DV2025 Sohbet Odası
-
@newbie97 haklı olabilirsin biri yeter tahminimce ama burda bıraksan kim ilgilenecek garaj yok vergisi sigortası kim bakacak ev dursada bişey olmaz araba yattıkca işi biter
-
Çıkmazsa EB3 vizesi deneyeceğim ama her türlü gidilecek.. :)
-
https://music.youtube.com/watch?v=_ydMlTassYc&si=iX2A-B1qNU0XJp2n
abi şarkının dinlenmesi arttı bir anda :)
siz misiniz :))) -
Eğer çıkarsa gideceğim eyalet Michigan olacak :))
-
C crazycells bu başlıktan bahsetti
-
Son 1 Saattir ev düğün salonu gibi , müzik her telden çalıyor valla , biraz önce oglumla karsılıklı ankara havası oynuyorduk :)
-
2018 yılı: 22.000.0000 başvurucu
50,000 toplam kazanan kişi
1.183 kazanan türk pasaportu sahibi*(kısaca türk ps)
türk ps kazanma olasılığı bu durumda
22.000.0000/1.183 = 1/18.600 (bu da başvuran her 18.600 kişiden birinin türk ps olduğunu gösterir.)
başka bir değişle; %0.0054 (yani bir milyonda 54 ihtimal; tek haneye indirip özetlersek, yüz binde 5)
Bu hesaplama doğru mu -
Lütfen şu ds260 taki adrese ne yazacağız yazar mısınız, yada yazılmışsa lütfen etiketleyin beni
-
@Lossantosdy salla adresi bişeyler zaten önemsiz amerikaya gidince adresi güncelliyorsun
-
Çıkarsa eğer DS260 formunu hemen bu akşam mı doldurmalıyız??? Bilen birisi yazabilir mi?
-
cok az kaldı heyecan dorukta
-
Herkese bol şans. Umarım herkesin gönlündeki olsun.
-
Silindi.
-
@fortmyerscanavari yanlış. Her ülkeden kazanma şansı farklıdır. Bunu dünya ile genellestirmek hatalı olur. Türkiye'den başvuru sayısı ile kazanan sayısını oranlamak doğru olan.
Her sene 200 bin ile 300 bin arası başvuru oluyor TR'den ve ortalama kazanan sayısı 2000 bin civarı.
Bu şekilde oranlama yapmak gerekir. -
ds260 form girişinin hemen açılacagını dusunmuyorum.1 veye 2 gun ıcerısınde acılır
-
@SYTSNGR Umarım 15 dakika sonra da oynarsınız :)
-
Kalbim çok pis atıyor epey heyecanlandım. İlk defa böyle oldum. Son 14 dk
-
arkadaşlar case number confirmation number aynı şeyler mi
-
@mehmet-bekar değil
-
@secilbyk Yok hemen açılmaz zaten muhtemelen form. Kazanırsanız burada kalın yardımcı olan çıkar.
-
son 14 dakika ve sayfa kilitlenecek yine
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum