DV2025 Sohbet Odası
-
Sevgili forum ailesi, 4 Mayıs da sonuçlar açıklandığında bayram sevinci yaşamanız dilegiyle hayırlı, güzel, sevinç dolu bayramlar dileriz.
-
@klmn-klmn Amin inşallah o gün mutluluk göz yaşları dökelim 🙏
-
Silindi.
-
Herkesin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum..
-
Herkese mutlu bayramlar 🍫🍬🍭🍯
-

-
Kalbinde Amerika ateşi tüten herkese 2 bayram arası vallahi selected'lı günler diliyorum :grinning_face_with_smiling_eyes: :united_states:
İyi bayramlar :statue_of_liberty:
-

-
@hadi-BE 😄😄
-
Sevdiklerinizle beraber nice mutlu bayramlar dilerim. Amerikada geçireceğiniz yalnız bayramlara hazır olmanız dileğiyle. 🙂 İyi bayramlar.
-
.............
-
23 gün 23 saat sonra yıkılacak buralar
Çok heyecanlı :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@newbie97 Biraz yorumları okuyacağım o gün.Kazananlarin yorumlarına bakıp mutlu olurken kazanamayanlarin üzüntüsüne ortak olacağım.Saatler ilerledikten sonra ise girip kontrol edeceğim.Ve bum has not been selected.Biraz öfke nöbeti,biraz hayat sorgusu istiklal marşı ve kapanış.
-
@newbie97 Umarım şunu görenler geçen seneden fazla olur forum içindekilerden :))
 -
Merhabalar! Önümüzdeki yıl bugünlerde bayramımızı gönülden isteyen herkesle beraber denizaşırı topraklarda, yeni dünyada, Amerika Birleşik Devletlerinde kutlama dileğiyle kutluyorum, sevgiler! Beklenen gün yaklaştıkça heyecan da ilk günkü gibi artmaya devam ediyor.
-
@Riethian Şu sayfanın güzelliğine bak ya :grinning_face: keşke benim de olsa
-
forum üyeleri, değerli arkadaşlar bugün düşündüm de ben hazır değilim sanırım 23 gün sonraki has not been selected ekranına, yıkılan hayaller sanırım uzunca bir süre etkileyecek beni :D
-
Bayramınız kutlu olsun hayalleriniz gerçek olsun
-
@brownanchor Geçen yıl çıkacağından ne kadar emindiysem bu yılda çıkmayacağına o kadar eminim.Belki ilgilenmiyormuşuz gibi davranırsak bir şeyler değişir.
-
@Birgariphayat aynısı cidden şuanda, geçen yıl bende baya emindim hatta işten istifa etmem gerektiği zamanları mayısa denk getirmiştim ancak olmadı kutulamadık o ekrandan. Aslında benim de planım umursamadan gece 1-2 gibi bakmak olacak sonuçlara.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum