DV2025 Sohbet Odası
-
@lawyergirl, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Sonuçlara 55 gün kalmış. Giresun plakasına yani memleketime çok az kalmış 😄
Plakalari saymaya başladik....
-
Plakaları saymaya başlayalı çok oldu... Asıl aksiyon ramazandan sonra başlayacak.
O gün o saat gelince vallahi de billahi de alacaklı gibi gireceğim o siteye, alacağımı da almadan çıkmayacağım ahanda buraya yazıyorum :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Plakaları saymaya başlayalı çok oldu... Asıl aksiyon ramazandan sonra başlayacak.
O gün o saat gelince vallahi de billahi de alacaklı gibi gireceğim o siteye, alacağımı da almadan çıkmayacağım ahanda buraya yazıyorum :beaming_face_with_smiling_eyes:
Hadi inşallah. İnşallah çok isteyen herkese çikar. Burada herkesi mutlu görmek güzel olur.
-
@Murat-4 ilk girdiğin zaman akıntıya karşı gidersin çünkü kuvvetin yerinde ancak dediğin gibi geriye dönerken de bırak kendini deniz götürsün seni.
-
@ayvalik10 Tam benlik iş valla, epey hoşuma gider öyle şeyler ama tabi tüplü dalış. Yoksa ben hayatta nefesimi tutamam. Birde yanına zıpkın olunca tadından yenmez :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
https://youtu.be/NEvtpgCUE80?si=GoNqEsm3KJDL1Thv
Sonu çok iyi azicik gülelim... :)
-
Karadenizin hirçin dalgalari geliyor dedi adam ya çildiricam dbdjskskksks
-
Maslow pramidinin en alt basamağında dahi yerim yok. Maslow, pramidin altına "sadece nefes alabilenler" diye yeni bir basamak çizmesi gerek bence.
-
@mcvk, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Maslow pramidinin en alt basamağında dahi yerim yok. Maslow, pramidin altına "sadece nefes alabilenler" diye yeni bir basamak çizmesi gerek bence.
Bak ben şunu biliyorum insan gerçekten birşeyler başarmak isterse başariyor. Tamam bazi şeyler zor ama hiçbirşey imkansiz degil.
Kendim çok şey başardim kendimden biliyorum.Benim önceligim para degil hiçbir zaman olmadi. Sadece birşeyleri başarmak için bir araç.
Sevdiklerim için her kuruşumu feda ederim.. :)
-
Silindi.
-
2 kere başvurmuştum greencarda ama bu sene başvurmadım neyse seneye diyelim artık:) Umarım dileyen herkes bu kartı alabilir
-
@gtx295 kimin ne olduğunu bilemessin işte, baştakini her üsküdara gittiğimde görüyordum dolanıp duruyor oralarda.
-
@Murat-4, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 kimin ne olduğunu bilemessin işte, baştakini her üsküdara gittiğimde görüyordum dolanıp duruyor oralarda.
Maksat azicik gülmek hayatimizda o kadar olumsuzluk lar var ki. Gülmeyi unuttuk...
-
@Murat-4 😂😂 Üsküdar’ın müdavimlerinden
-
Silindi.
-
@Murat-4 o kadar kötü mü ya. Gülmek iyidir gülen insan mutlu olur. :)
-
Silindi.
-
@evre Süreyi mi kaçırdınız ?
-
Oceanside, California

Bugün ekstra gri buralar. Biraz renklensin 😏
-
@hadi-BE Atmayın şu zehirli oku 😄
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum