Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @gkmn hiç aramayı denediniz mi? Ben aramıştım görevli bana basım aşamasında olduğunu söyledikten 3-4 gün sonra kartım geldi. Yani aramamızın bir faydası oldu mu bilmiyorum ama yine de denemek lazım

• Bu ileti silindi!

• @cansss
    Merhaba size online access code vs geldimi yada sonradan dosyanizi uscis hesabindan takip edebildiniz mi? Ben 1 Mayıs’ta girdin 21 gün oldu hala gelmedi ve takip edemiyo Rum ?

• Merhaba ben sistemden hic bakmadim. Sadece uscisi aradim sordum ne durumda diye aradiginizds size odeme yaptiginiza dair gelen maildeki odeme numarasini soruyorlar bilginiz olsun @ismail-sadi-

• ⭐⭐⭐

@ismail-sadi-kabakçı Oncelikle, lutfen vize surecinizi imzaniza tasiyin, daha evvel de uyarildiniz bu konuda. Yonergeler icin tiklayiniz.

Online Access Code alamazsini, henuz o baglamda bir USCIS formu doldurmadiginiz icin. Vize paketinizde nasil takip edeceginiz yazmaktadir, link.

• @Turco merhaba bende Atlanta dayım 1 ay oldu sizinki geldi mi ? Ne kadar sürdü gelmesi ?

• @Elchina Bu durumda ne yaptınız acaba?Benim de greencardım teslim edildi gözükmesine rağmen ortada yok .Nasıl bir yol izlediniz?Ne kadar sürdü size tekrar teslim edilmesi? Birşey daha merak ediyorum elimde kart olmadan Türkiye’ye gidip gelebilir miyim Amerika’ya girdikten sonraki bir yıl içinde .Rica etsem bilgi verebilir misiniz?

• Arkadaslar merhaba, 27 haziranfa new jerseye geldik, green card için uscis e fee yatırmamız getekiyormus onu yatrdık ancak Access code hala gelmedi, ne yapabiliriz sizce ?

• ⭐⭐⭐⭐

@selun uscis fee ödedikten sonra IOE ile başlayan ve saklamanız gereken numara vermiş olması gerekiyor sistemin. İlgili numaraları aşağıdaki aplikasyonu indirdikten sonra her birey için bu uygulamaya girerek GC basım sürecini bu aplikasyondan takip edebilirsiniz. Uygulamanın adı “case tracker for USCIS & NVC”. Uygulama içerisindeyken aşağıda doğru çekerek sayfayı refresh yapmayı unutmayın. 30 günden önce güncelleme olmasını beklemeyin, uscis fee’yi hangi tarihte ödediniz? Söylenen ABD’ye girişten önce erken bir tarihte ödenmesi sürecin daha hızlı işlemesini sağlıyor diye bir yorum okumuştum…

• @ATS16 merhaba çok teşekkürler biz 27 haziranda giriş yaptık ama bundan haberimiz bile yoktu 🥲 12 temmuzda ödeme yaptık o zaman beklemeliyiz. Peki Access code nedir? Bize ulaşmadı böyle bir kod

• ⭐⭐⭐⭐

@selun ödeme yapmanız gerektiği konsolosluk tarafından pasaportlarınız ile beraber gönderilen zarfa zımbalanmış beyaz A4 kağıtta yazıyordu, en azından Ankara’dan verilen zarflara böyle bir kağıt zımbalanmıştı. Viyana’da da Alize Hanım böyle bir bilgi vermiş olsa gerek…

Ödeme tarihine müteakip yaklaşık 3-4 hafta içerisinde bir güncelleme almanız gerekir tahmin ediyorum.

Access code ile ilgili aşağıdaki linkten bilgi edinebilirsiniz.

• @ATS16 tamamdir cok tesekkur ederim, boyle birsey konusmadik viyanada sadece sari zarf verdiler ve acilmamasi gerektigini soylediler, belkide bizim gozumuzden kacti. Odemeyi yaptik bekliyecegiz artik, access kodu da hala alamadik, ama gerekli degil demisler daha onceki entrylerde. Ama ilginiz icin cok tesekkur ederim 🙏

• Herkese merhaba , 14 Nisan'da eşimle Amerika'ya giriş yaptık. Eşimin Greencard'ı geldi ama benimki hala gelmedi bu başlıkta yazılanları okuyarak söylenen uygulamayı indirdim kartım hala basım sürecinde yazıyor. Vizelerimiz basıldıktan sonra daha Türkiye'de vize basım ödemelerini yapmıştık 178 gün oldu kartımdan hala ses yok. Uscis'i aradığımda otomatik yanıta bağlıyorlar orda da mailimi istiyor sistem tam verirken telefon kapanıyor şuan aracımız yok o yüzden göçmenlik bürosuna gidemiyorum. Nasıl bir yol izlemeyelim. Tecrübelerinizi ve bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

• @lumos merhaba. ben temmuz ayında giriş yaptım eylül sonu gibi çıkış yaptım kartım hala üretiliyor gözüküyordu. dün ordaki adrese biometric services appointment başlıklı bir posta gelmiş ve randevu oluşturulmuş 8 ekime.Şuan türkiyedeyim. nasıl bir yol izlemeliyim? herhangi bir yolu var mı gitmeden ?

• @gucarslan bey merhaba. burada yazdım ama cevap alamadım acil olarak halletmem gerekiyor. Sizinde fikrinizi almak istiyorum mümkünse. Ben temmuz ayında giriş yaptım eylül sonu gibi çıkış yaptım kartım hala üretiliyor gözüküyordu. Dün ordaki adrese biometric services appointment başlıklı bir posta gelmiş ve randevu oluşturulmuş 8 ekime.Şuan türkiyedeyim. nasıl bir yol izlemeliyim? herhangi bir yolu var mı gitmeden ?

• ⭐⭐⭐⭐

@zynp7tepe kişiye adres göstererek sormuşsunuz belki sorunuzu yönlendirdiğiniz forum yöneticileri ayrıca cevaplayacaktır sorunuzu. Bahsi geçen biyometrik randevusunu iki defa erteleme hakkınız olduğuna dair başka forum kullanıcısının deneyimi vardı forumda, ABD'ye tekrar gitmeden herhangi bir yolu yok uzaktan

• ⭐⭐⭐⭐

@mlisa

Green card ulaşmayan sizin için, pasaportunuzda basılı olan göçmen vize sizin takviminize göre 14.04.25 tarihine kadar geçerli. ABD'ye tekrar giriş yaptıktan sonra adresinize en yakın USCIS ofisine giderek tekrar basımı hususunda işlem yapabilirsiniz. Sürecin detaylarına Green Card Yenileme ya da Degistirme (I-90 Kaybolma/Calinma veya I-751/I-829 Kosul Kaldirma) başlığından ulaşabilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@zynp7tepe, içinde söyledi: Green Card teslim suresi

@gucarslan bey merhaba. burada yazdım ama cevap alamadım acil olarak halletmem gerekiyor. Sizinde fikrinizi almak istiyorum mümkünse. Ben temmuz ayında giriş yaptım eylül sonu gibi çıkış yaptım kartım hala üretiliyor gözüküyordu. Dün ordaki adrese biometric services appointment başlıklı bir posta gelmiş ve randevu oluşturulmuş 8 ekime.Şuan türkiyedeyim. nasıl bir yol izlemeliyim? herhangi bir yolu var mı gitmeden ?

Benzer durumda olan bir üyenin mesajı:
    https://yesilkartforum.com/forum/post/419338

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@zynp7tepe o randevuya başka bir yerde girme şansınız yok.
    erteleyebilirsiniz ama siz gitmediğiniz sürece kartınız basılmaz.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

138

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |