DV2025 Sohbet Odası
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 Net cevaplar almaya çalış, mesela geçen sene ve bu sene kaç kişi başvurdu Türkiye den diye

Sayilarda azalma varmis :D
-
@gtx295 %10 Şansımız artmış iyi haber bu :)
-
@olcay54, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 %10 Şansımız artmış iyi haber bu :)
dunyadan totalde 14.48 milyon basvuran varmis....
-
@gtx295 geçen yıl ne olmuş ona göre bir bakalım :)
-
@gtx295 Bence daha çok düşmüştür 30 binden daha fazla. Geçen sene patlama yaşandığını düşünüyorum. Acep nerelerden buluyor bu sayıları kim bilir :D
-
Ben şahsen 348 binleri felan çok düşük buluyorum pasaport şartı varken sanırım bir sene 400 bin başvuru olmuştu en yüksek olarak, pasaport kalkınca sosyal medya da coşkuyu verince belki 600-700 bin başvuru olmuştur geçen sene
-
@gtx295 Bence daha çok düşmüştür 30 binden daha fazla. Geçen sene patlama yaşandığını düşünüyorum. Acep nerelerden buluyor bu sayıları kim bilir :D
Orasini bilemeyiz tabi :) Umarim şurada olanlara çikarda hep beraber mutlu oluruz :)
-
global bakarsak çok fazla değilmi %0.37 gibi bir ihtimalden bahsediyoruz.
-
@olcay54 Ukraynadan bile 1 milyondan fazla başvuru oluyordu diye hatırlıyorum bazı ülkelere bakarsak inan çok gerideyiz
-
@olcay54 Ukraynadan bile 1 milyondan fazla başvuru oluyordu diye hatırlıyorum bazı ülkelere bakarsak inan çok gerideyiz
toplam kaç vize veriyorlar tr den?
-
@gtx295 Dv2020 de 415 bin kişi varmış çekiliş havuzunda tabi bunlardan 221 bini başvuran gerisi forma eklenen eş çocuk felan. Eğer chatgpt türevli değil de başvuru sayısını doğru verdiyse yaklaşık olarak 318 bin kişisel başvuruya eş çocuğu da eklersek 250 bin kadar 550 bin civarı türevli katılımcı dahil toplam rakibimiz var demektir :D
-
@newbie97 çok tanıdığım var benim başvurduğumu bilmeyen fakat geyiğine bizde başvurduk diyen bence biraz popülerlikle alakalı durum. Asıl merak ettiğim bu program daha ne kadar sürer bana pek sürdürülebilir gibi durmuyor sıkı takip ettiğim 3-4 yıla bakarak.
-
@gtx295 2024 de 3684 vermişler
-
@newbie97 türkiye için %1 in üstünde oran o zaman
-
@olcay54 Trump felan kaldırmazsa dv çekilişlerine bir şey olmaz hocam. Zaten abd de azınlıktayız yani 250 bin kadar Türk varmış sanırım. Almanyada sayımız milyon milyon öyle hesap edin, o kadar kaçak geçişe rağmen hala azınlıktayız
-
@olcay54 Evet %1 gibi bir oran
-
@newbie97 bizim için kastetmemiştim ama son 3-4 yıldır bir yığılma var Türk olarak samimiyetine güvendiğim takip ettiğim vlog ve bloglar özellikle sınır geçişlerinden gelen göçmenlerin kalifiye olmadığı ve adeta geziye gelmiş modda oldukları ve fazlaca olaya karıştıkları umarım ben kötü düşünüyorumdur. Fakat bana kalırsa bu hızda geçişler olursa bizide çıkarırlar.
-
@olcay54 Trump felan kaldırmazsa dv çekilişlerine bir şey olmaz hocam. Zaten abd de azınlıktayız yani 250 bin kadar Türk varmış sanırım. Almanyada sayımız milyon milyon öyle hesap edin, o kadar kaçak geçişe rağmen hala azınlıktayız
Trump ile alakali birşey oldugunu düşünmüyorum. Çünkü zaten yillarca olan birşey. Belki ek düzenlemeler gelebilir.
Bizim eski komşu oda 2006 da felan gitti. Yani bildigin beş parasiz gitmişler o günlerde... Kocasi da çok dayakçiydi şimdi kuzu gibiymiş :D
-
@gtx295 Benim teyzemin kocası gitmiş zamanında bekarken onun da hiç parası yokmuş iş bulamamış sonra bir sabun fabrikasına girmiş orada çalışmış bir süre. Sonra geri ülkesine dönmüş nedense artık :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@gtx295 Benim teyzemin kocası gitmiş zamanında bekarken onun da hiç parası yokmuş iş bulamamış sonra bir sabun fabrikasına girmiş orada çalışmış bir süre. Sonra geri ülkesine dönmüş nedense artık :beaming_face_with_smiling_eyes:
insanlari anlamak güç. o kadar git gör sonra geri dön. Ne var ki bu ülkede? :) Birde bekar yani...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum