DV2025 Sohbet Odası
-
Günaydınlar Bayağıdır giremiyordum. Plaka saymaya başlamışız bile. Ne ara 58 gün kaldı hiç anlamadım :)
-
@elektra, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Günaydınlar Bayağıdır giremiyordum. Plaka saymaya başlamışız bile. Ne ara 58 gün kaldı hiç anlamadım :)
Günaydin. Benim memleketin plakasi gelmiş... :)
-
Günaydın arkadaşlar.
-
@gtx295 ammaaaaaannnn yükselsin dimi ne olacak sanki :))
-
@Ufuk-Sener, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 ammaaaaaannnn yükselsin dimi ne olacak sanki :))
Günaydin... Benim için sorun yok parasi olmayan düşünsün ben artik kendimi düşünüyorum. Neden başkalarini düşünüyim ki?
-
Silindi.
-
-
Arkadaşlar merhaba. Foruma yeni üye oldum inşallah bu sene cani gönülden isteyen herkese çikar. Benim ilk başvurum çok heyecanliyim
-
Evet ilk dişim halloldu sağ salim. 10 gün sonra diğer diş için gideceğim. Ondan sonra diş taşı temizliği için gideceğim.
Size de sayaç hiç bitmiyormuş gibi geliyorsa en yakın diş hekiminden randevu alabilirsiniz dişinizle uğraşmaktan zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz bile :)
-
@newbie97 Geçmiş olsun
-
@lawyergirl Allah düşürmesin bir daha bir düşünce kurtulunmuyor valla
-
@newbie97 Aminnn sen de kurtulacaksın yakın zamanda 🌸
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Evet ilk dişim halloldu sağ salim. 10 gün sonra diğer diş için gideceğim. Ondan sonra diş taşı temizliği için gideceğim.
Size de sayaç hiç bitmiyormuş gibi geliyorsa en yakın diş hekiminden randevu alabilirsiniz dişinizle uğraşmaktan zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz bile :)
Geçmiş olsun
-
Dolar minimum seçim sonrası 40 felan olur herhalde en iyi olasılıkla. Ne yapıp ne edip almak lazım 50 ler felan normal değerleri zaten aşırı ucuz bu yüzden...
Seçimden sonra dolar çok pis firliycak diyor herkes. Korkuyorum açikcasi ;(
-
@guesto, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Arkadaşlar merhaba. Foruma yeni üye oldum inşallah bu sene cani gönülden isteyen herkese çikar. Benim ilk başvurum çok heyecanliyim
Hoşgeldin dostum.. Bende ilk başvurum da çok heyecanliydim ama sonra hüsrana ugrayinca uçup gitti herşey. Heyecanli olmak yeri geldiğinde güzeldir ama kendini kaptirma. Başarilar Allah yüzümüzü güldürsün
-
Geçmiş olsun. Sonunda yaptirdin mi? Nasil geçti biraz anlatsana ağri sizi hissettin mi?
Valla zaman keşke çabuk geçmese bazi şeyler hiç bitmese diyorum. O konuda tam tersiz :) -
@guesto Hoşgeldin benim de ilk başvurum, inşallah hayallerimize kavuşuruz.
-
@newbie97 Çooook geçmiş olsun
-
İlk başvurum ve bekleme süreci o kadar kötüydü anlatamam .
heyecan dorukta cantalar hazırlanmıstı gıdıyorum dıye kiralik evler arabalar bakıldı.
sonuc bir açıklandı morel yerlerde ben yerlerde .
sinirden gittim tam ekmek koko yedim gene kendime gelemedim.
gene bekliyoruz bakalım.
bu sene son 10 gün kiralik ev- araba bakacağım :) -
@doguStone bence gideceğiniz eyalette ki forum ailesi üyeleri ile irtibata geçin şimdiden sizden haberleri olsun. Sayfanın en üstünde siyah simgeler var orada dünya var oradan aile üyeleri hangi eyalette bulunuyor bulabilirsin
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum