DV2026 Sohbet Odası
-
@fragile10 Herhangi bir statü kurayı etkilemiyor tamamen şans herkesin şansı eşit yani.
-
@Raskolnikov-0 statu olarak degil ama algoritmasiz oldugunu sanmiyorum. Mesela sistem ya da yavas hizmet yuzunden gidemeyenlere ya da davalik olanlara yeniden cikmasi tamamen sans mi?
-
@fragile10 Evet tamamen şans ben de bazen çok şaşırıyorum ama gerçekten tamamen şans ile alakalı bir durum. 2 sene üst üste kazananı gördüm mesela biraz önce
-
@fragile10 bende tam forumda bu konuyu inceliyordum. Bu seneki talihlilere baktığımda çoğunun farklı bölgelere vizesi olduğu ve daha önce kazanıp gidememiş mülakat alamamış kişiler olduğunu fark ettim.
Bu algoritmanın herkes eşit olarak rastgele seçiliyor konusunda da benimde şüphelerim vardı ama sanırım algoritmayı etkileyen belli durumlar olduğuna bu sefer kesin emin oldum.
-
@Kesinİzmirli ornegin 2 kisinin gecen sene esleri kazanmis bu sene de kendileri... Ama baska bir arkadas 12. kez kazanamamis, bu salt bahtsizlik mi yani simdi? Bilemiyorum, elbette kura herkese esit dense de arka planda isleyen bir secici algoritma da var diye dusunuyorum.
-
@fragile10 katılıyorum. Bakalım 2-3 gün geçsin talihliler foruma gelmeye başlasın bir daha bakarız
-
Selam :)
-
@fragile10 Sevgili dostum ben de hiç düşünmüyorum ki kafasına göre gelen geçene random atsın bi kıstas olması lazım has amerikalı bir arkadaşım bile aynısını söyledi
-
@newbie97 Bu selam hayırlı bir selam değil belli 😒
-
@C0mmander aynı kişilere üst üste çıkması yada aynı aileden sırayla bir sene birine, diğer sene birine çıkması da çok garip ya :)
-
@C0mmander ve hatta 2 talihli arkadas da halihazirda USA de. Hepsine hayirli olsun elbette , lakin selective bir random soz konusu gibi.
-
@Kesinİzmirli @fragile10 Can yoldaşlarım kendinize çok iyi bakın forumda yeni olmama rağmen hepinizi çok sevdim seveceğim hepiniz iyi ki varsınız seneye görüşmek üzere
-
@Kesinİzmirli @hdemircanusa Arkadaşlar yanlış anlamıyorum . Ben sadece biz sesimizi duyurmaya çalışalım duymak istemezlerse onlar bilirler . Şöyle bir durum mevcut . Kötü niyetli biri 1000 tane başvuru yaptırıp saçma sapan random bir başvuruya çıkabilir. Bunun gibi şeylerin önüne geçilmesini de talep edebiliriz. İmza toplamamız bizi kötü bir konuma sokmaz ve yormazsa. Online bir sistemde bu yapabiliriz. En azından insanların böyle düşünceleri olduğunu bilirler . Birbirimizi desteklersek bir ses çıkarabiliriz. Dinlememeleri onlara kalmış bir durum.
-
@C0mmander arada uğrayın hocam buralara
-
@newbie97 Hoş geldinizz sıkma canını seneye bir daha yapacak bir şey yok
-
@honeyhan Trump tekrardan gelirse bir şeyler değişebilir onun zamanında pasaport şartı gelmişti. Seneye farklı bir greencard süreci yaşayabiliriz belki kim bilir
-
Selam talihsizler ordusu. Pasaport şartı, başvuru ücreti, kaçakların gönderilmesi olmadıkça işimiz gitgide zorlaşıyor. İşin acıklı tarafı da bunların gerçekleşme ihtimalinin olması için medet umduğumuz ismin Trump olması.
-
'' Ben başaramadım umudunuzu kesmeyin '' demek için geldim :D
-
Sanki umudum kalmadı gibi
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum