DV2025 Sohbet Odası
-
pasaport şartı ve bi miktar ücret gelmeden bu işin sonu hep hüsran gibi :(
-
Kendiminkine bakabildik HNBS aldık. Fakat eşime bakamadık henüz.
-
Bu sene olmadı. Seneye artık kısmet
-
Şuana kadar 2 kişiye mi çıktı
-
@Trio Tebrikler. Dosya numaranız kaç?
-
@Trio çok tebrikler. CaseNumber çok iyi. Merak etmeyin DS260 formu için bütün yesilkartforum ailesi size yardım etmek için burada olacaktır. Şimdi güzelce sonucun tadını çıkartın.
-
@Trio @Cemil-Hacioglu kaçıncı başvuruda kazandınız?
-
@Birgariphayat, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Şuana kadar 2 kişiye mi çıktı
telegram grubunda 4-5 kişiye çıktı gördüm
-
@Birgariphayat öyle görünüyor şimdilik. Henüz ben bakmadım ve 3 kişi varız bekleyen.
-
@Birgariphayat ben 3 gördüm bir kişide geçen senenin talihlisi aynı zamanda bu senede kazanmış. Zaten forumdan çok kişi kazanmıyor genelde, dışarıdan kazanıp foruma üye oluyorlar
-
@Trio tebrik ederim, hayırlı olsun.
şu anda pasaport için acele etmenize gerek yok. "other travel" seçeneğini seçip ilerleyebilirsiniz. -
- Sene esimle birlikte 6 başvuru; sonuç HNBS
Insallah vardır bir hayır...
- Sene esimle birlikte 6 başvuru; sonuç HNBS
-
-
Başvuran 3 arkadaşım daha vardı. Onlarda hnbs
-
@Lossantosdy aynen öyle. 3-5 bin kişi mail falan mı atsak , hiç olmazsa Türkiye'ye özel bu şartları koyun diye , kazanma şansı binde birden yüzde yirmiye çıkmazsa birşey bilmiyorum.🤔
-
Kazananları tebrik ederim 🥳🗽
-
Bu senede Has Not Been Selected, DV 2026'yı bekliyorum :).
-
Dostlar esime cikti bu sefer hemde 3k larda 🤷♂️
-
İki kişilik HNBS....
-
@SYTSNGR Giremiyorum siteye …
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum