DV2025 Sohbet Odası
-
@USA Var var geçen sene 27 deneme sonrası zafere ulaşan vardı :) Öyle düşünmeyin. Çıkacağı varsa her türlü çıkar.

-
Selamlar benim bir sorum olacakti dv2024 talihlilerinin forumlarinda gezinirken baska bir konsolosluga dosya tasima, evrak tasima gibi seyler gordum bu ne anlama geliyor? Ayrica mulakat tarihi alamama gibi bir ihtimalim var mi? Cevaplarsaniz sevinirim
-
Merhaba,
DS-260 formunu çekiliş sonucu açıklanmadan doldurabilir miyiz? -
@Lossantosdy, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Büyük güne merhaba arkadaşlar 💐
Günaydınlar.. Mıamı de şöyle küçük bir yerim olsa ne güzel olurdu ya 🙂
Manifestlemek için uzun zamandır galerimde duruyor 🙏

Allah'ım sen bize nasip et bu günleri
-
@newbie97 Seni istanbulda misafir edelim , başıga doyurup gönderelim 😀
-
herkese bol şans arkadaşlar. saatler kaldı artık.
-
@Onur-Kürekçi arama motoruna dosya taşıma , mülakat deneyimleri vs gibi başlıklar yazarsan konuyla ilgili şuana kadar yazılmış yazılar kişilerin yaşadıkları tecrübeleri değişik durumlarda yaşananlar vs hepsini görebilirsin ve okuman içinde bir hayli yüklü döküman ile karşılaşırsın aradığın cevapları bulabilirsin bu şekilde bol şans arkadaşım :)
-
@Sabri-FT işten anlıyorsan ortak olabiliriz :)
-
Umarım herkesin gönlünce olur. Son saatler artık. Açıklanma vakti yaklaştıkça heyecanda artıyor ister istemez 😃
-
@Riethian burdaki herkese çıksın, dua ediyorum 🤲🏻
-
Bir kıpırtı olmuyor değil ama mental sağlığım için umutlanmamaya çalışıyorum :)
-
@SYTSNGR Valla hocam çıkarsa bir ara gelmem gerekecek, benim diploma orada kaldı onu almam lazım çıkarsa mecbur gidip alacağım :)
-
-
Erkenden uyandık uyku tutmadı, sonuca bakmaktan öyle korkuyorum ki
-
Bendeki bu rahatlığı çözmeye çalışıyorum bugüne kadar en sakin bekleyişimi yaşıyorum. Sizlerin o keyifli heyecanlı yorumlarınızı okumak iyi geliyor herhalde. Yürekten isteyen herkesin mutlulukla uyuyacağı yada mutluluktan uyuyamayacağı 🤭bir gün olsun. Bol şans hepinize🙏
-
Bu arada bugün aynı zamanda Star Wars günü. Güç bizimle olsun :))

-
@waterman olmazsa olmaz tabi yerimizi almamız lazım 😄
-
Olur da kazanırsak ds260 formunu ilk dolduran daha önce mi mülakata giriyor? Foruma en son girdiğimde buna benzer bir mesaj görmüştüm, bunun hakkında bir bilgisi olan var mı acaba?
-
@USA forumda bile ilk başvurusunda kazanıp gitmeyip ertesi sene başvurup yine kazanan var. Yani bu çok büyük bir şans. İlk başvurusunda kazanan çok fazla insan tanıyorum. Gel gör ki 20 senedir başvurup kazanamayan da tanıyorum. Nasip kısmet işi.
-
Dün niyeyse aşırı heyecanlandım ama bugün bi rahatlama var çözemedim ne alaka 🙂 akşam büyük ihtimal forum çökecek şimdiden herkesin şansı açık olsun. Umarım hazır olan orda mutlu olacak insanlara çıkar 🙏🏻✌🏻
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
10
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum