Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
8.7k 917 437.7k 874

• zaman hızlı geçiyor malesef

• Selam 2026 sohbet odası şurada ölsem sakıncası var mı? Malum beklemeye devam edeceğiz mezara kadar herhalde sayın @crazycells

• Selamlar herkese,

Ne yazık ki bu yılda ne eşime ne de bana çıktı. İçimiz azda olsa buruk bir şekilde sayfayı kapattık derin derin uzaklara daldık. Geçen sene bir iki damla yaş gözümden gelmişti üzütnüden. Bu yıl ise artık o kadar alışmışım ki daha bu sabah çekiliş sonucu açıklanacağını twitterdan hatırladım. Az önce sorgulama yaptım. Sayfayı açarken ilk yıllardaki heyecanın %1' i bile kalmamış içimde. Ekranda kazandığımı görmüş olsaydım muhtemelen tebessüm dahi etmeyecektim. Neyse, bekleyelim bakalım sene sonunu. Umarım burada kesin gitmek isteyen herkese seneye nasip olur..

• evet gençler şimdiden herkese bol şans :) valla oda atlamaktan bir hal olduk bakalım yeni oda yeni umutlar :)

• İşte geldim burdayım.Gelecek seneyi beklemeye başladık şimdiden.

• Ailecek ben esim ve çocuklar 4 kişi birden katıldık hiç birimize çıkmadı. Nasıl oluyor anlamadım.
    Hayır bişey değil yaşta iyice geçti çocukları düsünüyom. Bari onlar faydalansaydı.
    Saka maka sayfada hemen 9. Yu bulmuş.

• @JesusLord, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Selam 2026 sohbet odası şurada ölsem sakıncası var mı? Malum beklemeye devam edeceğiz mezara kadar herhalde sayın @crazycells

maalesef sayın @JesusLord , sohbet odalarında ölmek yasaktır.

• @kugutex, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Ailecek ben esim ve çocuklar 4 kişi birden katıldık hiç birimize çıkmadı. Nasıl oluyor anlamadım.
    Hayır bişey değil yaşta iyice geçti çocukları düsünüyom. Bari onlar faydalansaydı.
    Saka maka sayfada hemen 9. Yu bulmuş.

çok kötü olmuş abi ya

• ⭐⭐

@kugutex Kara listede miyiz nedir anlamadım bu kadar başvuruya? Millete iki sene üst üste çıkar bizim halimize bakın :))

• aynen valla. Millete tek atışta cıkıyor biz sansımızida kat kat katliyoz yine yok yine yok. Iyice şüphelenmeye basladim. Hayir normal vizeyide o kadar rahatlikla aldimki bir kac saniyede onaylandi. Arkamda Bekleyenler de şaşırmıştı

• Şu ABD Başkanı falan değişir umarım bu GC işine bir el atarlar. Bir önceki mesajımı attıktan sonra siteden çıkış yaptım. Peşine en yakın arkadaşım aradı. Hem eşine hem kendisine geçen yıl birlikte başvuru yapmıştık. Şimdi tutmuşlar bizim bakış açımız biraz farklı, gitmeyi pek düşünmüyoruz dediler. Çıldırmak üzereyim. İlk başvuruda hem eşine hemde kendisine çıkıyor ve adam bana bakış açımız değişti gitmeyi düşünmüyoruz diyor. Umarım en kısa zamanda hatta önümüzdeki başvuru için pasaport, başvuru ücreti vb. bir şart koyarlar da bunun gibi gereksiz insanların önlerine geçerler. Yazmayım yazmayım diyorum ama dayanamadım bu sene de yazdım. Bakalım daha neler duyup neler göreceğiz.

• @willhelm, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Şu ABD Başkanı falan değişir umarım bu GC işine bir el atarlar. Bir önceki mesajımı attıktan sonra siteden çıkış yaptım. Peşine en yakın arkadaşım aradı. Hem eşine hem kendisine geçen yıl birlikte başvuru yapmıştık. Şimdi tutmuşlar bizim bakış açımız biraz farklı, gitmeyi pek düşünmüyoruz dediler. Çıldırmak üzereyim. İlk başvuruda hem eşine hemde kendisine çıkıyor ve adam bana bakış açımız değişti gitmeyi düşünmüyoruz diyor. Umarım en kısa zamanda hatta önümüzdeki başvuru için pasaport, başvuru ücreti vb. bir şart koyarlar da bunun gibi gereksiz insanların önlerine geçerler. Yazmayım yazmayım diyorum ama dayanamadım bu sene de yazdım. Bakalım daha neler duyup neler göreceğiz.

abi sadece pasaport şartı getirseler o bile gideceklerle gitmeyecekler arasında büyük bir fark yaratıyor

• yerimizi aldık bol şans 🤞🏻

• @jannaj, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

yerimizi aldık bol şans 🤞🏻

yapma bee

• Yer varsa bende yerimi alayım bari burada :)
    Gene çıkmadı malesef .

Aslında turist vizelerini yeni aldık . Yaptığımız çok güzel bir üretim işimiz var . Amerika’ya gidip orada E2 ile kalma şansımız yüksek ama -

Greencard daha cazip geliyor yada daha kolay bilemiyorum .
    Ama greencardı bu sene gene beklemektense çok ta vakit kaybedip gitmemek sanki daha kayıp ?

• @justozkan bizi sevmiyor yunaytıd siteyt of amerikın amerika 😂 bol şansın olsun seneye burayı yine hortlatırım

• @memo8083 git kankas

• @memo8083, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Yer varsa bende yerimi alayım bari burada :)
    Gene çıkmadı malesef .

Aslında turist vizelerini yeni aldık . Yaptığımız çok güzel bir üretim işimiz var . Amerika’ya gidip orada E2 ile kalma şansımız yüksek ama -

Greencard daha cazip geliyor yada daha kolay bilemiyorum .
    Ama greencardı bu sene gene beklemektense çok ta vakit kaybedip gitmemek sanki daha kayıp ?

abi vizeni aldıysan bas git orada kalırsın, dert etmeye bile gerek yok

• @jannaj, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@justozkan bizi sevmiyor yunaytıd siteyt of amerikın amerika 😂 bol şansın olsun seneye burayı yine hortlatırım

forumdan uzaklaşma abi burda bir aradayız

• @willhelm abi sen bendende eskiymişsin ya, aynı benim gibi çevrende olaylar gelişiyor seninde, beni bul abi 😀 selamlar

Benzer Başlıklar

• DV2024 Sohbet Odası

31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2022 Sonuç Odası

906
    6 Oy
    906 İleti
    53k Bakış
    Ferhat 977F
    @ersinusa
  • DV2018 Bekleme Odası

6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    profaxesP
    Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
  • DV2019 bekleme odası

8k
    6 Oy
    8k İleti
    3m Bakış
    delikadir54D
    @nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

37

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k