DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Arkadaşlar merhaba daha önce yurtdışında bulunmadım haliyle bir vizemde yok diyelim ki dosyayı taşıdım Viyana ya vizeye başvurup da red yeme olayımız var mıdır şayet öyle olursa bu sürecimi tehlikeye atar mı yada transfer öncesi shengen vize basvurusu bulunup durumu anlatıp öncesinde almak daha doğru mu olur işi riske atmamak açısından
-
@Buğra97, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@enes5944 Hemen ülkeye gir gerekirse kaçağa düş mülakattan sonra Amerikan vizeni alınca zaten deport olsan ne olur.
illegal tavsiyelerinizi foruma değil günlüğünüze yazabilirsiniz.
-
lütfen
DV harici konuları (schengen vb.) bu başlığa taşımayın arkadaşlar.
bu başlığın amacı sizin nasıl schengen vizesi almanız, alacağınız değil. olmadı, olmayacak da..bu başlıkta henüz dosyasını taşımamış yüzlerce talihli var ve süreçleri ile ilgili bilgi almak amacindalar.
bu yüzden LÜTFEN sadece dv konuları ile alakalı bilgileri paylaşın.bu konuda ısrar eden / devam eden kullanıcıların iletileri silinip gerekli önlemler alinmak zorunda kalinacaktir.
teşekkürler
-
-
@reaves eğer schengen almaktan endişeniz varsa dosyanızı taşımaktan imtina etmenizi tavsiye ederim.
-
@gucarslan bey Ais kaydi ve atlas kaydi denilen sey ayni mi ? Bazi Viyana mulakat deneyimlerinde gordum arama yaptim ancak istedigim cevaba ulasamadim. Peck&weg isimli posta ofisinden teslim alabilmek icin ais kaydi mi yapmamiz gerekiyor ? Ve de bir manuel gibi birsey hazirlamistiniz 14 sayfalik aslinda kaydettim onu . Viyana olarak secim yapip aslinda bunu mu takip etmek lazim. Ais sayfasini kurcalamadan once yanlis birsey yapmayayim diye danismak istiyorum yine
-
İyi günler, Mülakat günü götürülecek belgeler arasında yeni adresin yazılı olduğu kağıt ile ilgili bir sorum vardı. Direkt olarak adres yeterli mi yoksa gideceğimiz adreste ikamet eden kişnini numarası ve tam ismi de gerekli mi ?. DS-260 formunda numara ve isim vermemiz gerekiyordu. Bu yüzden bunda da lazım diye düşündüm. Bilgilendirirseniz sevinirim.
Teşekkür ederim -
@aura eski yıllardaki viyana deneyimlerini okudunuz mu?
-
@madeby detaylı açık adres ve kişi adını da yazabilirsiniz başına c / o koyup..
-
@atalardankalanbirben paylaşımınız için çok teşekkürler çok yararlı bir paylaşım olmuş
-
@gucarslan bu c/o şeklinde ifade eğer amerikaya gittiğimizde orada greencardın teslim edileceği kişi ve adres anlamını taşıyor değil mi, doğru anladıysam
-
@gucarslan evet okuyorum aramadan bulup . Atlas kaydi bir gun once de yapilir yazan var , peck&weg den aliniyormus vs bunlari gordum ama bu bahsi gecen ais kaydi mi bunu anlamadim. Inanin hazira konmak gibi bir saygisizligim yok , belki aradigim cevabi henuz bulamadim bilmiyorum. Okuyorum ve notlar aliyorum cunku 1 ayim var ve hata yapmak istemiyorum
-
Öncelikle herkese merhaba iyi haftasonları,
Dosyasını Viyanaya taşıyan arkadaşlara hayırlı olsun, cn'm yüksek olduğunu ve aktif olmadığım için olumsuz dönüş aldım, sormak istediğim asıl konu ise şudur;
8 şubatta Avustralya dil kursu ile 6 aylık öğrenci vizesi aldım 3 hafta sonra da Sydneye gideceğim, dün kcc ye oturumumun olduğunu eğitimimi Avustralyada devam edeceğimi belirterek mülakat adresimin değişmesini istediğimi belirttim. Yaklaşık 6 saat sonra şöyle bir cevap aldım;
'Thank you for your inquiry. KCC has reviewed your request to change your interview location. Based on the circumstances of your case, KCC denies your request to be reassigned. The place of application, i.e., location of interview, for noncitizens seeking an immigrant visa will normally be in the consular district with jurisdiction over their place of residence, with limited exceptions.Geçtiğimiz yıllarda dil okulu ile dosyasını Sydneye taşıyanları görmüştüm, KCC ye hangi evraklarım eksik, tüm yıl buradayım, ne yapmalıyım diye tekrar mail gönderdim. Sizce ne yapmalıyım Sydney konsolosluğuna da mail atmalı mıyım? Oradan da gelebilecek olumsuz cevapta gitmekten vaz mı geçmeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim iyi günler tekrardan.
-
@aura Atlas Avusturya’nin kullandığı kargo sistemi evet. Mailde de ilgili bilgi var, Viyana Konsolosluğun’nun attığında.
-
@lumos cok tesekkur ederim. Ben henuz evrak listesi mailimi veya atlas ibaresi olan bir mail almadim ama bunu bilmek bile ais ve atlas farkli seyler kisminda beni aydinlatti . Bahsettiginiz mail gelince umarim cozerim diye dusunuyorum atlas websitesi her ne ise ogrenince. Cok ama cok tesekkur ederim 🙏🏻❤️
-
Bu ileti silindi! -
@reaves Öncelikle sıra numaranız türkiye için yüksek gibi geliyor bu yüzden vizesiz ülkelere öncelik verip dosya taşımanızı yapmanızı olumsuz olursa vizeli ülkelere vize başvurusunda bulunmazını tavsiye ederim türkiyede bu sıranın gele bileceğini düşünmüyorum bu benim fikrim tabikide ama geçtiğimiz deneyimlere excell tablolarına baktımızda bu aylarda normalde 6k 7k lar vize mülakatı tarihi aldıklarını görüyoruz bu sene baktığımızda ise daha henüz 5k bile gelmemiş görünüyor adminlerinde dediği gibi ankaraya güvenmeyin schengen ile ilgilide inanın vize alma şansınız mülakatın size gelme şansında daha yüksektir hesaplarında uzun süredir yeterli miktar varsa ve uzun süredir bir iş yerinde çalışıyorsan vizeni red etme olasılığı düşük vizen red olsa ne kaybedersin en fazla umudunu bir miktarda vize sürecinde yatırdığın paranı umut o paradan daha değerli ama denemekten vaz geçersen umudunu kaybdersin geçen seneki deneyimleri okudunuzm mu bilmiyorum şahsen ben bu forumda çok vakit geçiyorum deneyimleri okuyorum süreçlerle ilgili bilgi sahibi oluyorum gidenlerin fikirlerini alıyorum bir kişi son 3 hafta kala barbados adalarından vize almış dünyanın bir ucu kredi çekip gitmiş ve gc almış umudunuzu kaybetmeyin buradaki adminlerin hepsi size zaten yardımcı olacaktır yeterki sizde çaba sarfedin schengen vizesi alma yollarına bakın
-
Merhaba bir şeyi merak ettim kcc mülakat tarihlerini dağıtırken konsoloslukların yoğunluğuna göremi dağıtır. Yoksa konsolosluklar mı talep eder bana şunkadar dosyaya ver konsoloslukların rolü ne dir acaba
-
Bu ileti silindi! -
@mervey mail içeriği neydi acaba?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum