DV2025 Sohbet Odası
-
@ayvalik10 Vallahi selected 😀 arkadaşla hep yaparız bunun makarasini onada selam olsun o Nisan'da Amerika'ya ayak basiyo ama greencardli olarak değil tabi :) inşallah çıkar bu sene ikimizede.
-
Çok güzel bir Hitit duasıyla herkese günaydın -
@lawyergirl Günaydınn🌼
-
@lawyergirl, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Çok güzel bir Hitit duasıyla herkese günaydınGunaydin
-
@siraysessiz Bende rüyamda markette dolaşıyordum şekersiz kola arıyordum, meyveli kefir arıyordum yoktu. Sonra başka mağazada tesadüfen ayran buldum sevinmiştim :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
Günaydınlar herkese :)
-
Günaydın Arkadaşlar
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@siraysessiz Bende rüyamda markette dolaşıyordum şekersiz kola arıyordum, meyveli kefir arıyordum yoktu. Sonra başka mağazada tesadüfen ayran buldum sevinmiştim :beaming_face_with_smiling_eyes:
https://youtu.be/RBumgq5yVrA?si=EBRX1CIJaE2L50vW
Şu şarki sana gelsin o zaman...
-
@gtx295 Biliyorum bu şarkıyı da sabah sabah enerjimi sömürür vallahi dinleyemem
-
günaydın seneye bugun ya dv2026 odasında olacagız hep beraber yada dv2025 mülakat deneyimleri sayfasında olacagız :) her dilden dua etmeyı unutmuyalım hangisi tutarsa .. herkesin günü güzel geçsin
-
@lawyergirl Bu yavaşlatma sayaca yansımaz
((inşallah (opsiyonel) :)) -
Günaydın herkese
Ailemle birlikte 7 tane başvuru takip ediyorum bu sene..
Bize çıktı çıktı, çıkmadı artık almanya kapılarını aşındırcaz niyet böyle..
Allah herkesin gönlüne göre versin
-
@hasnotben Günaydın nerelerdesiniz :) İnşallah yansımaz....
-
@lawyergirl Günaydın :)) Yukarıdaki duayı yaşamakla meşgulüm yavaşlatıyorum hayatı :)) şaka maka ne zamandır yine buralardaydım. Bazen içi dolu olmayan ve ilgimi çekmeyen muhabbetleri ve insanların birbirini istemeden kırdığını görüyorum. Ondan biraz izleyici olarak takılmayı tercih ediyorum bu sıralar. Ama onlaynım sürekli:))
-
@hasnotben Siz yine arada sırada yazıyorsunuz kimi insanlar var 404 sayfayı okurken 3 kilo çayın dibini görüp tek kelime dahi yazmayan :)
-
@newbie97 hahah :beaming_face_with_smiling_eyes: onları anlayamıyorum ya cidden nasıl azim bir de geriye dönük kaçırdığı yerleri okuyanlar var ben de genelde loto aşamaları ve mülakat deneyimlerinde geriye dönük okuyorum:)) Ben geçen sene 24 odasında çok muhabbet ettim bu sene can sıkıntısı yerini borsa ile dolduruyorum bi yandan da sayaçla bakışıyoruz :))
-
@hasnotben sen nasıl bakıyorsun bilemiyorum ancak sayaç sana böyle bakıyor bilgin olsun :)
-
günaydın herkese
-
@ayvalik10 Bu bakışı kim istemez. Şahsen ben bu akışı sevdim umut veren bakış :))
-
@hasnotben kcc sosyal medya hesaplarından göndersek acaba çekiliş sonucuna etki eder mi
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum