DV2026 Sohbet Odası
-
Ben de yerimi ayırtayım. Umarım tekrar yazdığımda "Ben kazandım umarım siz de kazanırsınız, Amerika'da görüşürüz." olur.
-
@newbie97 gecmis olsun dis zor valla ceken bilir
-
@muratalper55 kardes toplu dua etseydin ya bizi de dahil et lütfen :D :D
-
@newbie97 bekliyorum. Ama artık Master/PhD için baya ümitliyim.
-
Bu ileti silindi! -
@newbie97 Avrupa ve Amerika kendi kendilerine yaptılar, göçün sebepleri de kendileri, petrol olan biraz çıkarları olan her ülkeye demokrasi götürüyorlar, o yüzden onlara üzülmüyorum ama bize de yazık oldu.
-
Silindi.
-
@goyro666 Benimkiler ağrımadı hiç hocam diş çürümüş gitmiş alttan en son mısır gevreği yerken onun sertliğine kırıldı meğerse çürümüş bilmiyordum bile sonra masraf çıktı işte bana
-
@newbie97 e iyi agrisi sizisi olmadiysa iyi amannn yav saglik bu yapacak bir sey yok
-
Günaydın herkese eskisi kadar sohbet dönmüyor mu buralarda ne. Yoksa herkes totem mi yapıyor? 😊 (yapan varsa işe yaramıyor geçen dönem yaptım bi halta yaramadı buradan uzak kaldığımla kaldım🥲)
-
@hashirama Forumda aktif olan kimseye çıkmayınca yıllardır herhalde pasif konuma geçti çoğu kişi :beaming_face_with_smiling_eyes: şöyle aktif olan aramızdan 3-5 kişiyi gönderebilseydik iyiydi
-
Immigrant Visa Issuances by Post sayılılarını DV2024 Ankara için toplayınca 1050 civarında bir sayı çıkıyor. Kazanan 3684 kişi gözüküyor. Kazanıp gitmeyenler mi var? Sırası çok yüksek kişiler de olabilir.
-
@oatasoy Eğer bu numaralar gerçekse millet cidden kazanıp gitmiyor yazık.... Neredeyse 4 de 1 oran gibi. Mülakat sayfasına baktığımda baya baya gürcistandan felan randevu alan vardı bari kazananlar oraları deneselerdi keşke
-
Önceki yıllara bakınca da Ankara 1100-1400 arası vize veriyor. Dosya taşıtanları ekleyince sayı daha da artar. 1500'den fazla kişinin dosya taşıtması garip geliyor. Green Card kazansak bile mülakat işleriyle baya uğraşacak gibiyiz.
-
Aklıma birşey takıldı Suriyeli misafirlerimiz var sınırlarımız içinde bunlar yüzünden Avrupadan vize veya vize başvurusu almakta sorun yaşıyoruz acaba bu yüzden Ankara ABD konsolslugu süreci yavaşlatma veya randevuları geçiktirme gibi şeyler yapabilir mi sizce? Yada en kötüsü bizi ülke olarak green card şekilişine almamak gibi bir şeyler olabilir mi?
-
@faber gc için belirli bir sayı var sanırım 3 senede 50 bin miydi o kadar türk sınırdan geçerse biz katılamıyoruz ancak o kadar türkün gittiğini sanmıyorum biz çok azınlıktayız kaçak geçişler konusunda ayrıca bir o kadar da dönen var onlar sayılıyor mu bilmiyorum.
İlk soru için ise zaten iranlılardan yada yabancılardan bize sıra gelmiyor konsoloslukta
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@faber gc için belirli bir sayı var sanırım 3 senede 50 bin miydi o kadar türk sınırdan geçerse biz katılamıyoruz ancak o kadar türkün gittiğini sanmıyorum biz çok azınlıktayız kaçak geçişler konusunda ayrıca bir o kadar da dönen var onlar sayılıyor mu bilmiyorum.
İlk soru için ise zaten iranlılardan yada yabancılardan bize sıra gelmiyor konsoloslukta
Türkiye yi çıkartacaklarini zannetmiyorum. Ankara zaten kaç vize basıyor ki? bu performans var iken bununla uğraşmazlar zaten her yıl çok düşük miktarda vize basılıyor :grinning_face_with_sweat:
-
@rnc E orası öyle altı üstü 1000 vize veriyorlar hadi diyelim dosya taşıyan 500 olsun 1500 vize için değmez çıkardıklarına :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
Yine başvuru dönemi geliyor başvur ve sonra mayıs’ı bekle döngüsünden çıkarız artık umarım
-
Enseyi fazla karatmayalım hersey gönlümüzce olsun :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum