DV2025 Sohbet Odası
-
Günaydınlar son 22 Edirne ye selamlar

-
@newbie97 Günaydın

-
@lawyergirl Şaka maka erittik sayacı

Bugün bir alışveriş sepeti oluşturayım evde yok dedim full sebze yanına 3-5 bir şey 800tl tuttu. Gidişat hiç iyi değil
-
@newbie97 Sorma ya zaman ne hızlı geçti
️ -
2024 sayfasında 570. sayfa ocak ayı içindeymiş. Sanırım bu sene umutlarda bir azalma var
-
Az kaldı , heyecanla bekliyoruz. 1 ay dan az kaldı
-
@simurg9492 geçen sene pasaport gerekliliği kalmayınca tüm ilkokul mezunu , konu ile alakası olmayıp " ameriga bize ev ve iş verecekmiş" diyen , ya bir çıksın bakarız ama çıksa da gitmem , " bu yeşil gard bizim sağlık kartı değil mi yegenim " diyen ne kadar insan varsa başvurdu. Bu sene daha çok gurme GC isteyenler başvurdu. O yüzden bu sene bir tık daha ( %1-2 kadar ) şansımız artmış gibi.
-
@treystoom Sırf şartı var diye gidip pasaport çıkarmıştım.Şimdi hiçbir anlamı kalmadı
-
@Birgariphayat Benim de süresi bitti yeniletmem lazım ama çıkmadan yeniletmeyi düşünmüyorum aşırı pahalılanmış gereksiz geliyor... Çıkarsa çıktığı gibi ertesi güne randevu bulur çıkartırım zaten önce 2 günde elime ulaşmıştı. 1 gün geç ds260 doldurmuş olurum ama en azından sonradan dosya açtırmakla uğraşmam. Birde sanırım pasaport basılınca bize ulaşmadan edevlette bilgiler gözüküyormuş fiziksel olarak bize ulaşmadan da girebiliyormuşuz bilgileri
-
Gerçi şimdi farkettim araya haftasonu giriyor... Neyse çıksın da bir düşünürüz

-
@newbie97 Dediğiniz gibi önce bir çıksın Ankara'ya kadar koşarız gerekirse
-
Herkese selamlar. Uzun zamandır girmiyordum foruma bir bakayım dedim
Geri sayıma geçmişiz artık. Amerika’dan ev bakma mevsimi gelmiş

-
Gercekten cok isteyen herkese GC cikar bu sene insallah... Bu sene basvurmadim nasibimiz orda degilmis diyerek... Cokta zorlamanin manasi yok diye dusunuyorum. Ne kadar buyuk hayaller o kadar buyuk hayal kirikligi oldu bende...
-
@newbie97 Fare diyince aklıma Hindistan geliyor. Ayrıca Hindistan'da insanlar farelerden daha beter durumda. Videolardan gördüğüm kadarıyla tabi.
-
Geçen yıl 6 mayıs yorumlarını okuyorum da her sene nasıl heyecanlıyız ama, bu yıl yüreklerimiz ferahlar diyelim inşallah
-
@simurg9492 Amerika’ya gitmekten vaz mı geçtiniz tamamen yoksa ilerleyen zamanlarda düşünüyor musunuz tekrardan denemeyi ?
-
@lawyergirl Gitmeyi cok isterdim ama yasim ilerledigi icin basvurmaktan vazgectim. Simdi babamin oglu bana GC verse 2 sene alisma peryodu olur sonrasinda ne is yapacagimi kestiremeden butun birikimlerimi yeme riskim var. Bunun yaninda 2 cocugum da var. Aileme burda belirli bir standardi yakalamisken onlari sifirdan goturup orada perisan etmekte istemem acikcasi. Buradaki sistem ve birikimlerim standartlarimi korumaya ve beni idare etmeye de yetiyor simdilik.
Biliyorum ki ulke olarak kotuye dogru gidiyoruz ama yurtdisinda yasam HAYALINI (gezmeye degil) ogullarima devredicem... Belki turistik gezmeye giderim o cok ayri bisey olur herhalde. Ruyalarimdaki yasami olmeden once gormek isterim acikcasi... -
@simurg9492 Bu kadar olgun düşünüp süreci ölçüp, tartıp bir karar vermen gerçekten takdire şayan abi. Keşke herkes senin gibi olabilse.
-
@mcvk Benim oturduğum bölgede bile var sabahları istinat duvarlarına açılan su borularının içine giriyorlar gördüm bir sefer ama avcı kuş çok burada ondan onlar avlıyor baya. En iyi yemek evde kendi yaptığın yemektir bana göre. Hindistan bu konuda çok farklı bir boyutta onlarla hiçbir ülke kapışamaz
Aslında görüyorum japonya da felan seven eleven marketleri var ama çoğu şey hazır paketli gıda veya dondurulmuş, imkanım olsa öyle paketlenmiş gıdaları tercih edebilirim onlar hijyenik fakat birinin elinin değdiği şeylerden uzak duruyorum artık
-
Selamlar, iyi bayramlar herkese. Başvurumuzu yapmıştık, şu 571 sayfacığı okuyup tekrar geliyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum