DV2025 Sohbet Odası
-
Araba alıp kredi borcunu kaçırırsanız olacak olan bu :)) Adamın işi bu ve YouTube kanalı var :))
-
@Birgariphayat Gece 1-2-3-4 gibi ne zaman site rahatlarsa
-
@newbie97 Geçen yıl saat 19'da açılan sisteme saat 22:15 civari girebilmistim.Kim bilir bu yıl nasıl olacak
-
@Birgariphayat Bende 1,5 saat beklemiştim hem o yüzden hemde işe biraz daha heyecan katıyım hemde totem olur ilk saatlerde bakmak istemiyorum
-
Günaydin arkadaşlar. 27 gün kalmiṣ ne kadar hizli geçmiş. Çoluk çocuk koşturma derken unutmuşum. :) Nasilsiniz iyi misiniz?
-
@melekyayli91 Günaydın, sonuçların heyecanı ve stresi sarmaya başladı yavaştan ☺️ siz nasılsınız
-
@lawyergirl, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@melekyayli91 Günaydın, sonuçların heyecanı ve stresi sarmaya başladı yavaştan ☺️ siz nasılsınız
Evet biraz heyecani yavaştan sardi. Bende iyiyim teşekkür ederim çocuklar ile ugraşmaktan vakit geçtigini anlamiyorsun. Çocuk teleşi olunca da insan unutu veriyo herşeyi.
-
@melekyayli91 Zaman daha çabuk geçer sizin için 😀
-
@lawyergirl, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@melekyayli91 Zaman daha çabuk geçer sizin için 😀
Evet öyle. Darisi sizlere ☺️
-
@melekyayli91 Teşekkürler 🙏🌸
-
@melekyayli91 Günaydın hayat telaşıyla birlikte bekleyişler umutlara devam
-
@newbie97 Hoşgeldiiinn görünmüyordun bir süre. Saat tam kaçta açıklanıyor ki normalde ?
-
@lawyergirl senin yanında yıldız var ya o nasıl oluşuyor ?
-
@siraysessiz Saat akşam 7 de açıklanıyor ama site son dakikada kilitleniyor. Benim planım youtube dan canlı yayınları açıp 2-3 saat onları izlemek bazı kanallar var her sene açıp beraber bakıyorlar sonuçlara. Onlar bitince de sitede yoğunluk gidince tahminim gece o zaman bakacağım
-
@siraysessiz 500 itibardan sonra 1 yıldız oluşuyor :)
-
@Atlantis00 valla cahilliğimi mazur görün itibar neki yani öğrenmek için soruyorum
-
@siraysessiz, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@Atlantis00 valla cahilliğimi mazur görün itibar neki yani öğrenmek için soruyorum
Mesajlarini like lıyoruz ya. Begeniyoruz ordan itibar artiyor işte :)
-
@gtx295 hmm şimdi anladım🙈🙈 teşekkürler
-
@siraysessiz 500 itibar yada 500 ileti girmeniz halinde ilk yildizinizi kazanırsınız
-
@siraysessiz Ne kadar ileti beğenisi , o kadar itibar oluyor ☺️🌸
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
55
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum