DV2025 Sohbet Odası
-
Dv 2025 ilk başvurum herkes ilkin heyecanı ayrı diyor en büyük hayal kırıklığını bunda yaşayacağım sanırım neredeyse 1 ay kaldı yinede heyecanlanıyor insan
-
@Fırat-Yılmaz Hayırlısı olsun hoşgeldiniz. Evet, ilk başvurunun heyecanı ayrı oluyor.
-
Vay be sizlerde gencligimi goruyorum. :D
-
@Fırat-Yılmaz çekiliş heyecanı her türlü olur da önemli olan çıkacakmış gibi plan yapmamak.
Daha çekilişi kazanmadan arabasını bozduranlar olmuştur mesela bu insanlarla sadece çekiliş için heyecanlanan kişinin üzüntüsü bir olmaz. asla çıkacakmış gibi davranmamak gerekiyor
-
@celica evet kesinlikle öyle zaten hali hazırda bir mezun olarak üniversite sınavına çalışıyorum sadece insanda çok yoğun bir umut oluyor çok düşük yüzdeye rağmen nedense kazanacağı dan emin hissediyor kendini hayırlısı bakalım bekleyip göreceğiz
-
@Fırat-Yılmaz Benim de ilk başvurum , ilk olduğu için çıkacakmış gibi hissediyorum, ilk başvurunun şânındandır diyorlar 🙂
-
........
-
Herkese günaydin arkadaşlar
-
Günaydın, rüyam da gc sonuçlarına bakıyordum yaa. 😩 Öğrenemeden uyandım.. 🥲 Gidip macera dolu amerika dinleyeyim, yoksa güne motive olamayağım 😁
-
@melekyayli91 günaydınlar
-
Herkese tünaydın, sakin ve mutlu bir haftasonu olsun hepimiz için 🌸
-
@lawyergirl, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Herkese tünaydın, sakin ve mutlu bir haftasonu olsun hepimiz için 🌸
Tünaydin teşekkür ederim sizinde hafta sonunuz sakin mutlu huzurlu olsun
-
Herkese günaydin. Umarim keyifler iyidir..
-
merhaba, gc çıkarsa adres sorununu nasıl çözmeyi planlıyosunuz? hiç tanıdığım yok Amerika'da
-
@nurcaglar2, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
merhaba, gc çıkarsa adres sorununu nasıl çözmeyi planlıyosunuz? hiç tanıdığım yok Amerika'da
Gc çikar ise forumdan yardimci olacak birileri elbet çikar. :)
-
Green card çıkması için şans yorumudur. 🙂
-
abd turkiye'deki vatandaslarina secimlerde uyanik olun, kalabalikta dolasmayin uyarisi gecmis. Istihbarat bir sey sezmis olmali.
Actions to Take:
- Avoid crowds and demonstrations
- Be aware of your surroundings
- Monitor local media for updates
-
ssn number nasıl bişi

-
@celica tedbir amaçlı da olabilir, ama Rusyada konsere gidenleri taradılar belli de olmaz yine de.
-
@Murat-4 tedbir amaçlı gibi duruyor. ama henüz 1 ay önce gibi rusya için de uyarı geçmişler, sonrası malum
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum