Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Volkan-Ares böyle bir şey yok, umut beslemeyin çıkma ihtimali %3 bile değil sonra üzülürsünüz başıma geldi ondan biliyorum.

• Arkadaşlar Bende Başvurucam Green Card'a Lakin Ne Zaman Başvurular Falan Aydınlatırmısınız

• @newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@sevdemimi İsminizi ilk defa gördüm tebrikler, yaşta ilerliyor benim artık bu sene son defa başvuruyorum çıkmazsa bavulumu alıp kendim gideceğim başka çarem yok

sizin yaş kaçtı ?

• ⭐⭐⭐

@Harpy-Eagle 27 hocam

• ⭐⭐

@newbie97 vazgeçme

• @newbie97 30'dan önce gitmek lazım cidden ya 😃

• ⭐⭐⭐

@salih-atilla Vazgeçtiğimi kim söyledi. Ya legal ya illegal bu sene son sene, çıkmaz ise sırt çantamı yüklenip gideceğim artık

• ⭐⭐⭐

@Harpy-Eagle Biz bile geç kaldık aslında 20 olmadan gitmek lazımdı

@Harpy-Eagle Biz bile geç kaldık aslında 20 olmadan gitmek lazımdı

Ben herşey için geç hissediyorum ya.. 18 de zengin olucaktik mis gibi hayat yaşıyacaktik.. 😂

• ⭐⭐⭐

@rnc 10 yıl geç kaldık bu saatten sonra geç kalmamalıyız

Düşün 10 senedir başvuruyor olmamız lazımdı 😁

@rnc 10 yıl geç kaldık bu saatten sonra geç kalmamalıyız

Düşün 10 senedir başvuruyor olmamız lazımdı 😁

Para lazim bence en önemlisi o 🙂 cesaretimi topluyabilsem o işide hallederim de cesaretim çok kırıldı ya.
    Para oldugu sürece heryerde tabi yaşanır.. 🙄

• ⭐⭐

DV25 Çıkmazsa yapılacak listem bugun itibari ile son maddesi olan B1B2 Başvuru kısmı tamamlandı

DV26 Çıkmazsa yapılacak listem oluşturmaya başladım şimdilik bir kaç maddeden oluşuyor.

1. EB3 başvurusu veya B1/B2 alırsam amerikada statü değiştirme.
    2. Amerika'da yatırım planları bu bir kaç yıllık bir süreç orada yaşayan biriyle ortak bir ticaret

• @T-C-Kubilay-Dikici benimde turist vizesi başvurum tamam sonraki aşamalarda da eb3 üzerinden ilerlemeyi düşünüyorum Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

• ⭐⭐

@siraysessiz eb3 süreci beni biraz korkutuyor 2 sene önce araştırdım başvurunun olumlu sonuçlanması kesin bir ibare olmamakla beraber başvuranların amerika içinde başvuranların alma olasılıkları amerika dışında başvuranlaradan daha çok yani düşük bir şansa 20k usd vermek biraz çekiniyorum bu yüzden yatırımcı vizesine 3 katı bir bütçe hazırlamak daha mantıklı geliyor.

• ⭐⭐⭐

@rnc Sen kafayı paraya takmışsın... Vallahi 5 parasız gidenler var napıyorlar 2-3 ay idare ediyorlar sonra zaten düzen oturtuyorlar. Ha 3 bin dolarla gitmişsin ha 10 binle çok farketmiyor açıkcası ama tabi 40 50 ile gidenler çok çok rahat ediyor orası ayrı

• ⭐⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici Katılıyorum eb3 e o kadar başvuran oldu hala bekliyorlar... Cepte 20 bin dolar varsa 10 biniyle ülke dolaşılıp turiste başvurmak hem daha hızlı hemde kabul oranı daha yükselmiş olur böylece. Özellikle japonya gibi yerlerden mührünüz varsa b1b2 nin onaylanma derecesi de bir o kadar yükseliyor

• ⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici @newbie97 eb3 konusunu tam araştırıp bilgi sahibi olmadan yanlış yorumlar yapıyorsunuz. Bilgilerinizin doğruluklarını teyit etmenizi tavsiye ederim

• ⭐⭐

@newbie97 eb3 green carddir.
    B1 turist vizesidir.
    Ne alaka?

• ⭐⭐⭐⭐

@newbie97 hala bekliyoruz, kaçta geliyor acaba?
    EB3 para verip anında satın alabileceğimiz bir vize değil. Öyle bir göçmen vize var mı acaba? EB5 vizesi bile zaman alıyor $800k-1m arası yatırımla hem de.

Göçmen vizelerin bir sürü süreci, aşaması var. Resmi yollardan ilerliyor bütün her şey. Backlog olduğu için de süreçler uzun. Göçmen vizeye giden yollar kolay değil maalesef.

• ⭐⭐

@newbie97 Şahsen bu şekilde yaptım dv24 başvurum çıkmadığında dv25 başvururken bir yandan schengen vizesine başvurdum italya fransa ispanya gemi turu satın aldım eşimle gezdim 8 gün boyunca pasaportumda schengen vizesi mevcut olduktan sonra b1b2 başvurdum şimdi izleyeceğim yol ise bu sene geçti seneye artık b1b2 randevumu öne alabilir miyim ona bakacağım şuan için verilen randevu 6 Ocak, 2026 eğer öne çekemezsem uzak doğu yada bir avrupa ülkesi daha satın alacağım

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

163

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |