Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
17.0k 1.1k 1.2m 1.1k
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

@olcay54 hiçbir yere odaklanma bu işte herşey adım adım gidilir. Bir anda her yere saldırırsan hiçbir yerde başarılı olamazsın. Senle birlikte adımları sayalım;

1- 4 mayısta cumartesi günü açıklandı tahminimce 6 mayısta ds260 form sayfası açılır. Ondan dolayı ben nisan sonunda ds 260 ilgili a'dan z'ye herşeyi anlatan belge ve bilgi paylaşıcam sen 4 mayısa kadar bunu taslak olarak hazır edersin

2- DS260 formunda senin hayatın iş yaşamın ailenle ilgili bilgileri yazdığın ancak bu bilgileri de belgelerle ispatlayacağın bir formdur. Bu form da amerika da gittiğin zaman hangi adreste kalacaksın sorusu var işte şimdiden herkese söylüyorum bu adres olayını halledin. Forumda ki aile üyeleri ile görüşün. Onlara sorun kabul eder misin. Hangi eyalete gitmek istiyorsun ona karar verdysen en üstte orta da dünya simgesi var siyah renkli işte orada aile üyeleri hangileri hangi eyalette yaşıyor görebilirsin

Şimdilik bu iki madde senin önceliğin olsun. Daha sonra adım adım gideceğimiz için bu ds260 telaşı bitsin önümüze bakmak için konuşuruz.

• @ayvalik10 yok görüşmedim siz diyene kadar haberimde yoktu ,ayrıca balıkesirlisiniz sanırım bende balıkesirde yaşıyorum.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Erdem-DEMİR ayvalık memleket ancak işyerim edremitte sana sitesini yazıyım sürekli yeni işyerleri ile antlaşma yapıyorlar orçun diğer eb3 danışmanlar gibi değildir. Forum aile üyesi olduğu için yamuk yapmaz

https://yesilkartforum.com/forum/topic/6394/eb3vize-com-i̇stihdam-bazlı-green-card?_=1713854385257

• Günaydın forum üyeleri çıkarsa diye ben de DS-260 taslağı oluşturuyordum, son günlere doğru buraları çok dolacağı için şimdiden aklıma takılanı sormak istemiştim. Ben liseyi düz lise okumuştum 3 sene aynı lisede Ankara'da, son seneyi Bursa'da bir lisede ve en önemlisi bir kaç ders yüzünden açık liseye geçerek oradan diploma aldım yani artı bir yıl gibi. Merak ettiğim DS-260 formunu doldururken ilk üç yıla bir sütun vererek yani başlangıç ve o lisedeki çıkışımı ikinci sütunu Bursa'daki son seneme ve son sütunu da açık lise başlangıç ve bitiş olarak mı vermeliyim çünkü e-devlette sadece açık lise gözüküyor ve diplomada da öyle. Hepsini açık lise olarak girersem yanıltıcı olur gibi geliyor sanki.

• Ulusal egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olsun ! 🇹🇷 🎉

• ⭐⭐

Hem çok güzel, hemde bilgilendirici görseller bırakıyorum buraya arşivimde çokça vardı ama bulamadım , pinterest’te bir çok benzeri var bakmak isteyenler için

IMG_0025.jpeg

IMG_0024.jpeg

IMG_0023.jpeg

IMG_0021.jpeg

• @hdemircanusa Teşekkür ederiz 🙂

• ⭐⭐

@lawyergirl Rica ederim 🙏 Günün stresinden biraz olsun uzaklaşmak için iyi oluyor 😊

• @ayvalik10
    evet geçen sene de paylaşmıştınız ds260 taslağını .
    bende ona göre hazırlamıştım kısmet olmadı ama :)
    bu sene de atmanızı bekliyorum ona göre gene hazırlamam lazım

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@brownanchor ds 260 hangi bilgi yazıyorsan onun belge ile ispat etmen gerekiyor. 2-3 tane lise yazmana gerk yok zaten onlar için isimleri değil sen hangi okul mezunusun. Mezuniyet belgesini aldın ne yazıyor orada onu ds 260 belgesine aynen yazacaksın. Zaten bekle ben haftasonu atıcam ozaman çok daha kolay yaparsın. Bu kadar aceleci olma

• @ayvalik10 2 yıllık (MYO) ve Dikey Geçiş sınavı ile +2 ile bitirilen üniversite fakülte bölümleri için de aynısı mı geçerli acaba? DS260 formunda her mezuniyeti yılı vs yazmamız gerekir değil mi?

• Bir çok insan Amerika'dan Türkiye'ye ya da tam tersi bir durum için para transferi konusunda yüksek ücretlerden yakınıp ne yapacağını bilemiyor.Bunun için tavsiyem güvenli kripto borsalarını nasıl kullanacağınızı öğrenmeniz yönünde olacaktır.Kriptonun temel amacı bankalara olan ihtiyaci kaldırmak olduğu için işinize bir hayli yarayacaktır.Ama güvenli olanlarini kullanmanızı özellikle vurgulamak istiyorum ki başınız ağrımasın

• ⭐⭐

@hdemircanusa 2026'yı açsak da geçsek oraya yavaş yavaş :)

• ⭐⭐

@SUAT-GUNAY Yok abi benim gözüm yok DV2026 da 😂 bu sefer burada kalalım

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Zizou green kart sana şunu soruyor senin elinde şu anda en son hangi mezuniyet belgen var onu istiyor. Sorduğun soru çok karıştırılır ayrıca her okuduğun mezuniyet değil sadece lise - 2 yada 4 yıllık üniversite onu yazacaksın. Her birini tek tek yazmanı istemiyor ki ayrıca sen mezuniyet belgesinin çıktısını hemen ds 260 doldurunca almayacaksın ki ondan dolayı mülakat zamanı gidince yanında götüreceksin. Bu yüzden sen mülakat tarihine kadar en erken ekim ayına kadar okuyorsun mezun olacaksan da mezun diye yazabiliyorsun. Didik didik senin her bir ayrıntını araştırmıyor ki diyor ki sen kardeşim lise mezunu yada üst okul mezunu oldun mu diye yada üniversite okuyor musun bana bunlar yetiyor diyor.

• İyi bayramlar arkadaşlar, son 10 gün inşallah :)

• ⭐⭐⭐

Hava 27 derece bunalıyoruz ama havada bulut var diye yakılan merkezi sistem... Diyecek bir şey bulamıyorum akşamları hala yakıyorlar

• @ayvalik10 peki aynısı iş yeri için geçerli mi ? Mesela benim 8 tane SGK girişli iş yeri kaydım var. Valla sırf bu tarz bilgiler için eşime çıksın daha sade ve kısa diye istiyorum. Son 10 senelik ikametgah kaydı içinde 4 ayrı ev 🤦🏻 yoksa bunların hepsinin son olduğun yerin adresi mi ?

Çok uzun zaman oldu ds260 formu videosu izlemediğim bilgim körleşmiş. Güncel olarak bende onu merak ediyorum mesela

• @ayvalik10 teşekkürler ilk etap adres işini çözmem gerekiyor zaten umarım yardımcı olan cıkar.

• @hdemircanusa paylaşımınız o kadar güzel ki Kaliforniya'daki gelecek hayatım gôzümde canlandı 🥰🍀 Greencard aldığımda buraya geleceğim!

Benzer Başlıklar

• DV2024 Sohbet Odası

31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2023 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    21k
    1
    42 Oy
    21k İleti
    2m Bakış
    batuhannulusoyyB
    @Cihangir-KILIÇ Bu yıl bende yine fiyasko. Senin sesin çıkmamış ama inşallah hayırlısı olmuştur.
  • DV2022 Bekleme Odası

22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
  • DV2019 bekleme odası

8k
    6 Oy
    8k İleti
    3m Bakış
    delikadir54D
    @nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

9

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k