DV2025 Sohbet Odası
-
foruma şubattan beri devamlı giriyorum bu kadar bu sayfanın yoğun olduğunu sonuç günü görüyorum :D
-
@idilgokcen, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@melihguney green card kazandıktan sonra boşandım. Mülakata boşanma davam devam ederken girdim. Kızımla beraber geldik 😆
Benimki sorun çıkarırsa benimde yapacağım iş bu olacak galiba 😅😅 şaka bi yana geçmiş olsun mu denir bilmiyorum ama inşallah ben eşimle birlikte gitmek istiyorum, onsuz hiç bir anlamı olmaz ki
-
@Lossantosdy orada boşarsın daha zevkli olur. :)
-
Tam 1 sene 2 gün olmuş Amerika’ya taşınalı. Darısı öz kardeşim ve siz isteyenlerin de başına. Başarılar dilerim. 😊
-
Ben Orlando’yu çok araştırarak seçtim. Günlerce gözlerim ağrıdı okumaktan. Seçtiğim mahallemi kızımın okulunu, kalacağım evi, kiralayacağım arabamı hep online araştırdım. Yaklaşık bir rakam veremem çünkü seçeceğiniz ev alacağınız eşya çok değiştirir. Ama kişi başı 15.000$ makul
-
@melihguney, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@Lossantosdy orada boşarsın daha zevkli olur. :)
Allah korusun ya, ben seviyorum kocamı :)
-
@Trio cevap verelenler olurmu acaba merak ediyoruz
-
@Trio, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Arkadaşlar DS-260 formunu green card'ı kazanan kişi olarak doldururken aile kısmına eşim ve çocuğumu eklemek yeterli olur mu yoksa onlar için de ayrı bir form doldurmam gerekiyor mu ? Teşekkürler.
Bunu bilen biri yokmu ya 😅
-
@uqursen, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Tam 1 sene 2 gün olmuş Amerika’ya taşınalı. Darısı öz kardeşim ve siz isteyenlerin de başına. Başarılar dilerim. 😊
Böyle bir msj yazmak istiyorum artık, lütfen Allahım 🙏
-
@Trio Sen onları eklediğinde onlar için kısım açılıyormuş okduğum kadarıyla. Sayfa 680'e gidersen detaylı bir yazmış @ayvalik10
-
10 aylık bir kızım var ve onun şansına ilk defa başvurdum umarım kızımın güzel bir hayatı olur
-
@Lossantosdy aferin kız sev kocanı adamın dibi kendileri 😄
-
@JesusLord Kenan komutanım :)))
-
@Lossantosdy Tebrikler! hala bu heyevcani paylasiyor olmaniz cok hos. Darisi tum isteyenlerin basina
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@Lossantosdy aferin kız sev kocanı adamın dibi kendileri 😄
Yaa ben en çok onun için gitmek istiyorum zaten abi, burada zavallı köle gibi çalışıyor en azından burada çalıştığı kadar bile çalışsa orada hakkını alacak, kurban olurum ona ben 🙈😅
-
Instagramda da paylaşıyorum genel olarak yaşadıklarımı.
-
Arkadaş sayfaların hızına yetişemiyorum , Ekimden beridir günde 1 sayfa ekleneyordu , bugun saatte 1 eklenıyor :) Demin site çöktü geremedim daha bu saat böyle ise aksama oooo :)
-
Evett benim meşhur çoraplar çıktı yine 😅

-
Mesajlara yetişilmiyor bugün :)
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum