DV2026 Sohbet Odası
-
@Birgariphayat Daha birinci başvuruda esne karartmak olmamış :)) Tabiki bel bağlanacak bir şey değil lottery ama heyecanı bile güzel bence. Ekim'den sonra tekrar hareketlenmeye başlar buralar.
-
@Riethian Bu yıl üçüncü olacak benim.Onuncu da olsa durum ayni
-
Forum forum forum stres stres stres derken canı sıkılıyor insanın.Yok mu ml oynayan aranızda (mümkünse kolu olan🙃)indireyim tekrar
-
Günaydin herkese.^
@Birgariphayat Bu sene 4. başvurum olucak benim bakalim kismetde varsa olur.... En kötü bi bot kiralayip abd yolculuguna çikariz 😂
-
@Birgariphayat Support oynarım sana ♥
-
@rnc Yer var mı fazladan🙂
-
@Witch-Lilith Yakışıyo mu hiç hocam erkek adama kalp malp atmak..çok garip geldi
-
@Birgariphayat, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@rnc Yer var mı fazladan🙂
Var var olmaz olur mu yer çok. Kontejyan hemen dolabilir ama :face_with_tears_of_joy:
-
Bu sene gc dısında baska yolla gıtmeyı arastıracagım.
Ne Kadar Bir Nakit Lazım olur
Önerilere Acıgım :) -
@doguStone, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
Bu sene gc dısında baska yolla gıtmeyı arastıracagım.
Ne Kadar Bir Nakit Lazım olur
Önerilere Acıgım :)ne ile gideceğine göre değişir. tek mi gidiceksin eş çoluk çocukvar mi bunlarda masraflari arttirir.
-
@Birgariphayat Çok ayıp şu cinsiyetçi tavrın koca adam veya adam ne alaka kalp atınca erkeklik mi bozuluyor. Amerika'ya gidersen şayet bir gün bu tarz ön yargılarını kır bence. Çünkü bu tarz şeyler orda çok göreceksin hatta daha fazlasını. Bir dahada senin ile muhattap olmayacağım emin olabilirsin.
-
Greencard çekilişi iyice sarpa sardı arkadaşlar. Çıkmamasıyla da alakalı değil uygulanan muameleyle alakası var. Çıkanlara mülakat sırası gelmiyor ve gidemiyorlar.
Bu amerika yine bir işler çeviriyor. Birde seçim zamanı, aklıma kötü kötü şeyler geliyor.Sınırdan kaçak gidenleri de bir güzel geri gönderirler. Nasıl Almanya yapıyorsa Amerika'da yapar, seçim sonucu göreceğiz.
Olan bizim gibi gitmeyi çok isteyenlere oluyor.
-
@Witch-Lilith Kankam kalbini kırdıysam kusura bakma ama bana böyle şeyler hiç normal gelmiyor,insanın doğasına aykırı bir kere.Ha tercihine saygi duyuyor ve Amerika'ya gidince de en büyük problemim bu olsun diyorum.Benle muhatap olman benim için sorun yaratmıyor ama kalp falan atmazsan memnun olurum, teşekkür ederim.
-
@Witch-Lilith Enteresan bir tepkiydi gerçekten :))
-
@Birgariphayat Hocam sizin bakış açısında problem olabilir mi? Ben evli, çocuklu ve karşı cinsten hoşlanan birisi olarak yazışmalarımda belki yüzlerce defa erkek-kadın farketmeksizin kalp atmışımdır :)) Garip.
-
@Riethian Yani bilmiyorum. Kalp çiçek veya pembe renk Kadınlara has özellikler değiller veya kalbin sadece birinden hoşlandığında atıldığına dair bir şey yok. Öyle olsaydı bir çok sosyal medya uygulamasında (Beğenme sembolü ) (♥) olmazdı.
-
@Riethian Enteresanlıkla bir alakası yok bazı insanlar hoşlanır,sempatik yaklaşır bazılarına anormal gelir bende hiç bir arkadaşıma kalp atmadım bana kalp atanda olmadı ve hayır arkadaşlarım garip değil burda saf tutmaya gerek yok.Sevmiyorum abi bana atılmasın siz seviyorsanız size atabilir:)
-
@Darko
Anladığım kadarıyla ya iltica et ya da gelme diyorlar.Kendileri bilir. Giden gitsin.
Hak edenler gidemedikten sonra hiç bir şeyin gereği yok.
-
@rnc
eşim var coluk cocuk yok . hangi yol oldugu artık onemı yıtırmeye basladı.
legal yolla nasıl gittiğimin pek önemi yok aslında. -
@doguStone, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@rnc
eşim var coluk cocuk yok . hangi yol oldugu artık onemı yıtırmeye basladı.
legal yolla nasıl gittiğimin pek önemi yok aslında.Hocam Eb3 var. bununda kendi icinde kriterleri var forumda mevcut. Vasifsiz olarak gidip esiniz de orada is bularak 2 kisi calisabilirsiniz. Ama bunun icin biraz beklemeniz lazim. vize olaylari vs süreci uzun. İs daveti gibi olaylarda var. Evli oldugunuz icin evlilik ile gitmek size uymuyacak. Ama aralarinda en kolayi evlilik ile gitmek...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
39
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum