DV2025 Sohbet Odası
-
@Cycraft Keşke 19 yaşındayken benim de böyle yeşil kart çekilişinden haberim olsaydı… Dünyadan bihaber yaşıyormuşum hakikaten
-
@lawyergirl yahu avukatsın, olsa olsa taş çatlasa 25 hadi 27 diyelim :) karartma enseyi, çıkar 3-5 yıla kadar en fazla.
hem kim bilir belki ilkinde. ama kendine bir iyilik yap, sakın kaptırma. çıksa da çıkmasa da kaptırma. zira çıkması ciddi az olasılık, çıktıktan sonra malum sıranın gelmesi de cabası.
bak bize, biz artık durumun geyiğindeyiz. 2026 odası açılsa da gitsek diyoruz. -
@lawyergirl 19 yaşında olsam work and travel ile gider dil okuluyla kalırdım.Greencard'a gerek yok yani.
-
@SUAT-GUNAY Tam ortası 26 🙂🙂
-
Sohbetiniz bol olsun arkadaşlar baya hareketli ve neşeli gördüm forumu.Neseniz daim olsun
-
@lawyergirl gördün mü. demek ki bişiler biliyoruz az çok :)
sen takıl bize ablası, muhabbet için buradayız. ki ben yoktum bir senedir ama işte bu @hdemircanusa kanıma girdi. haa benim de gönlüm varmış o da ayrı.
inan bu sene başvuruyu bile yapmıyordum. -
@SUAT-GUNAY İyi ki başvurmuşsunuz belki kısmet bu senedir …
-
-
@Atlantis00 @SUAT-GUNAY Sizden de böyle bi hizmet bekliyoruz :)
-
@SUAT-GUNAY Cansın abim benim :) iyi ki kanına girmişim , ufaktan bi sessizlik vardı , bozuldu şimdi o @Birgariphayat dediği gibi yerini neşe aldı , sohbete dahil olan herkese çok teşekkürler , forum bu şekilde güzel , zaten kalmış şurada 10 gün tadını çıkaralım :)
-
@lawyergirl bu ne ki? Asıl 29 Ekim'de görün. Tüm eyalet kırmızı-beyaz bayraklarla, Büyük Lider'in pankartlarıyla dolacak.
Beyaz Saray'a geçince de tarihin en büyük filmini yaptırıcam Atatürk hakkında Hollywood'a...
Söz 23 Nisan'da koltuğu sana vericem ablası :) aramızda en genci sensin. Hem kadınlara pozitif ayrımcılık her daim. -
@SUAT-GUNAY Teşekkür ederim bu sözünüzü unutmayın 🙂
-
@lawyergirl unutursak içimiz kurusun :)
ama avukatlığımızı da sen yapıcan zira bu @hdemircanusa 3 günde bir kodese girer. baksana adam mangal yapıp, bahçede yuvarlanacakmış :) -
@SUAT-GUNAY Tabi memnuniyetle 😄😄
-
@SUAT-GUNAY hahahahah :D daha neler neler yapıcam da KCC'den biri bizi gözetliyordur diye yazmıyorum :D
-
Gençler karamsar olmayin. Yaşınız genç gerçi ben daha 31 yaşındayim ama saçlar beyazlamiş genç ihtiyar olmuşum :)))
-
@mehmetcan93 Benim bile saçımda beyaz var , meslek stresinden dolayı…
-
@newbie97 🤣🤣🤣🤣 ayyy çok güldüm 🤣🤣🤣
-
@lawyergirl, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@mehmetcan93 Benim bile saçımda beyaz var , meslek stresinden dolayı…
Geçmiş olsun. Benim ki de stres den malesef neyse kötü günleri aklimiza getirmiyelim enerjimizi düşürmüyelim. Artık kolayi var boyatirz :)))
-
millette saç var, beyazlıyor diye şikayetçiler... pehhhh :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum