DV2025 Sohbet Odası
-

-
@hdemircanusa iowa hiç bir türk ün yaşadığı eyalet değil yanlış mülakat alırsam vizem olursa ben gideceğim şu an bile irtibattayım hayatını burada kuran türkler var türkiyeden gelen öğrenciler var evet diğer eyaletlere göre sayı az ama bence yeterli
-
@Huseyin-Cavus Hayır oldu sayıları atıyorum bu sene 11 milyon başvuru olduysa geçen sene 19 milyondu ondan önceki sene 9 milyondu gibi düşünün. Hala sayı pasaport zamanından fazla
-
Herkese iyi akşamlar. İnşallah bu sene hepimizin hayalini kurduğumuz şeyler gerçekleşir, inşallah ettiğimiz tüm dualar için çok şükür kabul oldu sevincini yaşatsın bizlere Allah. Hayat su gibi akıp geçiyor. Her günün değerini bilmek lazım. Her şey gönlümüzce olsun
-
@SacXe Galiba ds260 göndermek için 11 ay kadar gecikmişsiniz :beaming_face_with_smiling_eyes: Okulun ismini biliyorsanız adresine erişirsiniz en kötü google haritalardan bulursunuz
-
@SacXe merhaba bu kadar ayrıntıyı önemserlermi bilmiyorum ve fakat en iyisi bulunduğunuz yerdeki milli eğitim ile iletişime geçin bir de 2024 aşamaları başlığını inceleyin bu tarz soruları orada sorun, durumunuzu da imzanıza taşıyın size yardımcı olmaları kolaylaşır.
-
@Birgariphayat Siz bilmiyorsanız ben de bilemiyorum.
-
@Atlantis00 Amin inşallah 🙏
-
-
@emirgenco yaklaşık 7 saat sonra 15 15 15 15 olacak :)
-
@hdemircanusa sanırım siz alfabetik bakıyorsunuz ben order of admission olarak bakıyorum ondan :)
-
@K-ardenadam Ben alfabetik sıralıyorum evet :)
-
@Murat-4 tam öyle olmuş gerçekten 😅
-
@salih-atilla Sevgili arkadaşım ben ''Hiç bir Türk yaşamıyor'' demedim :) sanırım hiç bir Türk'ün orada yaşadığını (DUYMADIM) dedim :)
-
@hdemircanusa ben yanlış anladım özür dilerim hiç önemi yok hayaller gerçek olsun yeter
-
@Huseyin-Cavus DV2025 çekilişine dünyada başvuran kişi sayısı ve ülke bazında kazanan kişi sayısını Department of State tarafından açıklanacak olan “ Visa Bulletin For September 2024” bülteninde görebileceksiniz. Bu bülten açıklanıncaya kadar okuyacağınız tüm sayılar tahmini sayılar olacak
-
@SacXe sen nerede takıldın ki bu kadar stres yaptın ki anlamadım. Sen lise mezunu oldun mu oldun. 2 yıllık olsa da sen üniversite girdin mi girmedin mi ayrıca ben zaten nisan sonunda ds 260 ilgili dosya paylaşcam senin haberin yok anlaşılan ondan lütfen stres yapma sakin olur musun. high school degree demen yeterli sadece yazdığın bilgiyi ispatlaman gerekiyor o kadar ayrıca sorunun orjinli bu diğer soruda altında yazıyor orada sadece lise ismini adresini yazacaksın o kadar detaylı bilgi istemiyor panik yapma ne olursun
Q. Have you attended any educational institutions at a secondary level or
above?Number of Educational Institutions Attended
-
@Huseyin-Cavus henüz daha belli olmaz genelde yazın açıklanan bültende başvuru sayısını açıklarlar
-
Şu sayac olmasa günler monoton geçecek :)
-
2024 talihlisi arkadaşlar, 2 aydır yeni mülakat dağıtılmasını bekliyor ancak Ankara mülakat vermiyor bu durumun 2025 ve sonrası dv çekilişine etkisi olur mu
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum