DV2025 Sohbet Odası
-
@gtx295 bence bu tarz düşünceyle evliliği devam ettirmek çok yanlış, çocuk açısından da yanlış. Birbirine tahammül edemeyen anne babanın yanında büyümemeli çocuk, sürekli negatif bir ortamda kendini tedirgin hissedecektir. Kişiler birbiri için doğru değilse uzatmanın kimseye faydası olmaz ki, çocuğa hiç olmaz..
-
@gtx295 Bu devirde zaten doğru düzgün birini bulmakta zor tlc nin evliliğe 90 gün serisini izliyorum bu aralar k1 vizesine başvuranları konu alıyor dünyanın her yerinden çoğunluklu kadın olarak ukrayna, erkek olarak afrika yoğunluklu sevgilileri oluyor. Baya heyecanlı K1 vizesine ilginiz varsa önerebilirim :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@asariel Dogru insani bulacağimi düşünmüyorum. Muhtemelen sadece para için evlenecektir çünkü genellikle biz insanlar için malesef maddiyat herşeyden önce geliyor. Açikcasi ben borc ile evlilik kesinlikle düşünmüyorum borc ile evliliğe karsiyim. Birde malesef bir insani birakmam zor oluyor kitleniyorum ayrildigimda hiçbirşey yapamiyorum ve bu çok uzun sürüyor.
O yüzden muhtemelen en çok kendim zarar görmem ihtimal oldugu için evlilik düşünmüyorum.. :) İnsan sevdiği ile birşeyler yapmak gerçekten çok güzel. Ama günün sonunda malesef sorunlar gün yüzüne gelince bir zaman sonra herşey patliyor. Birde yillar once yasadigim uzuntu de buna etki malesef. Aradan 6 yil gecmesine ragmen... :)
-
@aysegl12345 evet birden fazla başvuru yaptıydım
-
@siraysessiz, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
valla ben 7. seneme giriyorum öncesinde 4 yıl sevgilik geçen senede ikizlerimiz oldu şükürler olsun ki iyi ki diyorum her seferinde 🧿🧿🧿doğru insanla( doğru kavramı tamamen insana göre değişkenlik gösterir) evlilik bence çok güzel inşallah bekar arkadaşlar gönlüne göre bulur 💫💫🪅🪅🪅
Tanri her daim mutlu etsin diyelim. :)
-
@muratalper55 direkt sistem tarafından elendiniz değil mi
-
Bu ileti silindi! -
@aysegl12345 Ben gördüğümü söylüyorum, youtube da greencard a nasıl başvurulur diye yerli yabancı bir sürü kanal var anlatmış. Kimisi milletin hakkına girmeyelim diye son aşamada formu göndermemiş, formu gönderenlerin çoğu da örnek bir adam ve kadın fotoğrafı kullanarak gönderiyor. O örnek adam ve kadın fotoğrafına isabet eden has been selectedlar var. Buna ithafen birçok başvuruda o örnek adam ve örnek kadın fotoğrafları kullanılmasına rağmen içlerinden bazılarına isabet ediyorsa "benim gördüğüme göre" aynı fotoğrafı sistem yine çekebiliyor
Ama şunu da eklemek isterim fotoğraftan elenmeseniz bile aynı isim soyisim doğum tarihi ve fotoğraf tuttuğu sürece sistem sizi muhtemelen eleyecektir. Dilerseniz seneye deneyin veya arkadaşlarınızı bekleyin bakalım selected olacaklar mı diye. Selected olsalar dahi mülakatta elenme ihtimalleri de var çok büyük risk sonu belli değil yani
-
Herkese merhaba ; umarım güzel bir gündür herkes için bugünkü günaydın merasimini kaçırdım maalesef 🙂🙂
-
@lawyergirl Tünaydın diyelim o zaman sana :) :)
-
@lawyergirl Farkettim. Neyse telafi edersin bi ara :)
-
@newbie97 Sana da tünaydın
-
@hasnotben evet 🙂🙂
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 Bu devirde zaten doğru düzgün birini bulmakta zor tlc nin evliliğe 90 gün serisini izliyorum bu aralar k1 vizesine başvuranları konu alıyor dünyanın her yerinden çoğunluklu kadın olarak ukrayna, erkek olarak afrika yoğunluklu sevgilileri oluyor. Baya heyecanlı K1 vizesine ilginiz varsa önerebilirim :beaming_face_with_smiling_eyes:
Mürsel mi ne vardi :) en son hatirladigim o inan tv ile isim yok. Sesine bilr tahammulum yok benim tv nin :beaming_face_with_smiling_eyes: mürsel bile kac yildir orda yasiyor :face_with_tears_of_joy:
-
@newbie97 En az yeşil mercimek çorbasını sevdiğiniz kadar seveceğiniz, kıymalı köfteyi aratmayacak yeşil mercimek köftesinin tarifini paylaşıyorum bugün sizlerle. Evde kıyması kalmayanlar için alternatif olacak bu köfte, sizlerin de vazgeçilmezi olacak.
Yeşil mercimek köftesi nasıl yapılır merak ediyorsanız, tarifimi inceleyebilir ve rahatlıkla deneyebilirsiniz. Sonuçtan sizler de memnun kalacaksınız. Gelelim şimdi mercimek köftesinin tarifini anlatmaya :) 2 su bardağı yeşil mercimek
1 adet büyük boy soğan
2 diş sarımsak (rendelenmiş)
4 yemek kaşığı zeytinyağı (soğanı kavurmak için)
1 yemek kaşığı pul biber
1 tatlı kaşığı tuz
1 yemek kaşığı kimyon
1 yemek kaşığı nane
1 adet yumurta
Biraz maydanoz ve nane (ince doğranmış)
Aldığı kadar galeta unu
Kızartmak İçin;Sıvı yağ ya da zeytinyağı (ben zeytinyağı kullandım)

-
@gtx295 Evet onlar var tabi ama o sadece 1 sezona konuk olduğu için diğer sezonlarda yok çok şükür :beaming_face_with_smiling_eyes: Bende tv izlemiyorum, pc başında yemek yerken youtube dan açıp izliyorum
-
@gtx295 Evet onlar var tabi ama o sadece 1 sezona konuk olduğu için diğer sezonlarda yok çok şükür :beaming_face_with_smiling_eyes: Bende tv izlemiyorum, pc başında yemek yerken youtube dan açıp izliyorum
Mürsel ne yapiyor acaba :D adam türkçeyi bile konuṣamiyordu :face_with_tears_of_joy:
-
@gtx295 O valla en son bir çocuk yapmıştı şimdi kaç olmuştur Allah bilir :D :D
-
@gtx295 O valla en son bir çocuk yapmıştı şimdi kaç olmuştur Allah bilir :D :D
Karisinin zaten çocuklari yokmuydu.ne yapicaklar o kadar çocugu :face_with_tears_of_joy:
-
@gtx295 Bakacak olan o onu ona sormak lazım :D Tahminimce hala ingilizce öğrenmemiştir almanyadaki 40 yıllık gurbetçiler gibi :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum