DV2025 Sohbet Odası
-
@JesusLord october bira festivali yapılıyor amerikada da haberin olsun.
-
Merhaba bizim de 3. Başvurumuz disardab takip ediyordum ancak 3 gün kala şans dilemek için yazmak istedim dilerim gönlünce isteyen ve gidebilecek olanlara çıkar da kimsenin hakkı yanmaz .Evliyim eşimle ayrı ayrı başvurduk 11 yaşında kızımın şansına olmasını diliyorum. 🙏
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@JesusLord october bira festivali yapılıyor amerikada da haberin olsun.
En az 4 bira diyorum o zaman :D
-
@batlanbus, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Merhaba bizim de 3. Başvurumuz disardab takip ediyordum ancak 3 gün kala şans dilemek için yazmak istedim dilerim gönlünce isteyen ve gidebilecek olanlara çıkar da kimsenin hakkı yanmaz .Evliyim eşimle ayrı ayrı başvurduk 11 yaşında kızımın şansına olmasını diliyorum. 🙏
Teşekkürler hoşgeldiniz :heart_decoration:
-
Bu ileti silindi! -
Nedense green card sonuçlarının açıklanmasını takvime 7 mayıs 2025 diye not almışım, 4 mayıs olduğunu öğrendim şimdi.
Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. 3 gün az bekleyeceğim bakalım :))
Eski senelerin mutsuzluğu o kadar beni esir aldı ki çok fazla bakmamaya ilgilenmemeye çalışıyorum artık o da böyle yanlışlar yaptırıyor.
-
@Chromium Hoş geldin özletmiştin kendini. :))
-
@JesusLord valla sıfır heyecan hocam alıştım artık çıkmayacak gözüyle bakıyorum hep bakalım hayırlısı artık 😃
-
bugün de bitti sayalım son 2 kaldı
-
@ayvalik10 vay be demek ki biz Edremit'liler aynı anda araştırmaya başlamış ve başvuru yapıyoruz 😂😂
-
@arizmend, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@JesusLord valla sıfır heyecan hocam alıştım artık çıkmayacak gözüyle bakıyorum hep bakalım hayırlısı artık 😃
siz baya başvurmuşssunuz benim 2. hnbs'de hevesim sıfırlandı :D şuan çıkarsa çıkar çıkmazsa çıkmaz kafasındayım ilk başvurduğumda duvarı kemirecektim çıkacak hevesinden
-
Denizi kuruttuk valla , GC aklıma bile gelmedi 😛
Ama şuanda aklıma geldi 😀
-
Ds260 formu ve evraklar için yapılan paylaşımlar için müteşekkirim. Amerika da adres belirtme kısmında önerisi olan var mı?
-
Forumu okudukça heyecan olamıyor. Kötü bir yorum gibi değil bu ama devamındaki süreç de inanılmaz şansa bağlı o yüzden beklemedeyiz.
-
@minion_2 eğer bana çıkarsa ds-260 formunu doldururken şimdilik belli olmadığını belirticem konsolosluk görüşmesinden önce gitmek istedigim eyaletteki bir airbnb ev sahibine durumumu anlatıp adresi kullanma izni isticem. benim planım bu
-
Tam unutmuştum ki yine aklıma geldi. Kaç sene oldu saymadım. O sene bu sene mi? Diyorum kendi kendine yine :)
-
ds-260 formunu sadece başvuran mı dolduruyor yoksa çocuklarında doldurması lazım mı
-
@azerb7 gidecek olan her aile ferdi için ilgili bölümler dolduruluyor
-
@SYTSNGR Hocam tüm şansınızı orada kullanmış olmayasınız keşke açıklandıktan sonra gitseydiniz :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@SEDATgk 680. sayfa da ds260 formu ilgili yazı var ona baktınız mı
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
9
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum