DV2025 Sohbet Odası
-
@Birgariphayat Benim çook uzun yıllar sonraki ilk başvurum çocuklar için başvurdum eğer çıkmazsa çok istemesemde rotayı ingiltereye çevireceğim dayım var orada kendi işimizi kurup vize alacağız ama çok çok istekli değilim ama oraya gitsem bile her sene deneyeceğim benim gönlümde yatan yer hep Amerika oldu.
-
Günaydinlar :)
-
:rainbow: :smiling_face:
-
@gtx295 Günaydııınn
-
@siraysessiz, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 Günaydııınn
Herkes bugün nasil? Güzel bir gün gibi :)
-
@gtx295 Hava güzel olunca insanında ruhuna işliyor
-
@siraysessiz Ben sicagi fazla sevmem. :) ama güne pozitif başlamak lazim ki öyle devam etsin :)
-
Günaydın herkese, uyanalı baya oldu ama gözlerim kapanıyor bugün miskinim biraz 😌
-
@lawyergirl, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Günaydın herkese, uyanalı baya oldu ama gözlerim kapanıyor bugün miskinim biraz 😌
ben de 9 da kalktim normalde ama geri uyumuşum
-
Kış ve Amerika en sevdiğim iki şey sanırım
Yaz geliyor diye morallerim bozuluyor, :(

-
@siraysessiz İngiltere mantıklı bir seçim olacaktır.Vatandaslik aldıktan sonra istediğiniz yere gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz zaten.Pasaportu yeter
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 Tuza gelince çankırı kristal kaya tuzu kullanıyorum tavsiye ederim, bence meyve şekeri daha zararlı meyve tüketemeyen birisiyim, çok nadir eve portakal alır sıkarım. Meyve asla yiyemiyorum öyle bir huyum var ama geçen sene kendimi karpuza alıştırdım bu sene de onu bekliyorum :D
Ben meyve de tatlı olarak birtek incir seviyorum. Diğerlerinin çogunu yemiyorum zaten. greyfurt severim oda zaten tatlı değil hahaha. Tuz da kullanmiyorum :)
-
@Raskolnikov-0 Ben de yaz mevsimini hiç sevmiyorum kasvetli ve soğuk havalar daha güzel geliyor
-
@lawyergirl, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@Raskolnikov-0 Ben de yaz mevsimini hiç sevmiyorum kasvetli ve soğuk havalar daha güzel geliyor
Güzel bir Nisan yagmurun da dişarida açmişsin kollarini yagmuru kucakliyorsun. Millet kaçarken deli mi bu diye düşünüyor ama aldiriş etmiyorsun :face_with_rolling_eyes:
-
@gtx295 kollarını açmışsın dediğin an ilk akla gelen filmdir
-
@lawyergirl Amerika’nın kuzeyi bizim o zaman 😎
-
@Raskolnikov-0 😄
-
@Riethian günaydiinnn :D
-
@Birgariphayat kardes ne anlatiyon gözünü seveyim :D biz gittikten sonra düzenleyecegimiz mangal partisinde kimin ne getirecegini bile liste yapmistik biz hak etmiyorsak kimse hak etmiyor :D :D
-
@goyro666 ah o güzel eski günler 😄
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum