Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
-
@SUAT-GUNAY bu devirde halen bunlara inanan varsa ne diyelim 🙂 $2500 ödediği GC çekilişini kazanır umarım
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2025 Sohbet Odası
-
Bunun sebebi şunlar olabilir;
Öncelikle şunu belirtmek gerek, ülkenin durumu gittikçe kötüye gidiyor. Her gün "daha nasıl en kötü olabiliriz" derken sonraki gün "daha kötü nasıl olabiliriz"i öğreniyoruz. Orta sınıf kalmadı. Bu sınıfın büyük kısmı fakirleşiyor, kendini kurtarabilenler üst sınıfa dahil oluyor.
Hal ortada iken- Artık insanlarda %2 ihtimal dahilindeki GC çıkma umudu kalmadı.
- Meksika gibi B2 ve EB3 gibi alternatifleri öğrendi. Gerekirse son parasını bunlara harcıyor, daha garanti yol olduğu için...
- Avrupa çok kuvvetli bir alternatif halaa. Ankara anlaşması yürürlükte ve ciddi talep halaa var...
- İngiltere de ciddi bir alternatif.
- Herkes herşeyi internetten öğreniyoruz ve yurtdışında insanlarımızın sayısı arttıkça her bir insan çekeceği insana yol yordam öğretiyor...
-
@debbieLA77 eskiden ekmeklerin altında etiket olurdu ne çabuk unuttun onun gibi yaparsın maziye dönüş dersin
-
@debbieLA77 bavulu toplamış derken eylül ayında da eve alınacak tüm malzmelerin ve Türkiyeden kapıyı kapatıp amerikada ki evin kapısını açana kadar ki tüm aklına gelen gelmeyen herşeyin yazılı dosyayı paylaşcam
-
Merhabalar ben bu sene ilk kez Greencard basvurusu yaptım.Confirmation number ın heryerde 16 haneli olması gerektiği yazıyor.Ame bende ki numara 15 haneli,hata verir diye tahmin ediyorum.Hata verirse ne yapabilirim fikri olan var mı.
Teşekkürler
-
@Riethian inşallah:)
-
@ayvalik10 hemen alalım bu listeleri

-
@ayvalik10 ay yok eskiyle işim yok geçmişe mazi, dikilmişe gazi derler
hep yeni hep ileri 
-
@debbieLA77 hep ileri hep ileri denildiği zaman hep bu video aklıma gelir
https://www.izlesene.com/video/olacak-o-kadar-el-isareti/9842543
-
Geri sayım sayacı azaldıkça heyecanım biraz artıyor ama önceki başvurularımdaki kadar heyecanlı değilim.çünkü biliyorum ki gene çıkmayacak

(biliyorumdan ziyade öyle içime doğuyor
) -
Los Angeles, California

Artist
@peaceful.lens -
@failunmefailun, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Selamlar, iyi bayramlar herkese. Başvurumuzu yapmıştık, şu 571 sayfacığı okuyup tekrar geliyorum.
Selamlar herkese. 12 Nisan'da şu mesajı bırakmışım başlığa. Ben bitirene kadar 100'ü aşkın sayfa daha eklendi. Ama bitirdim de geldim. Soracağım soruların cevaplarını da aldım. Her birinizle tanışmış ve uzun sohbetler etmiş kadar oldum. Sorulara yanıt verenlere tek tek teşekkür ediyorum kendi adıma.
Nasılsınız? Güncel sohbeti yakalayabilirim artık sanırım. @ayvalik10 ds260 ve diğer cevaplar için de teşekkürler size.
Ben eşimle birlikte başvurdum ve eşimle birlikte ikinci bir de evlenmeden önce tek başıma vardı totalde 3. başvuru diyebilirim. Heyecanla bekliyoruz.
-
Herkese iyi akşamlar, değerli forum üyeleri bu sene için çok güzel hislerim var umarım gerçekten ihtiyacı olan herkese çıkacak. Ds260 konusu açılmışken Amerika'da adres belirtmek için hangi alternatifleri düşündüğünüzü merak ediyorum. Bir zamanlar Turquoise Horizon vardı ancak sitelerine ulaşamadım.
-
@nursena34 hayır artık bıraktılar ondan vakit kaybetme. Adres için daha önce de yazdım en yukarı da ortada dünya simgesi var siyah renkli işte oraya tıklayıp hangi eyalet yada bölgeye gidecekseniz orada ki aile üyemize mesaj atarak adres konusunda yardım isteyebilirsiniz
-
@ayvalik10 cevapladığınız için çok teşekkür ederim
-
@mert0653 ayaş çanıllı barajı var biz her hafta gidiyoruz oraya balık çoktur
-
@musiş Buraya da yazıyorum kesin sana çıkacak bu kart iyi izle...
-
@musiş cumartesi günü saat 19.00dan sonra forgot number kısmından bilgilerini girip sorgulama ekranına doğru numaranı sistem atacak ozaman sorgularsın. Şimdiden 3 gün boyunca karalara bağlama sakın üzme kendini
-
@ayvalik10 Monaco da istakozu hakettiniz 🦞🦞🦞
-
@Birgariphayat amerika da Türküm deyince arapsınız diyorlar ya acaba bizler numarayı sağdan sola mı yoksa soldan sağa doğru mu okuyup yazacağız fikrin var mı

-
@MySea yemesini bilmeyiz oramızı buramızı ısırır hayvan boşver kuru fasulye pilav devam edelim
Benzer Başlıklar
140
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k