Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

DV2025 konularının halen sohbet odasında konuşulduğunu görmek..
    bazen ne desek boş kalıyor gerçekten.

• @gucarslan Haklısınız kusura bakmayın dalgınlık daha dikkatli olurum.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@metinbeci sadece siz değil, sorduğunuz sorulara cevap verenler için de geçerli bu ifadem.

• Merhaba kcc aracılığıyla dosya taşıma için sadece asıl talihlinin mi adı soyadı yazılacak yoksa tüm aile bilgileri gerekli mi

• ⭐⭐⭐⭐

@gucarslan, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@metinbeci sadece siz değil, sorduğunuz sorulara cevap verenler için de geçerli bu ifadem.

Sayılar başlığı hala kilitli ama 🙂

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@EzgiLera lakin bu başlık hala aktif.. 😉

• Trump’a olan suikast girişimi ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Artik baskanligi alir gibime geliyor zaten favoriydi. Artik daha sert ve kati bir Trump ile karsilasir miyiz? Green kart surecimize nasil yansir bu durum acaba?

• ⭐⭐

@mymuyi
    Bu teori Türkiye de olabilir belki. Amerikan siyatini tanımıyorum ama mağdur edebiyatını işleme koyacaklarını sanmıyorum.

• @yusufalak trump’in kazanma ihtimali fazlasiyla yuksek gibi gorunuyor ama su an icin iliman bi goruntusu var. umarim dv adaylarini uzmez.

• @sevdemimi cevabınız için teşekkür ederim. gerçekten çok ama çok üzücü. ne demek ağustos ayında 5-6k da ya kadar gelebildi. İnanılmaz düşük ve can sıkıcı. Umarım önümüzdeki seneler bu şeyler değişir tüm rakamlar current olur ve herkes çağrılır!

• Arkadaşlar merhabalar 20025 mülakatları tahmini ne zaman başlar?

• ⭐⭐⭐⭐

@kayaomerrrr sürecinizle ilgili soruları lütfen ilgili başlık olan DV25 Aşamaları başlığı altında sorunuz. İlgili başlık altında sürecinizle alakalı bir çok bilgiyi daha bulacaksınız.

• Merhaba, ny da bir oda tuttum kendime ama iki aydır evde ciddi bir şekilde böcek sorunu var. Ev çiyanı. Kaldığım yerin yönetimine bildiriyorum hiçbir şey yapmıyorlar yani ne yapabilirim bilen var mı hiçbir şeyle ilgilenmiyorlar ve eşyalarım odada kaldığım için açıkta yani Lütfen bana yardım edin ne yapabilirim bilmiyorum. Teşekkürler

• ⭐⭐⭐⭐

@diana-kate

Ev çiyanı dediğiniz kırkayak (Centipedes) zannederim, bu böcek türü nemli ortamları sever. Odanıza Dehumidifier (Nem Giderici) alırsanız ve oda içerisinde çalıştırırsanız, sayısında azalma görebilirsiniz. Bunun haricinde apartman yönetiminin pest kontrolünü haricinde kendi imkanlarınız ile aşağıdaki uygulamaları yapabilirsiniz.

Sirke püskürtün. Beyaz sirke genellikle diğer ev uygulamalarında kullanılır, bu nedenle zehirli değildir. Böcekleri öldürmek için üzerlerine püskürtün (sirkeyi suyla seyreltmeniz gerekmez).

Tea tree oil (Hint Defnesi Yağı) veya peppermint oil (nane yağı) püskürtün. Her ikisinden de biraz suyla karıştırın ve yarıkların ya da kırkayak gördüğünüz diğer yerlerin etrafına püskürtün. Bu yağlar insan tüketimi için uygun olsa da kırkayaklar için zehirlidir.

• Herkese Selamlar forma yeni üyeyim yapmam gerekenleri yazarsanız sevinirim.
    ve birkaç sorum olacak

1. soru 2025 eu 9000 lerdeyız haziranın ilk haftası DS260 formunu doldurduk ve gönderdik mail bekliyoruz geçen sene başvurduğumuz bu Green card çekilişinin ds260 formunu bu sene doldurduk fakat bu formu gönderdikten 1 ay sonra bizim düğünümüz oldu ve 3 yıldır sevgiliydik.

2. soru halen daha bir mail bize ulaşmadı buradan ilk mesajlara baktığım zaman 2024 ekim ayında maillerin geleceğini düşünüyorum.
      ve bizim bu evliliğimiz sonrası yapmamız gerekenler nelerdir. bunu bildirmemiz gerekiyor ama nereye nasıl yapacağımı bir kaç yere baktım ve kafam karıştı.

Müsait ve bilgili birisi cevaplar ise çok memnun oluruz iyi günler herkese 🙂

• @dehaningizemi, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

Herkese Selamlar forma yeni üyeyim yapmam gerekenleri yazarsanız sevinirim.
    ve birkaç sorum olacak

1. soru 2025 eu 9000 lerdeyız haziranın ilk haftası DS260 formunu doldurduk ve gönderdik mail bekliyoruz geçen sene başvurduğumuz bu Green card çekilişinin ds260 formunu bu sene doldurduk fakat bu formu gönderdikten 1 ay sonra bizim düğünümüz oldu ve 3 yıldır sevgiliydik.

2. soru halen daha bir mail bize ulaşmadı buradan ilk mesajlara baktığım zaman 2024 ekim ayında maillerin geleceğini düşünüyorum.
      ve bizim bu evliliğimiz sonrası yapmamız gerekenler nelerdir. bunu bildirmemiz gerekiyor ama nereye nasıl yapacağımı bir kaç yere baktım ve kafam karıştı.

Müsait ve bilgili birisi cevaplar ise çok memnun oluruz iyi günler herkese 🙂

Geçen seneki dv süreci 5000 lerdeyken Ankara dan 9000 ler için vize vermesini beklemek imkansıza yakın.
    Ds260 ı bekarken yollamaniz birşeyi değiştirmez. mülakat aldiktan sonra formu açtırırsınız o sorun değil. Ama bence siz forumu biraz daha fazla karıştırın derim.

• @rnc hocam haklısınız ama çok forma hakim olamadığım için bulamıyorum rica etsem bana yardımcı olabilir mısınız? link gönderimi olabilir.
    ve yazdığınız yazıya göre 9000 lerde olduğumuz için vize alamayacak mıyız 😞 yada çok düşük ihtimal mi

cevabınız için teşekkür ederim.

• ⭐⭐

@dehaningizemi bence bu forumda çok deneyim okumalısın işin çok başındasın süreci bilmiyorsun bu eksiklik değil bizlerde aynı yoldan geçtik

• @salih-atilla hocam selamlar formda yeni olduğum için doğru konuyu bulmakta zorlanıyorum yardımcı olup link yollayabilirseniz çok mutlu olurum
    şimdiden teşekkürler 🙂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

138

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |