DV2025 Sohbet Odası
-
Aşırı sıkıcı geçen bir gün :\
-

İçimden geldi ısmarlıyorum. Bir hafta sonu gelmek isteyen varsa eğer :D
-
@Atlantis00 cazip geldi benim bıdıkları alıp gelsek mi :)
-
@Atlantis00 Yanında kahve de var mı 😄
-
@ayvalik10 Ben hiç çalışmadım ama edevlette lise ve üniversite stajlarım gözüküyor sgk dökümümde. Onları yazmak durumunda mıyım yoksa yazmasam da sorun olur mu
-
@newbie97 yazma sonuçta sgk dökümü istenmeyecek
-
@animehime94 Beğendiğinize çok sevindim :) Umarım her şey gönlünüzce olur
-
@lawyergirl Sınırsız :)
-
@olcay54 Aahahhaha olur valla :D
-
@Atlantis00 O zaman bir adette ben alayım :)
-
@Atlantis00 ooo canım çok çekti , bunu saymam amam söyleyeyim , Florida Kew west'te buluşup Donuts ısmarlarsın :D

-
@hdemircanusa Gitmesine gideriz de görselde ki ürünler çok iştah açıcı gözükmedi yahu :D
-
@Atlantis00 hahahahha :D bi baktımda haklısın , bide şunu bırakayım o zaman :D

-
@Atlantis00 Bence de 😄😄
-
@lawyergirl İşletme fotoğrafları tercih etmem gerekirdi :D Müşteri fotoğrafı paylaşınca bi garip geldi görüntü :D
-
@hdemircanusa Evet öyle olmuş biraz ikincisi daha leziz görünüyor 😄😄
-
@lawyergirl Son paylaştığım BOSTON Donuts'a ait ürün , fazlasıyla canım çekti ne yalan söyleyeyim :)
-
Sırf donut için polis olmayı düşünebilirdim genç olsam ve ABD'de yaşasaydım :)
-
@hdemircanusa Brandiumda var gittiniz mi hiç
-
@SUAT-GUNAY hahah :D bir elde kahve diğer elde donut , rayban gözlükle etrafı kesmeceler :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum