DV2025 Sohbet Odası
-
çıkarsa ve ds 260 geç yollarsam kafayı yerim.
-
@mukavemet hemen açılmıyor form, ne zaman açıklanır bilmiyorum bir iki gün içinde yanılmazsam.
-
@Furkan-Aus kardeşim acele edip de hata da yapmamak lazım. Sonra telafisi mümkün olmazsa çok üzülür insan
-
@uzaklarr eyvallah, yokmu bu meretin panzehiri? :)
kazananda burda, kazanmayı bekleyende -
19.00 itibariyle elenenler ben de dahil göreceğiz :D
-
Herkese hayırlı olsunn
-
arkadaşlar ben zaman gelene kadar müzik dinliyorum youtube dan sizede öneririm
-
@newbie97 o gelir de sen hazırmısın son 30 dk ABD li oluyorsun :)
-
@olcay54 Ben dünden hazırım :) Hatta yavaştan gideyim ben geceleyin görüşürüz :)
-
gariptir önceden heyecan yapmazdım şimdi heyecanlandım :D
-
Tüm herkese bol şanslar diliyorum ne olur ne olmaz 777 frekansını açmayı unutmayın :)
-
@newbie97 bende pasaportları bulayım malum tüm avrupaya mail atacaz :)
-
@olcay54 Önce yastık altındaki euroları ortaya çıkartmak lazım, pasaport hallolur :)
-
2018 yılı: 22.000.0000 başvurucu
50,000 toplam kazanan kişi
1.183 kazanan türk pasaportu sahibi*(kısaca türk ps)
türk ps kazanma olasılığı bu durumda
22.000.0000/1.183 = 1/18.600 (bu da başvuran her 18.600 kişiden birinin türk ps olduğunu gösterir.)
başka bir değişle; %0.0054 (yani bir milyonda 54 ihtimal; tek haneye indirip özetlersek, yüz binde 5)
Bu ihtimal hesaplamasi doğru mu yoksa denilen gibi %2 civarında bir ihtimal mi var -
@mehmet-bekar adresi en son ülkeye girerkende verebilirsiniz.
-
@newbie97 yastık altında bişey yok iyi kötü 2 arabam 1 evim var gidersek arabaları satıp gideceğim öz kaynak bunlar :)
-
Has not been'i gören çıksın kasıyor:) şimdiden yazayım dedim.Bu arada benim de onay numaram kayıp galiba ya
-
@salihcak0 çıkar size
-
@newbie97 bende yuzde 25 otobus var cıksın satılığa çıkaracam :)
-
@olcay54 Birini satın öbürü lazım olur hocam malum yatırım :) Dolardan enflasyondan daha hızlı artan 2 şey var biri ev fiyatları öbürü araba fiyatları :beaming_face_with_smiling_eyes:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
43
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum