DV2025 Sohbet Odası
-
Silindi.
-
@hasnotben Bende bir Günaydınla ekleme yapayım gündemsizliğin gündem olduğu hayatın olabildiğince yavaş aktığı yaşam dileyelim :)
-
Aklımda deli sorular :))

-
@Ufuk-Sener 🙂🙂🙂🙂
-
Herkese günaydin
-
Kapalı, yağmurlu bir hava eşliğinde evde huzurlu bir kahvaltıdan sonra günaydın demek isterdim ama maalesef güneşli bir havadan günaydın 😄
-
@Atlantis00 Ben de kapalı kasvetli yağmurlu havayı daha çok severim :) buralarda güneşli günlerin tadı yok artık
-
Kapalı, yağmurlu, kasvetli hava seven ne çokmuş. Üzgünüm çocuklar ama geleceğimiz güneşli, bulutsuz, masmavi gökyüzü.
-
@hadi-BE Huzurlu bir gün yüzü görsem yeter daha fazlasında gözüm yok :)
-
@hasnotben, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@Atlantis00 Ben de kapalı kasvetli yağmurlu havayı daha çok severim :) buralarda güneşli günlerin tadı yok artık
Güzel bir insanla birlikte olduktan sonra güneşli günlerde güzel olur yagmurlu günlerde karli günlerde... :)
-
trump reyiz kaçak göçmenlere el sallıyor :)
-
@nicky, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
trump reyiz kaçak göçmenlere el sallıyor :)
İlginç olmuş 😂
-
uzun zamandır foruma bakamıyordum. iyi günler herkese, evler arabalar bakılıyor mu? :)
-
@gtx295 link text
-
Hep şeyi hayal ediyorum. Amerika'dan ev almışım. Yani kira derdi olmadıktan sonra bildiğin bir daha mis gibi kendi kendine hayatını sür. Elektronik aletler, gıda, araba vs her şeyin makul fiyatta olduğu bir ülkede bir de ev sahibi olduğun zaman yani hayal bile edemiyorum kendimde oluşacak refah seviyesini
-
@HilalÜstün Hayal kurmaktan vazgeçme. Bu forumdakilerin hepsi için belki değil ama bir kısmı için ve çok isteyenlerin yavaş yavaş hepsi istediğini alacak
-
Abd liler genel olarak tatil için Cancun a gidiyormuş Meksika ya. Otelleri felan epey güzel, tam bir tatil yeri. Florida dan ucuza mı geliyor acaba bakmak lazım :)
-
@HilalÜstün Dünyada son oluşan göçmen politikaları yüzünden aslında en çok hayal kurulan şey bu oldu. Ben mesela hiç hatırlamıyorum bundan 5-6 yıl önce bu kadar ev,ev,ev dediğimizi. Mesela altı yıl önce elime para geçse ilk yapacağım şey güzel bir araba almak ve güzel bir tatil olurdu fakat şu an hiç düşünmeden ev derim. Kendi fikrimce yıllarca ekonomik zorluklar içinde büyüdüğümden ailem için her zaman en büyük zenginlik ev sahibi olmak oldu. Mesela biri aylık 100 bin lira maaş alıp 20 bin lira kira ödüyor fakat diğeri aylık 18k maaş alıp ev sahibi ise ailem için 18k alan daha zengindir. Onları da çok iyi anlıyorum. Şu an memur olup sırtını devlete yaslamak dahi yetmiyor. Sonuçta aşırı enflasyon olan ve hukuk sisteminin çalışmadığı bir ülkede yarın öbür gün memurun alacağı maaşta meçhul. Allah hepimize ev sahibi olmayı nasip etsin hem Amerika2ya gidince hem de Türkiye'de :)
-
@hasnotben İnşallah temennim hepimiz için :)
-
@SonsuzlukVeÖtesine Amin inşallah :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum