Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

İngilizce'yi nasıl öğrenmeye çalışıyorsunuz?

İngilizce
133 71 11.2k 62

Benzer Başlıklar

• İngilizce düşünemiyorum...

İngilizce
    24
    1 Oy
    24 İleti
    2k Bakış
    S
    ....ingilizceyi cevirmeye calisilirsa yolda kalinir....netflix de bir film var adi --burn after read---dun kafam takildi dur bunu turkceye cevireyim dedim cevirince boyle oluyor----yak sonra okuduk....turkcede cumlenin b asina galacak keloime ingilizcede sona gelir. saat kac... what time.....
  • İzmir’de İngilizce Kurs Tavsiyesi

İngilizce
    25
    3 Oy
    25 İleti
    3k Bakış
    A
    Akademik yabancı dil kursunda 3 dönem eğitim almıştım kullandıkları eğitim materyalleri ve eğitim modellerinin yetişkinlere yönelik olması alışılagelmişin dışında bir eğitimle ingilizcemi iyi seviyelere getirdim diyebilirim katkı sağlamak adına deneyimimi paylaşmak istedim bi görüşün derim.
  • İngilizce Öğrenmenize Yardımcı Olacak 10 Youtube Kanalı

İngilizce
    5
    7 Oy
    5 İleti
    6k Bakış
    gokhanbagaturG
    Ferhat yildiz a refaransim🙃👍🏽
  • Miniversite Baştan sona ücretsiz ingilizce

Taşındı İngilizce
    3
    5 Oy
    3 İleti
    3k Bakış
    ikizbabasiI
    Arkadaşlar merhaba aşağıdaki linkteki sitede oldukça başarılı.ben fırsat buldukça kullanıyorum. https://www.engvid.com/
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

28

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k