DV2025 Sohbet Odası
-
Uzun süredir başvurupda çıkan varmı acaba bu sene merak ediyorum, ekrana hala giriş sağlayamadık bu arada
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Siteden sonucunu öğrenenler çıksın kasıyor arkadaşlar.
-
iyi akşamlar.henüz bakmadım.loto kazananları tebrik ederim.İnşallah hayırlısı ise bizede çıksın :)
-
@Trio tebrik ederim inşallah oraya gider ve hayallerinizi gerçekleştirirsiniz.
-
Bu sene çıkıp çıkmadığını kontrol ederken eski heyecanımın olmadığını fark ettim. Muhtemelen hayatımda daha farklı güzel rotalar çizmeye başlamamla alakalı. Bana bu sene de çıkmadı, çıkan arkadaşları tebrik ederim, güzel maceralarınız olsun :)
-
Bu sene de o sene değilmiş hakkımızda hayırlısı
-
diğer arkadaşıma da çıkmamış.. kardeşimle ben kaldık bakalım
-
Bana da çıkmadı kaldık burda
-
@lawyergirl Ben alışığım siz ne durumdasınız?
-
@neoseptik bu bilgilerin hiç biriyle alakası yok tamamiyle random bir sistem
-
Aga şimdi degilde ne zaman ha ne zaman genç yaşımda çıkmayacaksa napayım 30 dan sonra çıksa neyime yarar
-
@yusuf-çetin, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Aga şimdi degilde ne zaman ha ne zaman genç yaşımda çıkmayacaksa napayım 30 dan sonra çıksa neyime yarar
hiç sorma 30u devirdik :( halaa yok
-
kardeşime de çıkmadı
-
@Riethian kurşun atsalar değmez :grinning_face_with_sweat: çelik yeleğe gerek yok :)
-
malesef 2x hnbs kazanan arkadaşları tebrik ediyorum
-
Bakamayan varsa bakabilirim.
-
bana da çıkmadı böylelikle dört tane HNBS aldık :)
-
Bendende bi HNBS.
Bu senede olmadı ya gene başaramadık
-
@Murat-4 :))

-
X2 HNBS.
Kazananlara tebrikler.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
36
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum