DV2025 Sohbet Odası
-
@newbie97 zaten e devletten baktım hesapladım 26 yaşıma kadar olanı gösteriyor🙈
-
@Ping-PONG Bu ne biçim bi üslup böyle? Sizin Türk kızları ile ne alıp veremediğiniz var? ? İnsanın egosunun en kötü örneği işte en batılı sizsiniz
-
@siraysessiz Hatırlıyorsanız google haritalardan konumlarını bulun, detaylı yazmasanız da olur neticede üstünden o kadar zaman geçmiş bunun için sizi pek sorgulamazlar. Şu mahalle şu sokak bina numarası şu bile yazsanız yeter
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 Yılları geçtikçe her sene aracı hiç kullanmasan dahi değeri düşüyorumuş aracın. Benim zaten araçta hiç gözüm yok neye binmişim hiç umursamam vosvosun da 4 tekeri var ferrarinin de. Gider max 2-3 bin dolarlık bir araç alırım alırsam vursan çarpsan çizsen için bile acımaz öyle bir şey lazım bana
Bende oyleydim. Eskiden sevdiklerim olsun yeter diyordum. Simdi oyle degilim daha fazlasini istiyorum seven uzulur aga su hayatta yasadigim sabit bir ders bana
-
@newbie97 aynen o olabilir 👍
-
@siraysessiz tek tek adresleri zaten incelemeyecekler ondan rahat olun ne kadar hatırlıyorsan onu yazarsın yada sistemde ki ilk adrese kadar ailenin adresini yazarsın bu kadar takılma lütfen konsolosluk seni senden daha çok istiyor o kadar. Ds260 doldurunca bu bilgilerin doğru olduğunu gösteren evrak götürüyorsun o kadar
-
iyi akşamlar herkese diyelim. Bir günü daha kapattik herkesin hayallerine yaklaşmaya 1 gün daha eksildi...
-
@hasnotben, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Günaydın @newbie97 hafta sonu inzivaya çekiliyorum genelde basketbol oynuyor spor yapıyorum ya da arılarımla ilgileniyorum :) Mesai başlar başlamaz da buradaydım :)
Arı?
-
@gtx295 Bugünü ve yarını atlatsam bi rahatlayacağım :) Yarın dişçi randevum var
Çok pis tırsarım dişçiden. Geçen aylarda 3 implant yaptırdım. Acı olarak hiç bir şey hissetmesen de işte, tırsıyoruummm 😂 Böyle yazıp senin de moralini bozmayayım da 😁
*Güncelleme. Arkadaş, dönen muhabbete de geç yazmak ne kötü. Diş muhabbeti geçmiş gitmiş oradan eve bağlanmış üzerine farklı farklı konular, ben çıkmışım sabah ki muhabbete salça oluyom 😂
Oceanside, CA

IG: @d_captureslife -
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 Bugünü ve yarını atlatsam bi rahatlayacağım :) Yarın dişçi randevum var
Çok pis tırsarım dişçiden. Geçen aylarda 3 implant yaptırdım. Acı olarak hiç bir şey hissetmesen de işte, tırsıyoruummm 😂 Böyle yazıp senin de moralini bozmayayım da 😁
Bazi şeyler mecburi oluyor :) en azindan aci hissetmiyorsun :face_with_tears_of_joy:
-
@Eliff-0 bunları konuşmak için erken ama bilgi için, 2023 sohbet odası ve aşamalarını karıştırın epeyce bilgi sahibi olursunuz.
-
@hadi-BE üstat istekte bulunabilirmiyim, ben aradım hangi şehirdi bulamadım şu dalgalı yokuşlu yollar vardı ya neresiydi ora onuda paylaşabilirmisin
-
@gtx295 Yılları geçtikçe her sene aracı hiç kullanmasan dahi değeri düşüyorumuş aracın. Benim zaten araçta hiç gözüm yok neye binmişim hiç umursamam vosvosun da 4 tekeri var ferrarinin de. Gider max 2-3 bin dolarlık bir araç alırım alırsam vursan çarpsan çizsen için bile acımaz öyle bir şey lazım bana
Canim sikiliyor. Kizlarla konuşmakta artik tat vermiyor :face_with_tears_of_joy: hepsi malum hep başka yerlere götürüyor konuyu :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@Murat-4, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@hadi-BE üstat istekte bulunabilirmiyim, ben aradım hangi şehirdi bulamadım şu dalgalı yokuşlu yollar vardı ya neresiydi ora onuda paylaşabilirmisin
Sanırım dediğin yer San Francisco.

Fotoğraf netten alındı. Çekeni bilmiyorum :( -
@hadi-BE evet san francisco imiş teşekkürler, bu da benden olsun. :slightly_smiling_face:

-
Silindi.
-
@hadi-BE Bu yollardan korktum ben :) bu resmi forumda birkaç kez görmüştüm sanki belki yanlişta hatirliyabiliyor olabilirim..
-
@gtx295 Amerikan filmlerin hırsız polis kovalamacalarında sıkça kullanılıyor bu yollar.
-
@Murat-4, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 Amerikan filmlerin hırsız polis kovalamacalarında sıkça kullanılıyor bu yollar.
üst resimdekinden çok pis görünüyor yanliz :)
-
Silindi.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum