DV2025 Sohbet Odası
-

1+1 1900$ (Aidat hariç) ( Sıfır ) FL Orlando , Fiyatlar gerçekten inanılmaz artmış
-
@hdemircanusa, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

1+1 1900$ (Aidat hariç) ( Sıfır ) FL Orlando , Fiyatlar gerçekten inanılmaz artmış
Ev yanliz çok güzel görünüyorda eşlerin birisi sadece ev kirasina çalişmasi lazim gibi :)))
-
@Birgariphayat Uzgunum ama onu izlemedim. Vampire vb filmler nedense cok ilgimi cekmiyor. Size iyi izlemeler!! 😊
-
Ya bir şey soracağım. Amerika'da da o zaman herhangi bir genç ayrı eve çıkamıyor mu bu kira fiyatları yüzünden? Ne anladım ben o işten. 3 bin dolar kazansa bir genç kira fiyatı 2000 dolar. Geri kalan 1000 dolar ile mi hayat sürüyor bu insanlar?
-
@mehmetcan93 Ev güzel evet ayrıca lokasyonda gayet geçerli bir konumda , belki başlangıç için ideal olmayabilir bu meblağdaki kiralar , geçen Gökhan’ı seyrettim yanlış hatırlamıyorsam North Carolina’da 1300$ daha giriş seviyesi bir ev bulmuştu , o tarz Orlando da bulunabilir bölge fazlasıyla geniş ama çevreye dikkat etmek gerek
Ayrıca evin dışarıdan manzarası da şu şekilde ;

-
@SonsuzlukVeÖtesine Genelde bekar olan genç nufüs kendine oda arkadaşı edinip kirayı bölüyor , Bu durum maalesef ilk senelerde refah düzeyine kavuşana kadar biraz mecburi kalıyor , mutlaka 1000$ lık evlerde var ama çevrenin düzen ve temizlik düzeyi, komşuların milliyeti, güvenlik , suç oranları vs kira düştükçe aynı oranda düşebiliyor Buda maalesef daha güvenli refah düzey yüksek bir bölgede oturup kirayı birisiyle bölüşmenize zorluyor
-
@hdemircanusa Ev güzelmiş. Buranin ev fiyati da pahalidir kesin almak istesek?. Tabi bize 1+1 in yeteceğini zannetmiyorum hem 2 çocuk olmasi hemde çocuklarin kiz erkek olmasi. Bir ton sorun ile boguşuruz. :) Burada geniş bir evde ler. Abd de gerçekten çok güzel evler var hayran kalmamak elde değil ama tabi fiyatlarida ona göre.
-
@mehmetcan93 Muhtemelen satılık ilanları mevcuttur ben kiralık kategorisine bakmıştım , Sanırım bazı eyaletlerde çoçuklar için ayrı bir oda olması gerekiyordu , örneğin iki çocuklu bir aile biz yaparız hallederiz dese bile stüdyo daire kiralıyamıyordu (yanlış hatırlamıyorsam) zaten işin Aslı dediğiniz gibi bize minimum 2 odalı bir ev lazım , bazı evler oluyor odanın içinde gömme dolap yoksa bu kanunen oda sayılmıyor 2+1 diye gittiğin ev 3+1 miş gibi olabiliyor bu sebeple , böyle bişey denk getirsek çok güzel olurda bakalım dolar nerelere gidecek bugün gitsek 2000$ aşşağı iyi bir yer yok bu sene kazanıp seneye de orda olsak bile işimiz zor
-
@mehmetcan93 Florida konut uygunluğu açısından ABD’nin en pahalı eyaletlerinden, böyle bir lokasyonda 1900$ yine iyiymiş yani
-
@newbie97 Alın benden bi o kadar daha :/ gerek kendi adımdan gerek ailemin adından o kadar hnbs gördüm ki artık çıksa nasıl tepki veririm bilmiyorum ama çıkmasa bile pes etmem diye düşünüyorum :face_with_tears_of_joy:
-
@iamatakank Hocam bende şans yok çıkmaz yani çıksa bile site hacklenir, savaş çıkar, uçak düşer, virüs çıkar gidemem öyle şans var bende o yüzden gram heyecan yok içimde. Sırf dua ettim o kadar onun kabul olacağı hürmetine içimdeki hevesi tutuyorum, yoksa emin olun 90 gün felan varken aşırı heyecanlıydım şu an sıradan geliyor
-
@newbie97 Benimde aklıma bunlar geliyo ama olumsuz duşunmeyelim 😀
-
@newbie97 şahsen kadere inanan birisiyim inanın düşündükçe çocuk oluyorum yerimde duramıyorum ancak çıkmazsa bile vardır bunda da bir hayır diyip kendimi avutuyorum ama çok yakında eğer çıkmazsa kafama tak edip her an tırcı olmak üzere bir şekilde gidebilirim amerika memleketine :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@iamatakank Tırcılık baya popüler oldu, aslında avrupaya tırcı olarak yük bırakanlar da çok şanslı istanbuldan bir çıkıyorlar yola ülke ülke geze geze işlerini yapıyorlar, öyle bir işte çalışıp pasaportu kolay doldurursun aslında sonra da b1/b2 kolay olur
-
@newbie97 özellikle araç sürmeyi seviyorsanız birde kendi tırınız var ise ne kira ödersiniz ne başka bir şey tek masrafınız araç bakımları ve yakıt ücreti olacak birde yemek ve kişisel giderler zaten bu dönemde popüler olmasaydı biraz garip olurdu
-
@SonsuzlukVeÖtesine sadece genç nüfuslada alakalı değil aslında yaş farketmeksizin ev paylaşımı burada ki en normal durum. Genç, yaşlı, evli, bekar farketmeksizin insanlar evlerinde müsaitliği varsa bir ev arkadaşı bakıyor. Mesela ben 2019da J1 için geldiğimde burada bir oda kiralamıştım, 3+1 evdi. Odanın birinde kendileri kalıyordu, odanın biri üniversitede okuyan bir kızları vardı arada o gelip ediyor diye onundu, diğer odada boşta durmasın diye kiraya veriyorlardı.
-
@iamatakank Bana göre meslek değil kesinlikle, geçen bir kadın gördüm yıllarca tır sürmüş tır sürerken de yüzüne hep soldan güneş vurmuş, kadının yüzünün bir tarafı gençken öbür tarafı UV ışınları yüzünden yaşlıydı :face_with_tears_of_joy: Kollarıma veya ellerime de sürekli güneş ışığı vursunu istemem o yüzden pek benlik değil
-
Karşılaştığıma bakın 😂 Kendisi eski ABD büyükelçiliğinde (ESKİ) çalışan bir hanımefendiymiş Vize mülakat provası vs var hizmetlerin içinde 😂

-
@hdemircanusa Resim bana daha çok konsolosluk bankosu önünde ödeme yapan birini çağrıştırdı :D
-
@newbie97 😂😂 haklısın , ama şaşırdım verilen hizmete
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum