Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
17.0k 1.1k 1.2m 1.1k

• @cakbas AOS yapabilmek icin oncelikle sira numaraniz current olmali ve biliyorsunuz basvuru ABD icinden yapilacak . Vakti geldiginden buraya gelebilmek icin gecerli vizeniz var degil ? Sira Numaraniz 27K larda oldugu icin eger DS-260 doldurdu iseniz su an yapabileceginiz tek sey Vize Bultenini takip ederek beklemek . Sanirim en erken 2025 Mart/Nisan gibi hareket edebilirsiniz .

• @Figen Ben suanda Amerika'da yasiyorum son 8 aydir, 2025 Aralik'a kadar gecerliligi var I-20 ogrenci belgemin ve vizemin. Turkiye'ye donmeyi bu surec icinde hic dusunmuyorum ve basvurumu da Amerika'da yapmistim. Siram 24k larda. Yani ben aslinda seneye mi harekete gececegim, bu sene bir sey yapmama gerek yok mu 2025DV selectee'si olarak?

Tekrardan tesekkur ederim hizli ve yardimci yanitlariniz icin!

• ⭐⭐

@gloria Süreç daha yeni başladı , süre geçtikçe heyecan ile beraber streste bir o kadar artıyor olacak , malum Ankara'nın performansı insanları bir anda schengen almaya , oturumu olmadığı ülkelerin konsolosluğuna mail atıp durumunu bildirmesine muhtaç bıraktı , bu süreçte gerçekten bir çok kişinin yıprandığını görüyorum , buradaki en kayda değer olay o vizeyi aldıktan sonra bir kahve içip '' Hayallerim gerçek oluyor Amerika'ya gidiyorum'' diyebilmektir. Umarım sizde hayallerine kavuşanlardan olursunuz.

• Merhaba 1-2 sorum olacak. Çalışılan yerler kısmına lisede yaptığım stajı girmeli miyim ? İşe giriş bildirgemde görünüyor çünkü.
    2. olarak şu anda önlisans (2 yıllık) üniversite okuyorum ve son sınıf öğrencisiyim okul kısmına High School Diploma mı seçmeliyim yoksa vocational school seçip sertifika için none yet mi seçmeliyim ?

• @cinyor, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

Merhaba 1-2 sorum olacak. Çalışılan yerler kısmına lisede yaptığım stajı girmeli miyim ? İşe giriş bildirgemde görünüyor çünkü.
    2. olarak şu anda önlisans (2 yıllık) üniversite okuyorum ve son sınıf öğrencisiyim okul kısmına High School Diploma mı seçmeliyim yoksa vocational school seçip sertifika için none yet mi seçmeliyim ?

DS-260 formuyla ilgili sorularinizi bu baslikta degil, surada sormalisiniz:

https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları

sorunuzu uygun baslikta bir kez sorup cevaplanmasini beklemelisiniz. sizi 24 saatligine forumdan uzaklastiriyorum.

• Bu ileti silindi!

• Herkese selamlar! Sonuçlar açıklanmışken bir yanıt da ben bırakmalıyım. Üçüncü başvuru da maalesef #Has Not Been Selected# ile sonuçlandı. Bir yandan hayata devam ederken, diğer seçenekleri değerlendirirken bir yandan da DV2026 için gün saymaya devam. Talihli olan herkese hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum umarım en kısa sürede, sorunsuz bir şekilde süreci tamamlar hayallerinize kavuşursunuz. Sevgiler!

• @cakbas Harika . O zaman oncelikle Ds-260 Formunuzu doldurun . Ve sureciniz tamamlanana kadar ogrenciliginizi aktif olarak surdurun , statu disi kalacak sekilde devamsizlik yapmayin . Sanirim 2025 Mart / Nisan gibi surecinize baslayabileceksiniz . O zamana kadar yapacak DV adina pek birsey yok , Bultenleri takip edin . Bol Sans

• @mr-engineer-0 aynen eşime çıkmıştı şimdi bana çıktı 😊

• Merhaba, dosyamızı taşırken diyelim ki mülakat ankara dışında oldu, İngilizce bilmediğim için tercüman götürebilir miyiz konsolosluğa ?

• merhaba, vize bülteninde Avrupa için sıralama 20 bin ise 20 binden küçük olanların mülakata çağırılma ihtimalleri yüksek mi ?

• ⭐⭐⭐

@istalin Ihtimal degil, bulten sayisina kadar olan dosya numaralari mulakat alabilir demek oluyor.

• @istalin konsolosluğa mail atıp onay almanız gerekir. Her konsolosluk kabul etmeyebilir. Umman konsolosluğuna mail atan arkadaşlar tercümanla girdi. Fakat sorular genelde aynı. Forumda paylaşılmıştı sorular onlara pratik yaparak girebilirsin.

• @Figen Tesekkur ederim ilginiz ve cevaplariniz icin, sureci takip etmeye devam edecegim.

• @emirhnbulut türkçe çeviri programı hindi olarak çevirebiliyor. İngilizce orijinalinden turkey seçmelisniz.

• Tesekkür ederim

• Green card çıktı ancak dosya numaram 27binlerde

• Iyi gunler hepinizi saygiyla selamliyorum. Ilk başvuruyu evli olarak girdim ancak resmi evrak yok çekilişi kazandım ds 260 i nasıl doldurmam gerekiyor Ben Kazakistan vatandaşı yim. Şu an İstanbulda çalışıyorum Mülakat zamanına kadar çalışıp biraz para biriktirmem lazım bana yol gosterebilirmisiniz lutfen. Teşekkur eder sağlıklı günler dilerim

• Bu ileti silindi!

• Arkadaşlar merhaba, Varşova da mülakata gireceğim eğer her şey yolunda giderse. Polonya için vize süreci, istenilen evraklar, sağlık kontrolü hakkında bilgileri nasıl elde edebilirim? Tecrübesi olanlarla iletişime geçmek isterim.

Benzer Başlıklar

• DV2027 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    201k Bakış
    K
    @turkeycel 27 icin bitti artık. Boşuna polyanna olmaya gerek yok. Ama inşallah 28 açılır ekimde
  • DV2026 Sohbet Odası

9k
    30 Oy
    9k İleti
    438k Bakış
    Y
    @alplion Bir çıktı vardı alıp dolduruyor, fotoyu yapıştırıp abd ye postalıyordunuz.
  • DV2022 Bekleme Odası

22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
  • DV2019 bekleme odası

8k
    6 Oy
    8k İleti
    3m Bakış
    delikadir54D
    @nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

24

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k