DV2025 Sohbet Odası
-
@newbie97 Yok ben o konudan bağımsız, iş konusunda vs. dedim :)
-
@hasnotben mimarisi muhteşem, bizde ki evlere bakınca içim daralıyor
-
@Uçan-hollandalı sokakları yeşil alanları okyanus havası muhteşem.
-
Şafak 65’e düşmüş son gücüm ile bekliyorum
-
Burası hasta hasta işe gitmek zorunda olduğumuz bir coğrafya maalesef arkadaşlar, hastalığı bulaştıracağın umurlarında olmaz hasta oldum diye işe gelmemek ayıplanır, Amerika’da işler nasıl yürüyor bilmiyorum ama İskandinavlar çok şanslı olmalı
-
@JesusLord amerikada genelde saatlik ödeme olduğu için iş yerindeki işleyiş aksamayacaksa bu tarz ekstra izin taleplerini severek kabul ediyorlar 😄 hastalık konusuna gelirsek bizim sektör için örnek verirsem restoranda çalıştığım için genelde hastalık durumlarında hem diğer çalışanların sağlığı hem müşteri sağlığı için evde kalıp dinlenmene izin veriyorlar
-
@treystoom, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Artık okadar çok araştırdım ki eyaletlerin kaç derece olduğunu iklim şartlarını çok iyi rate okulların yerlerini ezebere biliyorum. Hobi olmaya başladı bunlar artık. Uzun uzun yazmak isterdim ilk yazım diye başınızı şişirdi isem affola.
O zaman sizden houston da ilkokul puanları en yüksek yerler için öneri alalım :)
-
@ayvalik10 TURKEY :))) İnsanlarına koyun derler ama koyun bile bu kadar adaletsizliğe vurguna çalmaya çırpmaya ehhhh karşı çıkar ve çobanına toslardı ama koyuna bile kurban olsun aha bu Yüce Türk milleti ne oldu bize kahraman Türk milletine ne oldu.
-
Silindi.
-
@Uçan-hollandalı bizdekiler "ev mi ev oturun işte" kafasıyla yapıldığı için öyle, kullanışlılık mimari göze hoş görünmesi falan diğer detaylar umurlarında değil.
-
Günaydınlar 65 in sabahına da uyandık :)
-
Herkese merhabalar abiler, ablalar siteye girmeyeli uzun zaman olmuştu umarım keyifleriniz yerindedir.Plakalari saymaya başlayalı neredeyse 20 gün geçmiş bu da heyecanımı bir hayli arttırıyor.Bu kez olacak inşallah
-
@Birgariphayat Çok bir şey kaybetmedin. Buralar eskisi gibi değil kimsede keyif yok :))
-
Hadi 65 i devirmeye son 2 saat :)
-
Yaz da geldi vallahi şubat sonu 19 dereceyi de gördük :)
-
@newbie97 evet dışarısı cıvıl cıvıl gerçi bu sıcak havaları hiç sevmiyorum kasvetli havalar tam benlik
-
@lawyergirl, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@newbie97 evet dışarısı cıvıl cıvıl gerçi bu sıcak havaları hiç sevmiyorum kasvetli havalar tam benlik
E hani California? Oregon yolcusu musun yoksa sen de? 😁
-
@hadi-BE California nın iklimi soğuk sanıyordum değil mi 🥲
-
Gitmişken şöyle tatil beldelerine felan gidin yani abd nin bir sürü adası var geri kalan ömrü çalışarak mı geçirmek istersiniz yoksa tatil yaparak mı :beaming_face_with_smiling_eyes: Şöyle sezonluk işler oluyor mesela 3 aylık full zorlu çalışma şartlarıyla tüm seneye yetecek kadar birikim yapmak mümkün oluyor :D
-
@lawyergirl, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@hadi-BE California nın iklimi soğuk sanıyordum değil mi 🥲
Aslında bu aralar hava kapalı ve yağmurlu. Kışın gelirsin yazın gidersin 😂
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum