ABD'de Nakliye ve Taşımacılık (TIRcılık) Sektörü - Freight Forwarding
-
Yeni cdl aldım ve flatbed filosu olan bir firmada çalışmaya başlayacağım. Biraz tecrübe kazandıktan sonra, parada biriktirebilirsem owner operatör olmak gibi bir düşüncem var. Bu konuda tavsiye, düşüncelerinizi duymayı isterim.
-
Bizde senden düreç ne kadar sürdü ve kaça mal oldu gibi bilgiler duymak isteriz :)
-
Herkese merhaba, suanda J1 trainee vizesi altinda ABD'de bir sirkette freight forwarder olarak calismaktayim. Hem lojistik sektorundeki arkadaslarla tanismak hemde sorusu olan varsa yanitlamaktan memnun olurum.
Daha cok ihracat/ithalatla ilgilenmekteyim, ABD'den yuku olan veya ABD'ye gidecek yuku olan varsa da yardimci olabilirim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
42
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.1k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum