Austin TR Yazilimcilari Toplantisi
-
@ayvalik10 Levent beyi biliyorum. Birkaç kanaldan yazdım ama henüz ulaşamadım henüz kendisine. İlginiz için teşekkür ederim
-
@Halil-İbrahim-Kamacı Ben direkt native Android geliştiriyorum. Java + Kotlin. Türkiye'de de bu işi yapıyorum. Bu hafta işimden ayrılıp Austin'e yerleşeceğim inş.
-
@meilo Hocam yolunuz açık olsun, iyi şanslar. :) Ben de Yazılım öğrencisiyim Flutter ve React Native arasında git gel yapıyorum ondan merak etmiştim. :)
-
@Halil-İbrahim-Kamacı anladım teşekkür ederim çok sağol. Ben hibrit yazmıyorum daha doğrusu hiç denemedim :) son zamanlarda bayağı revaçta
-
Pandemi nedeniyle 1 yildir canli toplanti yapmiyoruz. Epeydir online toplantilari da kestik. Aslinda bir bahane ile yeniden baslatilabilir. Grupta konusalim.
-
Bu ileti silindi! -
sayin @meilo ben IT asigi birisiyim kotlin ogrenecegim (insallah). Java bilmem gerekli mi kotlin ogrenip belli bir framwork'de uzman olmak istiyorum. Java ogrenmek istemiyorum degerli gorusunuzu cok merak ediyorum...
-
@celica, içinde söyledi: Austin TR Yazilimcilari Toplantisi
sayin @meilo ben IT asigi birisiyim kotlin ogrenecegim (insallah). Java bilmem gerekli mi kotlin ogrenip belli bir framwork'de uzman olmak istiyorum. Java ogrenmek istemiyorum degerli gorusunuzu cok merak ediyorum...
Kotlin için java bilmene gerek yok. Direkt başlayabilirsin. Ama java istemeyip kotlin istemenin sebebi nedir? Kotlin ve java Kardeş gibi bir şey. İki dil de OOP ve JVM dili. Yani Java'da sevmediğiniz özellikler Kotlinde de vardır muhtemelen.
-
@uzaysan ihtiyacim olmadigini dusunuyorum. yanlis anlasilmasin bir lamerim pro filan degilim. kotlin daha inovatif bir dil gibi geliyor java uzun yillardir var ve kotlin daha esnek gibi geldi insanlarin tecrubesine gore... yanit icin tskkler
-
@caglaror selamlar, bu konu hala aktif mi😊, degilse bi canlandirayim dedim.
-
Konu aktif mi derken :)
Austin'de cok ama cok fazla TR ve yazilimci var. Benim bildigim 2 ana whatsapp grubu cevresinde kumelenmisler. Elbette Austin'deki toplam TR yazilimci sayisi bu gruplardakilerden cok ama cok fazla. Pek cogu kendi halinde takiliyor bir kismi da nemelazimcilar.
TR deki sosyal yapiyi burada pek bulamadik.
Ben kendi kurdugum gruptan ayrildim. Umarim is bulunca beni yeniden alirlar :)
Eger buraya gelirseniz ve IT camiasindansaniz telefonunuzu arkadaslara veririm sizi de gruplara kaydederler.
Ben henuz yazilim konusunda asama kat edemedim :) -
@caglaror , 10 ay oldu Austindeyim. Ozelden yaziyorum. (Yazamadi :) )
Ne yazikki ITde biraz durulma var, firmalar AI konusunda pozisyon almaya calisiyorlar.
Aktif mi derken, gorusmeler felan oluyor mu? 2 yil gecmis enson mesajdan.
-
Yazilimci toplantilari seyreklesti. Yilda 1-2 filan oluyor. Genelde teknik disinda hersey konusuluyor :) Ben de epeydir gitmiyorum.
Austin'e hos geldiniz. Sohbetten yazdim size, sormak istediginiz varsa oradan yazisabiliriz.
Genel konularda buradan da sorabilirsiniz. -
@caglaror
Beraber gideriz bi dahakine 😊.
Texas insani yalnizlastiriyor, evden cikasi gelmiyor insanin -
@Wahap benide unutmayin :) yilbasinda bi kac gun pto alip tatili birlestirip 10 gun evden cikmadim. Toplamda 3 bin adim atmisim xD
-
Merhabalar, Austin'de yazılım/güvenlik alanında çalışıyorum. Daha kısa aralıklarla görüşebileceğimiz yazılım odaklı topluluk kurma planım var. İlgilenen varsa yazsın lütfen özelden.
-
Gecen haftalarda mangal tadinda bir toplanti yapildi. Aileler de katildi.
-
@caglaror Merhabalar, bu gruba nereden ulaşabiliriz? WP veya Telegram var mı acaba? Teşekkürler şimdiden.
-
@caglaror, içinde söyledi: Austin TR Yazilimcilari Toplantisi
Gecen haftalarda mangal tadinda bir toplanti yapildi. Aileler de katildi.
Merhaba bu toplantı grubu ile ilgili bilgi alabilir miyim Austin de yaşıyoruz eşim yazılımcı
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

alice-5.jpeg