurtulmuş biz iki şekli de denedik olmadı :) bu sene de hiç içimden gelmiyor başvurmak o yüzden evde çekicez gibi duruyor zaten bulunduğumuz yerde ölçüleri anlatmak doğru şekilde çektirmek imkansıza yakın :)) haklısınız çıkacağı varsa çıkıyor
-
@serel, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@Emre-Kurtulmuş biz iki şekli de denedik olmadı :) bu sene de hiç içimden gelmiyor başvurmak o yüzden evde çekicez gibi duruyor zaten bulunduğumuz yerde ölçüleri anlatmak doğru şekilde çektirmek imkansıza yakın :)) haklısınız çıkacağı varsa çıkıyor
Hayallerden vazgeçmek yok.. :) Şu saatten sonra artik kendimiz için değil çocuklarimiz için birşeyler yapmalıyız. :)
-
@rnc yok yok hayaller duruyor da çekilişten umudu kestim diyelim. bu sene bi de çıkıyomuş :D
-
@serel çıktığına mı yanalım, eb3 süreci için yaptığımız yatırıma mı yanalım? :)
-
@Emre-Kurtulmuş benden kisi basi 250 TL istediler (5 kişi 1.000 TL olur demisti)
-
@ebaris86 Gereksiz bir masraf olduğunu düşünüyorum. Ben fotoğrafımı evde çektim. Iphone 14 pro ile çekmiştik gün ışığında fotoğrafın gölge yapmamasına ve yüzün iki tarafının da aydınlığına dikkat ettik. Daha sonra bilgisayara alıp boyutlandırmalarını yaptık fotoğraflar üzerinde herhangi bir işlem yapmadık. 2. başvurumda çıktı. İlkinde de kendimiz çekmiştik Ikea'da beyaz ve ışıklı bir duvarın önünde çekmiştik onu da.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
46
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum