@Cihangir-KILIÇ Bu yıl bende yine fiyasko. Senin sesin çıkmamış ama inşallah hayırlısı olmuştur.
-
Gerçekler malesef ortada ne Amerika içindeki iltica edenler,çalışma vizesi alanlar,evlilik yapanlar yani tüm göçmen katagorileri nede 2026 yı kazanıp vize basılmasını bekleyenler, 2027 başvurusunun açılmasını bekleyenler nede 2028 başvurularının olmasını bekleyenler. Herkes için durum takip edebildiğim kadarı ile hiç iyi gitmiyor. düzelmek bir yana her geçen gün dahada zorlaşıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
-
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2025 Sohbet Odası
-
Güzel yoldaşlarım sizlere ds-260 örneği bırakıyorum doldurmadan önce inceleyebilirsiniz yanlış yapmamak amacıyla umarım bizlerin de bir gün sizler gibi sevinme hakkı vardır 40-50 yaşındaki abilerim ablalarım lütfen umudunuzu kesmeyin
-
Kazanan arkadaşlarımı tebrik ederim. Bir kazanan ve DS-260 formunu henüz doldurmamış birisi olarak bir kaç sorum var. Aktif olarak Rusya da yaşayan Türk Vatandaşıyım. Başvurumu yaparken Rusya da yaşadığımı belirttiğim için mülakat sürecim Varşova da gerçekleşecek. Bildiğim kadarıyla bunu değiştirebiliyorum. Değiştirip Türkiye ye almalı mıyım? Çünkü diğer türlü hem Polonya içinde vize almam gerekecek mülakata gidebilmek için. Önerileriniz nedir ?
-
Bu ileti silindi! -
@slngn, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Merhaba, erkek arkadaşıma green card çıktı. Birlikte gitmek istiyoruz o yüzden evlenmeye karar verdik. Ancak acaba ne aşamada evlenmek lazım? Formu doldururken nişanlı olarak mı yazmalı kendini yoksa doldurmadan hemen evlenmek mi lazım, ya da mülakattan önce evlensek yeterli olur mu? Bilgisi olan varsa paylaşabilirseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkürler
Erkek arkadaşınız DS 260 formunu bekar olarak doldurup hızlı bir şekilde göndersin sonrasında siz nikah işlemlerini halledin arkadaşınız mülakat aldıktan sonra DS 260 formunu güncelleyerek bilgileri değiştirebilir Yalnız burada önemli nokta mülakat almadan DS 260 formunuzu açtırmak için işlem yaptırmayın
-
@RaVeNx cevabiniz icin teşekkür ederim hocam, dediğiniz mantikli. Bu sene eylulde oturumum uzatilacak. Buradaki Abd konsolosluguna aldirmak iyi bir secenek.
-
Merhaba,
Başvuru yaparken şuan yaşadığım adresi yazmıştım , fakat ikamet yerim yaşadığım yer değil şuan, DS-206 doldururken nasıl doldurmam gerekli ?
e devlette görünen adresimi yazmayalım ? yoksa gerçekte yaşadığım adresimiyardımlarınızı rica ederim.
-
@aes55 öncelikle sürecinizi imzanıza taşırsanız bizler de Kaç 1000’lerde olduğunuzu görerek ona göre yorum yapabiliriz , yine de şöyle bilgi aktarayım eğer 5000- 6000’in üzerinde ise ve Polonya’ da mülakata girme imkanınız var ise orada bulunan konsolosluk Ankara’dan çok daha iyi performansa sahip o sebeple orada girmenizi öneririm.
-
@altkhaN dosya taşımayı neden düşünmüyorsun?
-
Merhabalar herkese. Loto 18-19 bin case numarasıyla çıktı. Fakat buruk bir sevinç oldu çünkü okuduklarımdan anladığım mülakat sırası gelmeyeceği yönünde. Başka ülkeye mülakat çekilebiliyor mu? Bu sağlanırsa akıcı ingilizce mi gerekli? Bu süreçte hangi ülkeler avantajlı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
-
@aes55 21K dayım. Yeşil pasaporta sahibim, ds260 formunu doldurduktan sonra onayı alıp diğer ülkelerin konsolosluklarına mail atıp dosya taşıma imkanını sormam gerekiyor değil mi? Daha ds260 doldurmadım dün açıklandı, bilgisayar olmadan yapmak istemiyorum hata yaparım diye. Ama 1-2 kişi yeşil pasaporta sahipsen şanslısın diyorlardı çoğu ülkeye giriş yapabildiğin için olumlu olabilir diye. Ek olarak mesela ben 21k dayım Fransa’ya yazdık diyelim, çağırdılar dosya taşıma için. Orada da EU 21k yı beklemem mi lazım? Yoksa müsahitlik durumuna göre mi çağırırlar? Çok özür dilerim kafanızı şişirdiysem, pek bir bilgim yok bu konular ile alakalı da
-
@emirhnbulut yoldaş moralini bozma herkes sana yardımcı olmak için can atıyordur fakat şu an talihsiz bizler biraz üzgünüz umarım süreci tamamlayıp gidebilirsin şimdiden hayırlı olsun
-
başvuru sayısı yaklaşık 22 m bunun ne kadarı avrupadan nerden bakabiliriz
-
Arkadaşlar Merhaba,
DS 260 formunu doldurup yolladım ama sonra bir kaç bilgi eklemem gerektiğini farkettim ve unlock için mail attım. Sizlere sormak istediğim
have you lived anywhere other than this address since the age of sixteen
kısmına tüm bulunduğumuz adresleri yazmamız lazım mı? Örneğin, uni yurdu, askerlik, yurtdışı şantiye vs.
Bazılarının adres bilgisi elimde yok. Bu noktada yardımcı olabilecek arkadaş var mı?
Diğer bir konu ise police check. Bazı ülkelerden police check alamıyorum (Libya, Iraq vs) bu durum sorun teşkil eder mi? -
@Mustafa-Bayram Sorularınızı Dv2025 aşamaları başlığında sorunuz.İlk iletiyi okuyun öncelikle.Mülakat alana kadar form açtırmayın.
-
@Tevfik-Çelik Merhabalar, öncelikle tebrikler. Sorularınız cevabı ve daha fazlası için buyrunuz ; DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@emirhnbulut Merhabalar, öncelikle tebrikler. Sorularınız cevabı ve daha sonraki süreçte sorularınızı sorabileceğiniz başlık için buyrunuz ; DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
green card babama çıktı ben 19, ablam 24 yaşında ve annem var . ilk olarak sadece babam ve ben gitmek istiyoruz, annam ve ablam babama çıkan green card'dan 2 yıl sonra gelmek istediklerinde faydalanabilirlermi, o süreç nasıl işliyor ?
-
@emirhnbulut önce ds formunu doldurmalısınız. Şu an süreciniz bile başlamadı eğer oturumunuz yoksa bir yerde şu anda mail atmanız bir işe yaramaz pek. Önce forumdaki herşeyi okuyup sürece hakim olun sonra taşıma için aksiyon alma planını yaparsınız
-
@sensey maalesef kendisinin doğum yeri o ülke değilse direk red sebebi. Çünkü farklı kotadan çekilişe katılıp şansını arttırmış gözüküyor
-
@emirhnbulut yeni bir sohbet odası kurmanıza gerek yok forumu kullanmayı öğrenmeniz yeterli aslında. Burası kazananların başlığı değil, kazanan talihlilerin başlığına giderseniz bilgi alışverişiniz daha kolay olur
Benzer Başlıklar
150
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.3k