Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @newbie97 evet dışarısı cıvıl cıvıl gerçi bu sıcak havaları hiç sevmiyorum kasvetli havalar tam benlik

• ⭐⭐⭐

@lawyergirl, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@newbie97 evet dışarısı cıvıl cıvıl gerçi bu sıcak havaları hiç sevmiyorum kasvetli havalar tam benlik

E hani California? Oregon yolcusu musun yoksa sen de? 😁

• @hadi-BE California nın iklimi soğuk sanıyordum değil mi 🥲

• ⭐⭐⭐

Gitmişken şöyle tatil beldelerine felan gidin yani abd nin bir sürü adası var geri kalan ömrü çalışarak mı geçirmek istersiniz yoksa tatil yaparak mı 😁 Şöyle sezonluk işler oluyor mesela 3 aylık full zorlu çalışma şartlarıyla tüm seneye yetecek kadar birikim yapmak mümkün oluyor 😃

• ⭐⭐⭐

@lawyergirl, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@hadi-BE California nın iklimi soğuk sanıyordum değil mi 🥲

Aslında bu aralar hava kapalı ve yağmurlu. Kışın gelirsin yazın gidersin 😂

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

Öncelikle şunu söylemek istiyorum tabii ki zevkler ve renkler tartışılmaz fakat üniversite yıllarımda ev kiraladığım dönemde oturduğum bina ev sahibinindi. Toplam 30 daireli iki binası ve büyük bir dükkanı vardı. Sanırım 2018 model bmw marka araca sahipti. Kısacası zengin biriydi. Fakat o kadar vizyonsuz bir adamdı ki parayı harcayacak bir şey bulamıyordu. Kazandığı para ile daha çok yer almaya uğraşıyordu. Evden işe işten eve bir adamdı bu kadar para kazanmasına rağmen. Ben bazen oturup düşünüyorum. Kendi evim haricinde bir dairem daha olsa mesela ortalama 70 bin dolar etse mesela direkt o parayla hayalini kurduğum bütün her şeyi gerçekleştirmek için harcardım. Bakın '' Amerika-Japonya-Güney Kore-Afrika-Güney Amerika-Britanya ve Avrupa turlarının maliyeti 25k euro yapıyor. Üstelik tur ile olan fiyat bu. Kendi başına çok daha uygun bir gezi dahi yapılabilir. Yani demek istediğim neredeyse 25k euroya dünya turu yapılabiliyor. Fakat bu biriktirme, daha çok para kazanma, daha çok mal sahibi olma hırsı o kadar tehlikeli ki insanların bildiğin gözünü kör ediyor. Daha bir yıl önce açıklanan rakamlara göre 50 bin insanımızı kaybettik. Yine de insanlar para hırsından vazgeçemedi. 26 yaşındayım ve hayatım boyunca en çok sorguladığım şeylerden biri oldu bu.

• @Atlantis00 Katılıyorum size... Parayı kazanmak değil ama harcamak vizyon işidir. Para bir şekilde kazanılır, herkes kazanır ama herkes harcayamaz. Benim de çevremde üçüncü, dördüncü evlerini almış hâla emlak yatırımı yapmaya çalışan tanıdıklarım var, ama hiç yurtdışına çıkmamış, bırakın yurtdışını, yakınındaki sergi, konser, festival vb etkinliklerden bile bihaber yaşayan insanlar.. Anlamak zor gerçekten... Oysa dünyanın başka bir köşesinde bir gündoğumunu yaşamak, hiç bilmediğimiz bir kültürle tanışmak, muhteşem doğal güzelliklere, doğa olaylarına (kuzey ışıkları gibi) şahit olmanın verdiği mutluluğu hangi materyal verebilir ki?

• @newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

Gitmişken şöyle tatil beldelerine felan gidin yani abd nin bir sürü adası var geri kalan ömrü çalışarak mı geçirmek istersiniz yoksa tatil yaparak mı 😁 Şöyle sezonluk işler oluyor mesela 3 aylık full zorlu çalışma şartlarıyla tüm seneye yetecek kadar birikim yapmak mümkün oluyor 😃

twitch acilmis hadi iyisin.

• ⭐⭐⭐

@gtx295 çok şükür açılmışta yasadışı yayınları izliyordum ben fena sarıyordu onlar yokken açılsa ne açılmasa ne...

• Sizce seçimlerden sonra dolar kuru kaç olur? 40-50 arası çok konuşuluyor.

• @newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@gtx295 çok şükür açılmışta yasadışı yayınları izliyordum ben fena sarıyordu onlar yokken açılsa ne açılmasa ne...

Orasini bilemem. Ben zaten yasa dişi şeylerin izlendiğini ilk defa görmüştüm.

• Silindi.

• ⭐⭐

@korki Nasip olursa Toyota Celica aracla her mevsimi tek otobanda yasayarak gezi yapmayi planliyorum ccba91a3-da08-490b-9fe9-af293806b328-image.png

• @celica şöyle bir bakınca hiç birimizin de öyle çok uçuk ütopik istekleri yok, ama burada hiç birini yapamıyoruz. 🙂 bende hep bir mustang ile oraları dolaşmak istemişimdir ama hayırlısı.

• ⭐⭐

@Murat-4 mustang cok yakar japon tercih edelim kesin bilgi XD

• @celica 😅 benzin ucuz onlarda bişey olmaz kamyon gibi arazi araçlarına biniyorlar, japon motoru honda olabilir ama.

• ⭐⭐

@Murat-4 🙂 Hocam hic plan / hayal yapmayacagim demistim 2 ay kaldigini gorunce dayanamadim. umarim bu sefer kazaniriz da gideriz suralardan 😞 Gece 12:30 dilekleri

• @celica Güzel plan, umarım bu sene hayallerinize kavuşursunuz 🤞🏻

• Chicago gökdelenlerini selamlayan Lake Michigan, Illinois'den güzel bir fotoğrafla herkese iyi geceler 🤞🏻 🇺🇸

alt metni

• ⭐⭐

@korki tesekkurler umarim siz de kazanirsiniz hem de dusuk numarayla 🙂

Benzer Başlıklar

• 22394
  • 22191
  • 4035
  • 28
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

137

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |