Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
17.0k 1.1k 1.2m 1.1k

• @Ali-Can-Kaya Ama soyadı girin diye hata veriyor sürekli anlamadım neden böyle yaptığını

• ⭐⭐

@alplion başvururken soyadınız yerine adınızı yazmışsınızdır. Birde adınızı yazarak deneyin.

1. Kez HNBS. ilkinde çok heyecanlıydım. İkincide biraz durulmuştum. Bu sefer çıksın çıkmasın farketmez derken bile içimde bir kıpırtı yine vardı. Gerçekten çok içim acıyor. Nerde gereksiz cahil yaratık var, genelde onlar bu fırsatları yakalıyor. Öyle canım yanıyor ki anlatamam. her ekim kasım mayısta şu greencard ı afişe ettiler ortalığa nerde değer bilmez cahil var benim gibi çaresi sadece bu olanların hayatını karartıyor. Ben bu dünyadan etimle kemiğimle nefret ettim. Allah canımı almıyor ki kurtulayım. Şu genç yaşımda sürüne sürüne güya yaşıyorum. Neyse özür dilerim rahatsız ettiğim için çıkan arkadaşlara hayırlı olsun.
  • ⭐⭐

@RaVeNx estağfurullah hocam ne rahatsız etmesi. 2 tane şeyi araştırmaktan aciz uyuşuk ve hantal sorumsuzlar flood atıyor da sizin yazınız ne için rahatsızlık versin... geçmiş olsun... inşallah farklı kısmet kapısı açılır

• ⭐⭐

@alplion Merhabalar, acaba Confirmation Number kısmında sizin 0(sıfır) olarak gördüğünüz şey O olabilir mi, yada 8 olarak gördüğünüz şey B'de olabilir. Soyad-Doğum Yılı-Captcha Code kısımlarını doğru yazıyorsunuzdur tahminimce.

• Olmadı olmadı HNBS

• @RaVeNx, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

1. Kez HNBS. ilkinde çok heyecanlıydım. İkincide biraz durulmuştum. Bu sefer çıksın çıkmasın farketmez derken bile içimde bir kıpırtı yine vardı. Gerçekten çok içim acıyor. Nerde gereksiz cahil yaratık var, genelde onlar bu fırsatları yakalıyor. Öyle canım yanıyor ki anlatamam. her ekim kasım mayısta şu greencard ı afişe ettiler ortalığa nerde değer bilmez cahil var benim gibi çaresi sadece bu olanların hayatını karartıyor. Ben bu dünyadan etimle kemiğimle nefret ettim. Allah canımı almıyor ki kurtulayım. Şu genç yaşımda sürüne sürüne güya yaşıyorum. Neyse özür dilerim rahatsız ettiğim için çıkan arkadaşlara hayırlı olsun.

sana fazlasıyla katılıyorum, yalnız değilsin hocam.

• @Revolter Geçenyıl hiç böyle bir şey yaşamamıştım. Bu yıl neden böyle oldu anlamadım doğrusu. Acaba diyorum bu bir işaret mi demeden de edemiyorum 🤭

• @celica Teşekkür ederim. Bilmukabil sizler içinde gönlünüze göre olsun isterim.

• Bu sene de çıkmadı sağlık olsun

• ⭐⭐

@alplion Umarım öyledir, herşey gönlünüzce olsun :folded_hands_medium-light_skin_tone:

• Kutlama yapıyorum şuan çıkmayan arkadaşlara bol şanslar......

• Kendim dahil çevremdekileri de hesaba katarsam 27 kişiye çıkmadı . Bu 27 kişiden birinin arkadaşına çıkmış. Bir site açıp imza toplayalım. Globalde diğer ülke forumlarıyla da haberleşelim. Pasaport şartı getirilsin . Cüzi miktarda da para şartı konulsun

• @honeyhan, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

Kendim dahil çevremdekileri de hesaba katarsam 27 kişiye çıkmadı . Bu 27 kişiden birinin arkadaşına çıkmış. Bir site açıp imza toplayalım. Globalde diğer ülke forumlarıyla da haberleşelim. Pasaport şartı getirilsin . Cüzi miktarda da para şartı konulsun

Hocam geçen yılda konuştuk bu durumları, elini atan olmadı bende mesajları silmiştim.

• eb3 iltica inceleme süreci başlar yine yenidenn :)sonra üzülme bitip en mantıklısının Çekiliş olduğu sonucuna varılır ..Böyle sürüp gider ..Zaman kaybetme süreci çokta şeyyy yapmamak lazım

• bu yıl geçen yıl gibi forumda yoğunluk oluşmadı ilginç şekilde

• Bana ve eşime çıkmyan GC çekilişini , çıkanları izlediğimdeki sıfatül eşgalim ekte ki gibidir .

IMG_9078.jpeg

• @RaVeNx valla katılıyorum al benden de o kadar adam neye basvuru yaptığından ne yapacağından haberi yok çıkmış ortada dolanıyor büyük ihtimal yapacağı işlemlerden hazırlaması gereken parayı öğrenince vaz gecicek ama gerçekten gitmek isteyen 1 kişinin daha hakkına girdi.

• Yine çıkmadı yine çıkmadı :) kısmet artık almanyaya yerleşiyorum 2 ay içerisinde zaten artık oradan başvurup şansımızı deneriz

• youtube canlı yayınlardan elime geçen confirmasyon numarasına baktım elin tanzanyalısı selected olmuş :D case numberi 13binde kimlerde ne şans var

Benzer Başlıklar

• DV2025 Sonuç Kontrolü Sırasında Karşılaşılan Hatalar

28
    5
    8 Oy
    28 İleti
    2k Bakış
    M
    Merhaba arkadaşlar ceca state.gov adresini visa status check sayfasına giriyorum bilgilerimi girmeme rağmen Invalid Immigrant Visa Case Number. bu hatayı alıyorum sebebi nedir yardımcı olur musunuz
  • DV2023 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    21k
    1
    42 Oy
    21k İleti
    2m Bakış
    batuhannulusoyyB
    @Cihangir-KILIÇ Bu yıl bende yine fiyasko. Senin sesin çıkmamış ama inşallah hayırlısı olmuştur.
  • DV2022 Sonuç Odası

906
    6 Oy
    906 İleti
    53k Bakış
    Ferhat 977F
    @ersinusa
  • DV2022 Bekleme Odası

22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

17

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k