DV2025 Sohbet Odası
-
@lawyergirl
-
@mcvk Evet öyle hakikaten …
-
@lawyergirl Her zaman :)
-
@Birgariphayat Doğru tabii kesinlikle katılıyorum
-
@lawyergirl iyiyidi ama sonra saçmalamaya başlamıstı baglayacak birşey kalmadıki devamı gelsin :)
-
-
@Darko, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Bugünü de saymazsak 12 gün kalıyor.
Askerlik gunu sayar gibi valla :D12 gün sonra yeni bülten mi açıklanacak usta
-
Aslında Ekim ayında 1 haftalık başvuru süreci olacak hatta ds-260 forumu felanda doldurmuş bir şekilde. Bu başvuru ile 12 çekiliş hakkı alacak insanlar. Ve her ayın 9. günü kazanan 5k kişi açıklanacak. Ve o ay kazananlar hemen online mutlaka girecek. ( Malum yapay zeka çağında konsoloslukta mutlaka girmek çok saçma) Yapay zeka senin mimik ve hareketlerinden yapının çözecek ve olumlu yada olumsuz olarak cevap verecek. Mülakata giren bir kişi 5 yıl boyunca başvuru yapamayacak. Pasaport zorunlu ve 12 çekiliş için ( daha sonra kazanırsan vize ücretinden düşmek üzere) 100$ bir para yatıracaksın. 3 yıla burada ki herkes USA 'de hayatını kurmaya başlar.
Her ay çekiliş heyecanı aktif kalır.Resmen bir sektör inşa ettim şuan 😂
-
merhabalar, turist vizesi için en erken randevu temmuz 2025 gözüküyor. GC talihlileri için ayrı kontenjan açılıyor mu yoksa onlarda bu tarihi beklemek zorunda mıdır?
-
@forgondor merhaba ayrıcalık tanınmıyor ama randevu alıp boşluk oldukça öne çekebilirsiniz. Sürekli kontrol etmek gerekiyor tabii
-
@serel GC talihlileri turist vizesi alabiliyor mu ki?
-
@Karras, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Gc ile turist vizesi nin bir ilişkisi yok. Alabilirsiniz
-
@Karras almayı deneyebilirsiniz ama ds260 formunu doldurduysanız turist vizesinden onay alma ihtimaliniz düşük
-
@Karras, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Dv lottery kazanıp turist vizesi mülakatına girenlerin çok çok büyük çoğunluğu red aldı.
Ds260 formunu doldurtuktan sonra göçmenlik müracatın başlamış oluyor. Bu durumda turist vizesi vermemeleri gayet doğal. -
Bu güzel ve yağmursuz güneşli bir istanbul gününden herkese hayırlı pazarlar dilerim..
-
@iamatakank Günaydınlaar 13 kalmış, bu da demek oluyor ki bugünü saymazsak 1 pazar kalmış :)
-
@Karras alabilirsiniz ama düşük bi ihtimal... arkadaşlar açıklamaları yapmış zaten 🙂
-
@newbie97 Zamanın çok hızlı geçtiğini fark eden tek kişi ben değilmişim :beaming_face_with_smiling_eyes: bu 13 gün çok heyecanlı geçecek gibi gözüküyor...
-
@iamatakank Valla kafamda o kadar çok selected ve hnbs yaşadığım anı düşündüm ki artık ikisinden birinin gerçeğini yaşasam bile 10 sefer yaşamışım gibi heyecan vermeyecek gibi hissediyorum :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@MySea Birazda kendi fikrimden fire vermis olacağım ama "The vampire diaries" nasıl başlamayı düşünüyorum 🙃vampirli, gizem ve suç barındıran şeylere bayılıyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum