DV2025 Sohbet Odası
-
Herkese merhaba güzel insanlar! Umarım gönülden isteyen herkes yarın bu saatlerde sevinçli haberi almış, ileride atılacak adımları konuşuyor oluruz. Artık sadece saatler kaldı. Güzel bir gece geçirmeniz dileğiyle.
-
Invalid confirmation number
Please enter the correct confirmation number..Hatasi vermesi normal degilmi şimdi?
-
@Eliff-0 randomly selected yazısının altında bilgiler yazıyor case number orda görürsün
-
@Sea Saat 19:00'da açılacak türkiye saatine göre. Şimdi normal hata vermesi. Şansınız yaver gider umarım :)
-
@Tuna-1 geçen senede aynisi oldu ama aklim gidiyor böyle olunca
Allah herkezin gönlündeki hayati nasip etsin 🙏 -
Son güne Times Square atalım

-
off heyecan bastı yine yaa 1 yıldır siteye girmedim son gün delirmelik, yarın öğlenden sonra içmeye başlıyacaz galiba
-
İnşallah yarın güzel sonuçlar görürüz . Göremezsek tabiki üzülürüz . Nasip değilmiş vs avuntular bizi teselli etmeyecek belli .
İnşallah kazanırsak imzamızı değiştirip şanslı adaylar gibi case numberımızı profilimize yazarız . Herkese şimdiden bol şanslar -
@Raskolnikov-0, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Son güne Times Square atalım

GTA 4'de şurayı gördüğümde bir gün gerçekten görebilir miyim diye iç çekmiştim,elbet bir gün
-
@memo8083, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
İnşallah yarın güzel sonuçlar görürüz . Göremezsek tabiki üzülürüz . Nasip değilmiş vs avuntular bizi teselli etmeyecek belli .
İnşallah kazanırsak imzamızı değiştirip şanslı adaylar gibi case numberımızı profilimize yazarız . Herkese şimdiden bol şanslaramin inşallah,duam isteyenlerin kazanması yönünde keşke sihirli değnek olsa forumda aktif olanlara çıksa zaten bu sene 20 30 kişi aktifti forumda onlara çıksa çok iyi olurdu da kura sonuçta
-
@Barış-Gültekin-0 sonuçlar henüz açıklanmadı ki siz gecen senenin sonuçlarına bakmaya çalışıyorsunuz muhtemelen
-
Bugün büyük gün. Bu cümleyi gerçekten hak eden bir gün.
-
Bugün işyerin de tek başıma otururken düşünüyodum yarın gc açıklanacak ama yine iş yerinde tek başıma olacam ve eşim olmadan bakacaktım bugün iş yerindeki abi aradı yarın vardiyaları degişelim benim yerime gece gel dedi ve eşimle beraber bakma fırsatı dogdu vardır bi hayır inşallah :)
-
@ugurksknbck aynen öyle e-devletten buldum sağolasın, inşallah seçiliriz de kurtuluruz ya :)
-
Arkadaşlar selam . Yerimizi aldık bekliyoruz bakalım.
-
@srdrky78 sen Türkiye de kavga edip göz altına alınıyorsun ancak sabıka kaydın da bilgi çıkmıyor aynı mantıkla düşün senin 15 yıl kaçak kaldığını deport olmadığını sistemlere girince göremeyecek ondan hayır işaretle kafalarını karıştırma kor olmuş ateşe benzin dökme
-
@ebrkan92 bırak o dertleri önce çıksın herşey step by step adım adım yapıcaz burası yeşilkartforum basit yerde değilsin
-
@Zealist istersen zambieden al üstün de Türkiye cumhuriyeti yazmıyor mu bunu sorun yapmazlar şimdi kcc nüfus müdürlüğüne bağlanıp numaraları anlarsa Ret verir düşüncesini de olma çünkü aramızda kalsın umurlarında değil sen ds260 mayıs ayı için geçerli pasaportunu giriyorsun sonra mülakata gideceğin zaman eski girdiğin pasaportu birde yeni pasaportu birlikte alıp gideceksin eğer elinde pasaport yoksa yoktur kutusunu işaretlersin sonra formu açtırıp güncel bilgiyi yazarsın herşey geçtim geçmiş sayfalardan 680 sayfayıı okumuş olsan bu soru olmazdı bu arada sistem de bilgileri yazıyor oradan doldurursun
-
@krambelius 680. Sayfada ds260 formun linki var orada detaylı anlatıyor başvuruda doğum yerin bir de yaşadığın ülke 2 farklı soru vardı sen yaşadığın ülke hangisini işaretlediysen orada ki konsolosluk gireceksin numaran 2000 üstü olursa vatandaşlık olduğu için Bulgaristana dosya taşırsın
-
@Tuna-1 pasaportun fiziki gelmesini bekleme sistem de zaten bilgileri yazıyor
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum