DV2025 Sohbet Odası
-
@SonsuzlukVeÖtesine evet oluyor ama onun da kuralı var tarihsiz taahhütname imzalatacaksınız yoksa kira kontratıyla aynı gün olursa sıkıntı oluyor. Birde tahliye taahhütnamesi yaparken noterden onaylatın yoksa bu imza benim değil diyip uğraştırır
-
@newbie97 Ooo süpersin 😄
-
@lawyergirl İşsizlikten tüm youtube videolarını izlediğim için bu konunun da hukuksal detaylarına hakimim :beaming_face_with_smiling_eyes: genelde avukatlar kira sözleşmesiyle tahliye taahhütnamesini noterden onaylatıp işini garantiye alıyor
-
Çok sıkıntılı iş şu kötü kiracı ya da kötü ev sahibi muhabbeti. Cidden insan evini kiraya vermeye korkuyor.
-
@newbie97 😄 evet öyle
-
@SonsuzlukVeÖtesine Benim uzmanlık alanım kira hukuku. Öyle kiracılar var ki insanı evi olduğuna pişman eder…
-
@SonsuzlukVeÖtesine malesef öyle hocam ben bu durumu suistimal etmeye kalksam gider ev kiralarım zaten 3 hakkım var ev sahibi 3 ay boyunca kirayı ödemezsem 3 kez noterden ihtar çekebilir 1 sene içinde o 3. ihtardan sonra hala ödemezsem çıkmam gerekir hukuksal olarak ama emin olun ben çıkmazsam kimse gelip beni çıkaramaz. Polis felan zaten uğraşmaz bu işlerle emin olun kaç kere hayatınızda polis aradınız kaçına geldiler yada ilgilendiler bilmiyorum ama durum böyle, özellikle ev sahibi kadın veya yaşlıysa hayatta çıkaramaz beni öyle düşünün... O yüzden ev alıp kiraya vermeyin asla zaten durduğu yerde değerleniyor bırakın kendi haline...
-
@serel, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 önümüzdeki yıl için dileklerinizi dileyin gerçekleşme ihtimali daha yüksek diyor özetle ☺️
Teşekkürler. Hem kendim hem sevdiklerim için güzel bir yil olsun. :)
-
@gtx295 Amin bilmukabele
-
Hayallere son 19 gün kaldı 🥳
-
@lawyergirl, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Hayallere son 19 gün kaldı 🥳
inşallah herşey çok güzel olucak.. :)
-
@gtx295 İnşallah 🙏
-
@lawyergirl, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 İnşallah 🙏
Sadece gc olarak değil hayatin kendiside güzel olacağina inaniyorum. Güzel şeyler düşünelim pozitif liği çekelim. :)
-
@gtx295 Bence de ☺️
-
O gün gelecek bu seferde ben naz yapıp sonuca bakmayacağım o kadar tiksindim bu sayaçtan :)
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
O gün gelecek bu seferde ben naz yapıp sonuca bakmayacağım o kadar tiksindim bu sayaçtan :)
Kahvemi alirim biraz site sakinlesince bakarim sonuc çikarsa plan düşünce çikmaz ise hayatima kaldigim yerden devam ederim :D
-
@RaVeNx Neden? Sadece tatildi bu. Ama cok güzeldi.
-
@siraysessiz teşekkür ederim bilgilendirme için ...
-
@brownanchor Güzel olduğunu duymak mı? Evet ama açıkçası. Buraya gelip burada yaşamadan burayi görmeden hiç birsey anlamadım. Gercekten her şey farklı hersey
-
@newbie97 Eskiden çok hızlı geçiyordu sayaç ama son zamanlarda yavaşladı
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum