DV2025 Sohbet Odası
-
@gtx295 Akışına bırakmaya çalışıyorum artık hayatı..
-
1 ay sonraki heyecanı hissedenler burada mı :)
Son 30 a girdik girecez
-
@lawyergirl, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 Akışına bırakmaya çalışıyorum artık hayatı..
Ayni durumdayim. Artik çok fazla birşeyleri kafama takmiyorum/takmamaya çalişiyorum. Hayatta herşey oluyor bazen o anin keyfini çikartmak gerek.
-
O zaman bu şarkı size gelsin hayatı akışına bırakanlar :))
-
@Riethian Teşekkürler 😄
-
Hazır sohbet odasında California lobisi gittikçe güçlenmişken günün önemine ithafen 9 Eylül 1850 yılında Amerika Birleşik Devletlerine 31. eyalet olarak katılan California ile günü kapatalım :grinning_face:
Hayallere son 31 :crossed_fingers: :united_states:

-
@newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
1 ay sonraki heyecanı hissedenler burada mı :)
Son 30 a girdik girecez
Heyecan yok. Bazen ara sıra forumda tecrübeleri okuyorum güzel oluyor. Çikarsa seviniriz tersi durumda hayat devam ediyor. Çikarsa hedefime daha rahat bir ülkede devam ederim :)
-
@newbie97 28 i kaçırmayayım memleketimin plakası 🙂💃
-
@lawyergirl, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@newbie97 28 i kaçırmayayım memleketimin plakası 🙂💃
benimkini geçeli 17 gün oldu :)
-
@Riethian Siz de California mı düşünüyorsunuz
-
@lawyergirl Yok kaçırmayız ben sabırla 06 yı bekliyorum :)
-
@newbie97 😄😄
-
California konusunda çok isteyip ama kesinlikle kalmayacağım bir yer olması 😐 ah şu deprem fobim olmasa hiç eyalet araştırmasına gerek yok
-
@treystoom Bende de deprem fobisi var ama müstakil evde pek umursanacak bir şey değil tek katlı ahşaptan ev nasıl yıkılabilir ki üstüne zaten kapıyı açtığın adımı attığın gibi dışarıdasın, ekstrem bir durum olupta banyoda felan yakalanmadığın sürece sorun olmaz :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@newbie97 benim çok yakın bir arkadaşım UCLA Unv. bir proje için 1 yıl kaldı orada. Her hafta en az 2 deprem oluyor ufak ufak ama oluyor. Ama asıl olan büyük fay hattı var ve 8 üzeri deprem üretme potansiyeli bir fay. İstanbul'da gerektiği kadar korku içinde yaşıyorum birde oraya gidip o korkuyu çekmek imkansiz
-
Bu ileti silindi! -
@treystoom Üstüne yıkılacak bir şey yok yani o yüzden ben korkmam. Millette gidiyor Florida ya fay hattı yok ama haiti tarafında bir deprem oluyor hissediyorlar öyle düşün. Baya fay hattından uzak bir yere gitmeniz lazım o zaman
-
@newbie97 yaşanabilecek tüm olumsuz doğa olaylarından kaçmak lazım 😂 Florida'da hortum ve sert fırtına var. Güney şeridi birazda o yüzden sıkıntı. Orta Amerika denilen yerleri o yüzden istiyorum. NC bu konuda hem sessiz sakin yeni yeni gelişen hemde bu tarz şeylerden uzak bir yer. Ama tabi bir California değil
-
@lawyergirl Yok benim hedefim Lone Star :)) EB3 ile gidebilirsek Ohio'da mecburi 1 yıllık bir iş olacak sonrasında Houston veya Atlanta düşünüyoruz. Teksas Cumhuriyeti'nin bir ferdi olmak isterim ölmeden :)
-
@treystoom, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@newbie97 yaşanabilecek tüm olumsuz doğa olaylarından kaçmak lazım 😂 Florida'da hortum ve sert fırtına var. Güney şeridi birazda o yüzden sıkıntı. Orta Amerika denilen yerleri o yüzden istiyorum. NC bu konuda hem sessiz sakin yeni yeni gelişen hemde bu tarz şeylerden uzak bir yer. Ama tabi bir California değil
Hortum iyidir macera olur. Bu kadar korkmaya gerek yok başimiza gelecekse birşey her türlü gelir. Bunlari düşünmeye gerek yok doga ana iyidir. Sadece bizler ona iyi bakmiyoruz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum