Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
17.0k 1.1k 1.2m 1.1k

• @SYTSNGR Selam arkadaşlar toplum olarak böyle boş enerjilerle kötü enerjilerle büyüttüler bizleri bilinç altımıza o kadar işlemiş ki bu tür batıl inanışlar ve evrene gönderdiğimiz olumsuz kötü enerji bizi çok etkiliyor fakat bunları yavaş yavaş üzerimizden atmamız gerekiyor. Amerika hedefimiz ve inşallah sıkıntısız gideriz. Allah yardımcımız olsun. Herkese bol şans diliyorum

• @UFUK SENER Hepimizin işi bu konuda zor , insanlar alışkanlıklarından bir kerede kurtulamazlar , zamanla kendimizi yeni bir sisteme adapte ederek , güncelleyecegiz . Türkiye server'ında güncelleme alamayan telefonlar gibiyiz . Amerikada inşallah yeni bir sürümle hayata dönecegiz :)

• @SYTSNGR Olacak inşallah herşey iyi olacak şu mayısda bize bir şans doğacak umarım her şey gönlümüzce olur, irtibatta kalalım.

• Benim tanıdığım birisi illegal yolla amerika ya gitmiş ve 4 ay kampta kalmış çünkü daha önce deport olduğu için bu sefer 4 ay kampta bırakmışlar ve 1 hafta olmuş çıkalı şuan şikagoda Türkiye de berberdi kendisi işe de başlamış ama orada güvendiği manevi desteği olan bir hatırı sayılı abisi vardı çok emek vermiş kendisine önemli olan istemek inanmak ve evrene olumlu pozitif enerji vermek ne ekersek onu biçeriz.

• @HASNOTBEN Senin içinde yiyoruz , merak etme :) tek kendimizi düşünmüyoruz :)

@UFUK SENER Bekar olsan herşeyi deneyebilirsin , fakat evli ve çocuklu olduğunda legal yollardan işleri halletmenin peşine düşüyorsun . Birde bakıyorum illegal olarak giden kişilerin çektigi zorluklar eğer bir tanıdık yoksa yani adamı intahara sürükler . Biz mis gibi legal yollardan hep birlikte gidelim inşallah .

Evet inanmak , başarmanın yarısıdır . Fakat çok fazla bel bağlamakta bu sefer olumsuzluk olunca yıkabilir . arada ki dengeyi iyi kurmak lazım . ama Pes etmemek hayalini kurdugunuz şey için mücadele etmek , Hatta Umudumuzu kaybetmememiz lazım .

• @SYTSNGR Kullanıcı adımızın hatırına yiyin :)

• @SYTSNGR bahsettiğim mustafa abi evli ve 3 çocuk babasıdır.

• ⭐⭐⭐⭐

@Ufuk-Sener ben şu açıdan bakıyorum artık ülke o kadar kötü durumdaki evli ve çocukları olmasına rağmen en azından çocuklarımın hayatı kurtulur diye göze alıyorlar. Normalde bekarlar için daha kolay diye düşünsekte

• @Emre-Kurtulmuş Şuan ben eşimden boşanmış durumdayım 1 oğlum var 10 yaşında ve onun için ABD ye gitmeyi düşünüyorum. Ülke Türkiye bitik malesef

• @Ufuk-Sener aynen öyle realistik olarak bakıncada insan şu noktaya gelebilir belirsiz bir çekilişi bekleyip zaman kaybedeceğime daha fazla yaşlanacağıma, şu an ki enerjimle bunu göze alayım en azından daha fazla direnç gösterebilirim diye düşünüyor olabilirler

• @UFUK Mustafa bey o zaman tabiri caiz ise orada ki tanıdıgına tamamen güvenmiş ve büyük bir kumar oynamış , şahsi düşüncem kişinin bir süre sonra size yardım etmediğini düşünün , çocuklar ve eşinizin neler yaşayabilecegini düşünün ( maddi , manevi , özelliklede manevi ) insan bu piskolojik yükün altından kalkamayabilir.

@EMRE KURTULMUŞ Sonuna kadar haklısınız ülkenin içinde bulundugu durum insanları çıkmaza sürükledi malesef , fakat iltica edenlerin tecrübelerinden dinledigim , izledigim videolardan yola cıkarak konusuyorum . Yasal yollardan Amerikaya giden birkişinin neredeyse 3 katı kadar fazla para harcayarak ilerliyorlar . Bu birikimi olmayan bir kişi oralarda daha kötü duruma düşüp dedigim gibi intahara kadar bile gidebilir.

@HASNOTBEN Ben inanıyorum ki bu sene 2025 sohbet odasından çok süpriz çıkacak :)

• @SYTSNGR Her şeye rağmen güzel günlere inancımız tam :)

• @SYTSNGR Şimdi sıra mustafa abide bana manevi destek olacak :)) söz aldım bakalım. Mustafa abimin mesleği var berber şuan ileride ne olur ben amerikaya gidince en kötü fabrika üretim ve depo alanında çalışmayı düşünüyorum 50 yaşına kadar GC Hedefi koydum o zamana kadar sürekli dolar biriktircem baktım çıkmadı bu sefer illegal olarak gidicem hayırlısı inşallah inanın orada ölüp cesedimin bile bu ülkeye getirtmicem :))

• @SYTSNGR o kadar haklısınız ki nasip olurda çıkarsa bende Amerika’ya varınca söylemeyi düşünüyorum 😅

• @Ufuk-Sener boşandığın için oğlunu da götürmek istiyorsan şimdiden eski eşinle görüşüp onu da ikna etmen gerekiyor. Çünkü boşanan kişilerden birisi eğer izin kağıdı vermez ise ozaman sen yalnız gideceksin. Bilgin olsun. Mülakat zamanı gideceğin zaman da bu boşanma mahkeme evrağını tercüme ettireceksin bilgin olsun.

• @ayvalik10 öyle tabikş ama bir yandan da çıkmazsa biraz daha birikim yaparım belki böylesi hayırlıdır diye düşünmeye itiyorum kendimi ama bir yandan da içim içimi yiyor çıkacak mı diye😅

• @hasnotben umarım çıksın da inşallah gerisi hallolur🙏🏻

• @ayvalik10 Şu an sistemde boşanmış gözüküyorum yinede mahkeme evrağını istiyorlarmı? oğlumu aslında ben orada herşeyi düzene koyduktan sonra götürmeyi düşünüyorum ilk etapta beraber gidersek eğitim ve diğer konularda sıkıntı çeker diye düşünüyorum.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Ufuk-Sener evet istiyorlar. Ondan e devletten uyap vatandaş portalına girip oradan mahkeme sonuç evrağın çıktısını alabilirsin. Sen green kart aşamasında çocuğunu dahil etmez isen yanında götürebilmen için 5 yıl sonra çocuğun yaşı küçük ise vatandaş olunca götürebilirsin. Yaşı büyük ise ancak öğrenci vizesi yada dil okulu olabilir. Başka türlü elinde tutup götüremezsin.

• Bir rüya,
    Bir umut,
    Bekliyoruz,

Benzer Başlıklar

• DV2024 Sohbet Odası

31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2022 Sonuç Odası

906
    6 Oy
    906 İleti
    53k Bakış
    Ferhat 977F
    @ersinusa
  • DV2022 Bekleme Odası

22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
  • DV2020 Sonuç Odası

682
    2 Oy
    682 İleti
    112k Bakış
    B
    @nesatceri Adamların böyle bir amacı olsa zaten en az üniversite mezunu derler. Kim ne diyebilir?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

12

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k